Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

podobanie sie

Polecane posty

Jak facetowi podoba sie kobieta to zagaduje a jak kobiecie sie podoba facet to co ? Jak to jest

Gość Derpina
Zalezy jaki jest facet... Gdy ja pierwszy raz zobaczylam go (mojego Derpa) to od razu mi sie spodobal, wpatrywalam sie z wielka ciekawoscia... Okazalo sie, ze ja jemu tez sie spodobalam i juz nastepnego dnia dal o sobie znac hihi :)

Gość pommaranczowka
to zalezy, co rozumiesz przez 'podobanie sie' jesli tylko z wygladu, tak na ulicy, to nic nie robi, a przynajmniej ja tak mam. wyglad to dla mnie za malo, zeby podejmowac jakies kroki. jest duzo facetow swietnie wygladajacych i musza oni zaintrygowac czyms innym.

Gość kobiety nic nie robią
to my mamy zrobić wszystko za nie. poderwać, utrzymać, i podejmować wszystkie decyzje w życiu.

Gość To zależy od okoliczności
kobiecie jest trudniej zrobić pierwszy krok , bo nie wie na jakiego faceta trafi i nie chce być źle zrozumiana;-)

Gość pommaranczowka
no to sie rozmawia z ta osoba, chce sie z nia przebywac, dazy sie do wspolnych spotkan itp, a potem samo wychodzi

ja raz zrobiłam taki numer , że hej :D hehehe miałam jego numer , bo kiedyś mi tam w czymś pomógł, a on miał mój:D, napisałam esa .....niby , że do koleżanki :D hahaha takie pierdoły, że siedzę sama w domu przy piwku itd. a on odpisał ,że jak jestem sama to może wpadnie .....ja że sorki pomyliłam numery hehe , że niestety jestem jednak zajęta ....ale zrobiłam wtedy numer:D utrzymywaliśmy kontakt przez jakiś czas , ale potem gdzieś to ucichło......ale co jest najlepsze ta metoda pozostała:D

Gość Zależy od kobiety
Jak kobieta jest wyzwolona, pewna siebie, to najpewniej sama zaczepi faceta - nawet jeśli go nie zna; jeśli natomiast nie jest typem flirciary to już ciężej poznać - może się uśmiechać, patrzeć, ale raczej pierwsza nie zagada. A najgorzej jak dziewczyna jest nieśmiała, wtedy może wręcz unikać mężczyzny, który wpadł jej w oko, ignorować go.

Gość chłopie ocknij się
ty jako - 160 cm - brzydki - ortograficznie upośledzony - narkoman - bezrobotny i bez wykształcenia nie masz szans spodobać się dziewczynie, a nawet jakbyś się spodobał to jej się odwidzi po 15 minutach rozmowy :O🖐️ KPW?