Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuje sie jak smiec

byly chlopak ....

Polecane posty

Gość czuje sie jak smiec

w sobote bylo wesele na ktorym sie poklocilicmy. On powyzywal mnie od dziwek bo "przelizal mnie moj kuzyn" W skrocie wygladalo to tak, ze kuzyn byl juz pijany podszedl od tylu i zakryl mi oczy i mnie pocalowal w ucho. Uwazam ze przeciez to nic takiego przeciez to moja rodzina zreszta on jest juz dorosly ma zone dzieci. Widzieli to wszyscy przy stole jakos nikt nic nie mowil ale moj chlopak zaczal mnie odpychac od siebie potem sie upil i powiedzial mojemu bratu ze mnie kuzyn przelizal ;/ pojechal z rana jeszcze pijany do domu wykradajac sie z mojego. ;/ do dzis nie mialam z nim kontaktu ale glupia zadzwonilam. powiedzial ze juz u niego w domu wszyscy wiedza ze ja sie nawet nie bronilam przed kuzynem i ze kazdy mowi zeby dal sobie ze mna spokoj ze nieladnie sie zachowalam ;/ no kurwa... powiedzcie mi co myslicie o tym? To moja wina jednak??? ;/ druga rzecz to taka ze mi powiedzial przez tel ze nadal uwaza ze jestem szmata i dziwka i ze byl w pon na 18 i calowal sie i przelecial jakaś dziewczyne. Mowi ze z nia pisze ze wlasnie od niej wraca i ze ona pozwoli mu zapomniec o mnie. Nie chce mi sie w to wierzyc ale z drugiej strony to cholernie boli. Moze to przeciez byc prawdą :( no i zablokowal mnie na fb przed chwila... strasznie mi ciezko jest ktos kto moglby mnie pocieszyc? :(

Gość nie ma w tym
Twojej winy, a ten chłopak to jakiś wariat

Gość czuje sie jak smiec
wiem ze to wydaje sie dziecinne ale ja mam 20 on 21 ;/ to jest masakra 3 lata sie mecze przy nim ale zawsze balam sie odejsc... teraz jest juz maximum mojej wyrozumialosci dla niego. jak mozna byc takim kretynem i mowic ze mnie kuzyn przelizal?

Gość kunegundakunek
Olej goscia

Gość oj dzieci dzieci ;)
on chyba tylko szukał pretekstu aby uciec, skoro ma kogo bzyknąć tak od ręki, od razu to znaczy, że miał już na oku wcześniej jakąś dziewczynę żałujesz znajomości z takim kolesiem ? w twoim wieku często się zmienia znajomych, to przywilej i korzystaj z niego pukiś młódka 👄 potem już się człowiekowi nie chce :(

Gość czuje sie jak smiec
dzieki, ze mnie utwierdziliscie w tym ze to nie moja wina. Bo juz myslalam ze to ze mna cos nie tak ;/ wiecie, jak przez 3 lata zawsze sie jest winnym to juz sie nie wie w co ma sie wierzyc. Po prostu to jest chore :( troche boli ze niby ta dziewczyna... ze on z nia... ale musze to przetrzymac :( i zapomniec o idiocie i wyjsc z toksycznego zwiazku

Gość czuje sie jak smiec
oj dzieci dzieci ale on niby ja dopiero poznal na tej imprezie a tak jej nie znal wczesniej...moze on mowi to zeby mnie po prostu zranic. nie wiem

Gość czuje sie jak smiec
moze ktos jeszcze sie wypowiedziec? :( choc wiem ze niechetnie sie wypowiadacie na takie tematy...

Gość gbtgr
haha daj sobie z nim spokoj, on przlecial jakas panne na imprezie, to on jest dziwkarzem :D

Gość czuje sie jak smiec
niby tak, wiem o tym. Ale i tak mi zle :( kim ja dla niego bylam w takim razie? :(

Gość kunegundakunek
Ja mysle, ze to byl tylko pretekst z jego strony. Dla takiej "glupoty" nie zostawia sie dziewczyny, na ktorej zalezy.

Gość czuje sie jak smiec
moze i tak :( ale od 3 lat byly takie podobne akcje do tej...wiec jakby to mial byc pretekst to juz dawno by to zrobil. Np byl czas ze nie moglam mowic czesc kolegom znajomym, nie chodzilam na dyskoteki nigdy, nawet w tamtym roku jeszcze mial problem ze chodze w spodenkach po swojej miejscowosci, albo ze nowe ubrania biore 1 raz do szkoly a nie dla niego ;/

Gość czuje sie jak smiec
dopiero niedawno zrozumialam ze to jest nienormalne zachowanie

Gość kunegundakunek
tym bardziej daj sobie z nim spokoj

Gość czuje sie jak smiec
bardzo chce o nim zapomniec ale to teraz bedzie na prawde trudne. Co robic zeby definitywnie zapomniec o tym czlowieku ?

