Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vbvvvcbv

Czy zaproponować byłemu seks?

Polecane posty

Gość vbvvvcbv

Chciałabym się spotkać (jednorazowo) na seks z byłym, zastanawiam się tylko czy to dobry pomysł (czy nie wyjdę na jakąś... dziwną osobę :P) Czy któraś z Was to zrobiła? Żałujecie?

Gość miskaaa4276272724
zrobiłam, było beznadziejnie, nie pod wzgledme fizycznym, ale psychicznym:P nie lepiej znalezc nowego?:P

Gość znajdz nowego
tyle w tym temacie 🖐️

moj seks z bylym to cos co mi sie juz nie powtorzy... mial byc raz...teraz spotykamy sie sporadycznie, bo mieszkam w innym miescie... taki maly uklad sie z tego stworzyl, mamy luzna relacje, piwko, ploty, seks... oboje jestesmy wolni, oboje nie chcemy do siebie wracac, a w takich relacjach nikt nie ma do siebie zadnych pretensji... lepiej z bylym niz na prawo i lewo z obcymi

Gość a nie boisz się
że po drodze miał już x kochanek/kochanków i cię czyms zarazi?

u nas to nie jest sam seks... na swoj sposob sie przyjaznimy, wkoncu dlugo ze soba bylismy... wiem, czy z kims sie spotyka, czy z kims sypia itd. bylo tak, ze przestalam z nim sypiac jak spotykal sie z inna dziewczyna, doradzalam mu co ma robic, zeby jej nie stracic itp. jesli nie jestes pewna z kims sypia twoj byly...o co nie mozesz miec zadnych pretensji...to nie decyduj sie...zapalac nawet glupie hpv jest dzis bardzo latwo

Gość vbvvvcbv
U mnie wygląda to tak, że kogoś poznałam. Powoli zaczynam się zakochiwać, ale póki co nie będziemy razem. Przyjaźnimy się, a jeśli kiedyś (mam nadzieję) będziemy w związku, to chcę się z tym wstrzymać

jesli juz kogos poznalas to w ogole o tym nie mysl...zaloze sie, ze chodzi Ci tylko o jednorazowa akcje, zeby byly zobaczyl co stracil:P niewarto:) on tylko na tym skorzysta, a Ty pozniej bedziesz miec dola... zastanow sie lepiej nad tym... Spotykasz sie z kims kogo poznalas, a wciaz myslisz o bylym...Jestes pewna, ze nie zranisz tego nowego? ze nie jest tylko zwykla zapchajdziura?? Ale w takim wypadku o seksie z bylym zapomnij, to do niczego dobrego nie prowadzi:)

Gość vbvvvcbv
Malina, z byłym było całkiem wporządku jeśli chodzi o seks, i w sumie mam na to ochotę (bo jednak z kimś przypadkowym nie ma mowy żeby to zrobić). Nie żywię do niego urazy, więc myślę, że byłoby ok A z tym nowym to nic pewnego (niestety). Nie mam pojęcia jak to wszystko się potoczy

Gość jednorazowy seks?
a po co, bo nie mogę zrozumieć.

Gość gość
Ja jestem rok po rozwodzie byłam z mezem 8 lat mamy synka on ma druga zone tez zaproponowałam mu seks waha sie,a wiem ze nadal zalezy mu na mnie

Gość wejherland
nie radzę, najgorsze cos mozesz zrobić, co prawda ja nie proponowałam byłemu (samo jakos wyszło) niepotrzebnie narobiłam sobie nadziei, a On tylko mnie wykorzystał..nie wchodź w to, bo Twoja psychika tylko na tym ucierpi, nawet jesli to Ty zaproponujesz.

Gość gość
Czy ktoś ma ochotę na telefoniczny seks? Jestem bezpruderyjna, mam na imię Marta, najgorętsza laseczka na http://sextelefon.org.pl/ i zapraszam na sex telefon lub luźne pogawędki.Jestem dostępna o każdej godzinie ! zapraszam panów i panie :)

Gość gość
Ja tam kocham wirtualny seks, numer jeden w polsce to http://sextelefon.top/ Piękne kobiety, gotowe na wszystko i u niektórych lasek masz możliwość realnego spotkania, więc wiesz z kim rozmawiasz przez ten seks telefon

Gość gość
hciałabym się spotkać (jednorazowo) na seks z byłym, zastanawiam się tylko czy to dobry pomysł (czy nie wyjdę na jakąś... dziwną osobę jezyk.gif ) Boże ile ja bym dał by poznać kogoś takiego jak Ty;p

Gość gość
Przestań z siebie robić nie wiem co , koniec to koniec nie zawracaj mu tylka może ma kogoś na Oku myśl no trochę