Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

izunia.87

byc może samotna mama:(

Polecane posty

Witam od dłuższego czasu nie układa mi sie z partnerem i chcemy się roztac jest to trudne ale nie stety tak dalej nie możemy zyć i się meczyć.W tej chwili jestem na urlopie wychowawczym ale bez płatnym dlatego ze chłopakowi przekraczały zarobki,ale gdy bede mieszkac z mama to pewnie w tedy mi się nalezy płatny tylko nie wiem czy oni potrzrebują jakies papiery ze nie jestem z ojcem dziecka i potrzebuja naprzykład papierku alimentacyjnego by potwierdzic bo o alimenty go nie podałam bo dogadalismy sie bez sądów.Do parcy dopiero wrócę za rok bo w czesniej synka mi nie przyja do żłobka ani do przeczkola bo juz dzwoniłam a na prywatny mnie nie stać jak ktos się orientóję to proszę o rady tylko bez złosliwości:)a i ile twa rosprawa o alimenty bo tez nie wiem czy partner bedzie mi płacił wiadome ze puzniej moze nas olać.

Gość Miliana23
też złóz o sprawe w sądzie tylko niech ci ktoś inny wniosek napisze bo walisz 100 błędów na minute

to z nerwów bo jak się denerwóję to tak piszę:)bo dzisiaj miałam nieprzyjemna rozmowę z moim chłpakiem.

Gość guyibbhkbhkbh
zgadzam się z panią powyżej napiszesz z takimi bykami to cie wyśmieją i cofną do podstawówki jeżeli nie znasz ortografii to włącz sobie słownik

niewiem ile trwa ale takie dogadywanie sie na slowo jest bledem. zloz wniosek o alimenty bo puzniej mozesz sie ich nie doczekac

Gość ghvvvvvv
zrób parę przysiadów i poćwicz oddechy to ci zdenerwowanie minie