Gość kunegundakunek
zajmij sie czyms co lubisz, nie unikaj ludzi, a moze poznasz kogos fajniejszego

Gość kunegundakunek
zajmij sie czyms co lubisz, nie unikaj ludzi, a moze poznasz kogos fajniejszego

Gość caffe_terria
musisz z nim skonczyc! on nie jest do konca normalny, zrzuca na Ciebie cala wine, a tak naprawde to jego wina! kazdy inny bedzie lepszy od tego!

Gość czuje sie jak smiec
dziekuje wam kochani :( choc bardzo mi bedzie ciezko musze w sobie znalezc sile :( to byl moj 1 chlopak moja pierwsza milosc... :( jutro ma jechac na 2 dni do jakiegos domku z kolegami na panienki :( strasznie sie z tym czuje :(

Gość Yogi Bear :)
bym się wypowiedział, ale za mało szczegółów podałaś... które to było ucho?

Gość caffe_terria
przeciez on po prostu chce Ci na zlosc zrobic nie widzisz tego? co to za chlopak? ma jakies zachwiania psychiczne. daruj go sobie bo jeszcze wpadniesz w gorsze problemy z nim. rozumiem ze jak pierwsza milosc to bedzie trudno :( ale nie masz wyjscia, wez sie w garsc i poszukaj jakiegos normalnego wartosciowego chlopaka

Gość dadssaa
a mój byly z ktrym bylam 7 lat zaciazyl inna, okazalo sie ze ciazynie ma roztsal sie z nia, znow ma inna i kazdemu rozpowiada ze wymyslil ciaze tamtej zeby sie ode mnie uwolnic a nie wiedzial jak ;/

Gość czuje sie jak smiec
caffe_terria mi kazdy jeden znajomy mowil zebym dala sobie z nim spokoj. Moja rodzina, wujkowie ktorzy 1 raz go zobaczyli...kazdy to widzial tylko nie ja! A on tak potrafi mnie omotac ze wszystko sie okazuje moja wina choc jest jego! Musze wziac sie w garsc!!! Jutro jade skladac papiery na studia... co do studiowaniaa to zabronil mi jak jeszcze byl ze mna studiowac dziennie i mieszkac w akademiku czy w mieszkaniu w tym miescie. ;/ powiedzial ze ze mna zerwie jak to zrobie. Zawsze byl zazdrosny o mnie... to jest okropne co sie powyrabialo :( chcialabym zeby klamal ze przelecial jakas panienke... :( a najbardziej chce go znienawidzic i zapomniec.

Gość czuje sie jak smiec
dadssaa wspolczuje. Co za swinie chodza po tym swiecie. :(

Gość caffe_terria
no jest na dobrej drodze zeby go znienawidzic! on Cie spowolnia, zniewala, ogranicza! taki powinien byc chlopak? spojrz na to z boku jak Cie ranil, teraz upokarza ze ma inna (w co nie wierze) to nie jest chlopak dla Ciebie ani dla zadnej innej...on jest jakis toksyczny

Gość czuje sie jak smiec
kochana dziekuje ci ja tez tak mysle :( teraz strasznie zycze mu jak najgorzej a nie powinnam ... ale to jest zlosc i zycze mu zeby nie znalazl nikogo sobie wartosciowego a jak juz to niech znajdzie rowna sobie!!! Jak zapomne to bede sie z tego smiac z pewnoscia...ze bylam taka glupia :( i juz nigdy nie wejde w takie bagno :(

Gość caffe_terria
no wiesz, mozesz byc pewna, ze z wartosciowa dziewczyna nie bedzie ;) bo zadna normalna z nim nie wytrzyma, jak nie zmieni swojego zachowania to zostanie sam. Zycze Ci powodzenia autorko w znalezieniu chlopaka/faceta ktory bedzie Cie nosic na rekach, podwyzszy Twoje poczucie wlasnej wartosci i pomoze zapomniec o tym palancie 🌻

Gość czuje sie jak smiec
dziekuje (choc nie szukam i nie mam zamiaru) i zycze takze powodzenia 🌼

Gość caffe_terria
domyslam sie ze nie masz teraz ochoty na nowe zwiazki, ale klin klinem, latwiej uda Ci zapomniec