Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani smutnaaa

Zonaty!!

Polecane posty

Gość pani smutnaaa

zakochałam sie w zaonatym, on we mnie jak twierdzi tez. Ale postawiłam sprawe jasno, moze sie do mnie odezwac wtedy jak sie rozwiedzie.... Jest mi cięzko, :( miłośc nie wybiera a szkoda:( Bardzo chciałabym byc szczęśliwa ale nie takim kosztem:(

Gość anpolon
rozumiem Cie, a mój zonaty powiedział że nie odejdzie od żony ale chce być też ze mną i mają dzieci dno totalne

Gość moniczka :P
i tak się nie rozwiedzie daj sobie spokój z nim :P

Gość żal mi ciebie
świadomie lokujesz uczucia w zajętym facecie tylko po to żeby się nad sobą uzalać? co za głupie laski... wiecznie robią z siebie ofiary :/

Gość pani smutnaaa
nikt nie robi z siebie ofiar. Stało sie i teraz trzeba z tego wybrnąć. Oceniac najłatwiej. Skoro sie nie roziwedzie to cóż jego sprawa, w takiej sytuacji bede tylko wygraną a nie idiotką któa i tak nie miałaby na co liczyc czekając.

Gość anpolon
ja jestem wredna zakochałam się tak, że jeśli nie będzie ze mną to ona też z nim nie będzie nie zniosę widoku jej szczęścia

Gość aliada
anpolon, nie będę komentować tego co napisałaś, powiem tylko tyle jebn....j się w łeb bo nie wiesz co mówisz.

Gość pani smutnaaa
a uwazasz ze ona jest z nim szczesliwa skoro facet jej takie rogi przyprawia?? mozesz ja poinformowac co on robi i pokazac dowód.

Gość anpolon
jakoś ją poinformuję jestem chora z zazdrości

Gość pani smutnaaa
przeciez wiedziałas w co wchodzisz?? w czyjes zycie. nie masz do niego zadnych praw.

Gość szeptuchaaa
z żonatym to można najwyżej seks bez zobowiązań uprawiać. zakochać się? przykro mi, ale to głupota

Gość anpolon
za późno zakochana jestem jak nastolatka nie wyobrażam sobie życia w którym mam świadomość że oni są razem

Gość sdgsBFS
Zony zawsze będą na pierwszym miejscu a kochanki na drugim mąż zdradza bo brakuje mu seksu więc idzie do kochanki bo one tylko po to są żeby je dymać a do kochania są żony takie jest już życie

Gość juzio-zuzioa
do anpolon zakochałas się w żonatym męrzcyznie który ma żone i jest jednocześniee dupkiem jak ją zdradzał z tobą a ty chcesz z nim być i pozniej ciebie będzie zdradzał i tak w kółko żal mi was

wspoloczuje :(. A po jakim czasie Waszej znajomosci dowiedzialas sie ze on ma zone?