Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiiiiiiiiiiiiioooooooooooo

czy po urodzeniu dziecka czujecie sie bardziej atrakcyjne niz przed ciaza?

Polecane posty

sa tu takie mamy?

Gość Miliana23
chyba odwrotnie?

Gość Miliana23
chyba odwrotnie?

nie, fizycznie uważam że ciąża mnie zmasakrowała, a ponieważ nie moge ćwiczyć obawiam się że na samej diecie nie uzyskam już takiego wyglądu mojego ciała jaki miałam przed ciążą, jedyne co mnie pociesza to fakt, że wyszłam za mężczyznę a nie chłopca mentalnego i on mnie kocha taką jaka jestem, a kiedy próbuje mu zasugerować że już nie wyglądam tak ładnie jak przed ciążą to mówi - że on się nie spodziewał że urodzę mu syna i nadal będę miała figurę 18 - latki i że jemu to nie przeszkadza, bo to jest naturalne w życiu że z wiekiem i z wydarzeniami typu ciąża zmieniamy się. A jak ktoś tego nie rozumie to znaczy że jest jeszcze zwykłym dzieciakiem :)

Gość adw31
Tak jestem 2 lata po porodzie mam 37 lat a figure mam dużo lepszą niż przed ciażą.

Gość masakra jak się spasłam
ja nigdy nie miałam figury modelki, biust zawsze pozostawiał wiele do życzenia, zawsze kilka kg za dużo, a mimo to mąż się we mnie zakochał, więc jest szansa, że masakra porodowa nie zmieni jego stosunku do mojego ciała :D

ale mi nie chodzi o to, co sobie mysli maz, tylko jak wy sie czujecie :)

Gość Psełłłdo-nima
Jak ja się czuję... myślę że podobnie jak przed ciążą. Wprawdzie biust mam większy, bo nadal karmię i jestem szczuplejsza niż kiedykolwiek w życiu, ale wiecie jak to jest - tu obwisło, tu oklapło - generalnie moje odczucia na temat własnej atrakcyjności są podobne, jak przed ciążą. No, może jest ciut lepiej, bo w końcu pozbyłam się aparatu orto:D

Ja się zaliczam do takich kobiet:) Od 15 roku zycia wazyłam 60 kg przy 164cm wzrostu i za nic nie chciało zlecieć w dół. W czasie ciązy przytyłam tylko 8 kg i o dziwo spadło mi do 55kg:) I tak sie utrzymowało przez 3 lata az zasząłm w 2 ciąże i teraz jestem 4 tyg po porodzie i zostało mi jeszcze do zrzucenia 4 kg do wagi z przed ciązy:) Wogóle wydaje mi sie ze zmieniła mi sie przemiana materii... ciało - jedynie piersi juz nie te co kiedyś - zawsze miałam duze a przy takich to wiadomo nie ma co liczyć na super jędrność;) Ale zero roztepów za to:) A i czuje się atrakcyjniejsza i jestem bardziej pewna siebie:) Można to napisać tak: Przed ciążą byłam nieśmiałą dziewczyna a po ciązy jestem pewną siebie kobietą:)

Gość Edyta Edyta /////
A ja czuje się znacznie bardziej atrakcyjna :) Przed zajsciem w ciąże byłam bardzo szczupła. Ważyłam 48kg/168cm. W ciąży przytylam 13kg, obecnie 3l po urodzeniu waże 54kg. Mam bardzo jedrny brzuch.Nic mi nie obwisa, nie mam rozstepów, moje ciało w ogóle nie wyglada jak po ciąży ;) Nie wiem czy to geny, bo mama ma oponke (ale urodziła 3 dzieci), rozstępów nie posiada. Wiec nie zawsze ciąża to masakra dla ciała.

