Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamażmijja

mycie włosów

Polecane posty

Gość mamażmijja
hehehe pewnei masz racje :/ ale spróbuje jeszcze wspólnego mycia moze pomoze :)

hhahhahahah,mamożmijo moja jest identyczna!!!:D już po wsadzeniu do wanny tylko patrzy czy będę brała szampon,jak tylko go zobaczy to krzyk i wychodzi z wanny,dostaje histerii!!też już wszystkiego próbowałam.Robimy tak,ze mąż bierze ja,odwraca w stronę wanny,tak na samolocik taka pozycja żeby jaknajmniej do oczu leciało i ja pędem wariata myję szybko i spłukuję w tej pozycji.Ona sie drze ale wolę to jakoś niż jakby miała uciec i w ogóle mieć nie umytą głowę gdzie pełno piachu ma teraz bo lato.

hhahhahahah,mamożmijo moja jest identyczna!!!:D już po wsadzeniu do wanny tylko patrzy czy będę brała szampon,jak tylko go zobaczy to krzyk i wychodzi z wanny,dostaje histerii!!też już wszystkiego próbowałam.Robimy tak,ze mąż bierze ja,odwraca w stronę wanny,tak na samolocik taka pozycja żeby jaknajmniej do oczu leciało i ja pędem wariata myję szybko i spłukuję w tej pozycji.Ona sie drze ale wolę to jakoś niż jakby miała uciec i w ogóle mieć nie umytą głowę gdzie pełno piachu ma teraz bo lato.

ja nie moge, jak sie ciesze ze juz mam to za sobą,ile to dzieci potrafią nas do jakiś dziwnych akrobacji zmusisz by go porządnie złosnika wyszorowac , cierpliwosci akurat do tego nigdy nie mialam ,wątpie ze cos sie zmienilo :)