Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MichałS

Co zrobić...

Polecane posty

4 miesiące temu zostawiła mnie dziewczyna. przestało nam się układać,zazdrość itp. Na ostatnim naszym spotkaniu miesiąc po rozstaniu dałem jej prezent. coś o czym marzyła. Ale powiedziała że mnie nie kocha już itp. minęły 4miesiące a ja nadal cierpię i tęsknie za nią.... byliśmy razem 1,5 roku. Bardzo ją kocham... obiecałem jej że już do niej nie będę jeździł itp. Ostatnio od jakiś 1,5 tyg łapie się na godzinach typu 12.12 22.22 itp i to po kilka razy dziennie. czyli ktoś o mnie myśli a nie ma nikogo innego niż ona kto by myślał o mnie. Po za tym ostatnio w opisach na gg ma smutne treści. Może powinienem jej wysłać smsa z treścią np: Nadal tęsknie...?

Gość Lilla Ewelina
o! a ja własnie spojrzałam na time i co? 17:17:D

Gość Lilla Ewelina
trochę z niej materialistko, bo powiedziała że nie kocha a prezent przyjęła:O Ja bym na twoim miejscu nie pisała.

No właśnie jak założyłem też spojrzałem i 17:17. To znaczy że ktos o tobie mysli

a Ty jesteś dzieckiem wierząc w tak głupie przesądy... wcale się nie dziwie, że już nie jesteście razem...

a jeśli ona też tęskni? tylko nie wie od czego zacząć lub boi sie...

Gość i będę cię kochała
już wiesz co masz zrobić ;)

No właśnie nie wiem sam... z jednej strony to ona mnie zostawiła wiec powinna sie pierwsza odezwać a z drugiej strony cholernie tesknie...

Gość kicikira
ja pierd... ile masz lat? 16, 17? 7:07 juz minela, ale za godzine wszystko moze sie zdarzyc :D

W zasadzie nie ma za bardzo sensu, zebys do niej pisal. Przeciez ona tez moglaby napisac, gdyby tesknila. Chocby cos banalnego. Ale ona milczy. Z drugiej strony, jesli tak bardzo cie to meczy to napisz cos neutralnego. Niech wie, ze jej tak szybko nie zapomniales. Ale zadnych tkliwosci, bo to ja jeszcze bardziej zdenerwuje. Cos tam w stylu: co tam slychac w eleganckim swiecie, jak Ci sie zyje? Zobaczysz czy w ogole zareaguje i jesli tak, w jaki sposob. W sumie to co Ci zalezy (tak niby po kolezensku), chyba, ze ona sobie wyraznie zyczyla, zebys jej nie napastowal wiecej.

Myślałem żeby zaczekać do sierpnia. Mam urodziny 08.08 może chociaż złoży życzenia...

to po co robisz tu taka "zadyme"? hahaha chcesz to czekaj, chcesz to napisz - niestety, ale musisz sam zdecydowac. opcji jest zawsze kilka.

jesli tyle wytrzymasz, to czekaj. a jak myslisz, zlozy czy nie? znasz ja przeciez.

rozstania są najgorsze kiedyś trafisz na tą jedyna..

Gość hm... myślałam,że już wysłałes
poczekaj do urodzin, to juz niewiele czasu a wtedy w zaleznosci czy wysle ci zyczenia czy nie, zdecydujesz co dalej

Sam nie wiem czy złoży czy nie... zerwaliśmy kontakt...zależy co ona czuje w tej chwili... jeśli nic to chyba nie złoży...