Gość mozliwe to??
po ciazy wygladam gorzej jednak bardziej jestem swiadoma swojej seksualnosci, jestem bardziej pewna siebie i wogole macierzynstwo zmienilo triche moja osobowosc na plus kiedys mimio ze bylam szczupla zawsze widzialam sie jako grubaske a teraz mimo kilku kg nadwagi czuje ze samoocena wzrosla

Gość uhsugsr
ja mam tylko brzuch zmasakrowany a tak to schudlam 30kg wiec czuje sie lepiej i wygladam 100000razy abrzuch zawsze zaslaniam i mam tez meza kochanego ktoremu to nie przeszkadza

Gość mozliwe to??
wlasnie duzo zmienia podejscie meza do tego tematu jesli ktos ma wlasnie wyrozumialego i kochajacego meza to kobieta poprostu rozkwita a jesli trafi sie jakis debil ktory jeszcze dogryza to kobieta lapie dolki,ja na szczescie mam normalnego;-)

Gość Edyta Edyta /////
Wiec ja mam szczęście że ciało zostało w stanie miłym dla oka ;) --nie mam męża.

Gość duzo zależy od wieku
Wiek też robi różnicę. Inaczej wygląda ciało 20 latki po porodzie inaczej 30 paro latki.

Gość uhsugsr
dla mnie gorzej jakby to byly nogi czy ramiona to i mąż by mi nie pomógł:)

Gość czytam bo lubię
Ja tak, zaczęłam się też bardziej kobieco ubierać i wyglądam o wiele lepiej;)

Gość uhsugsr
no ja mam lat 23 i miałam wielowodzie i na to nic się nie poradzi.

Gość Edyta Edyta /////
Ja urodziłam mając 19lat. Ale przecież ciało i tak z wiekiem sie zmienia, najważniejsze by znać swoja wartość, i by nie miała ona wiele wspólnego z tym co mówią o nas faceci. Bo dziś przykładny mąż a jutro wróg nr 1 :o czasem i tak wredny bywa los.

Gość otaaaaaaak
CZuję się znacznie atrakcyjniejsza. Jestem szczuplejsza, mam większe piersi i wreszcie szersze biodra;D Rozstepów brak, brzuch płaski a do tego taki psychiczny komfort że urodziłam i trzymam się nieźle;D

Gość akassjaf
Ja również czuję się atrakcyjniejsza :) Przed ciążą byłam zbyt chuda, a teraz nabrałam kształtów, ciałka i mam dużo większe piersi :)

Gość fnogno
Ja czuję sie przede wszystkim zgrabniejsza i zgrabniejsza jestem- córka podarowała mi nową, lepszą figurę :) Czy atrakcyjniejsza? Mam mniej czasu na makijaż, ogólne "pindrzenie się", ale gdy nakładam szpilki i mini i idę z wózkiem, to czuję się mega atrakcyjna- zarówno dla facetów jak i dla kobiet, które chyba mi zazdroszczą.

Gość to co że mamy rodziców
Wiek też robi różnicę. Inaczej wygląda ciało 20 latki po porodzie inaczej 30 paro latki < totalna bzdura, żadnej reguły tutaj akurat nie ma.

no trochę jest, bo jednak 20 latka ma zupełnie inną przemianę materii i zupełnie inną elastyczność skóry - oczywiście że nie można generalizować i nie dotyczy to wszystkich, ale tendencja taka niestety jest moja mama rodziła w wieku 18, 23 i 31 lat. Dwa pierwsze porody nie zostawiły nawet cienia na jej figurze, po każdym z tych porodów ważyła po 48 kg/158 cm , biust miała jędrny i do 30-stki zachowała taka figurę. Po urodzeniu mojego brata, w wieku 31 lat - dramat Ja miała zawsze figurę po mamie, wzrost i waga ta sama, po ciąży? tragedia, a urodziłam właśnie po 30-stce. Ogólnie popieram późne macierzyństwo, ale chciałabym jakiegoś magika, który by naprawił moje ciało

nakładam szpilki i mini i idę z wózkiem, to czuję się mega atrakcyjna- zarówno dla facetów jak i dla kobiet, które chyba mi zazdroszczą. i po tym poznaje ze idzie polka z wozkiem mini, szpile , dekold taki kicz tandeta ze az sie plakac chce

Jam mam 33 lata 2 dzieci ale dopiero po 2 czuje się atrakcyjna

Gość hmmmmmmmmm mmmmmmm
zal mi was grubaski z obwislymi cycami rozstepami i z odstajacym brzuchem jakbyscie byly dalej w ciazy pocieszajcie sie dalej atrakcyjne rozwalone poszerzone pochwy haahhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaa