Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nanaaaaiu987

Wasz pierwszy orgazm ???

Polecane posty

Gość nanaaaaiu987

Co czuliście gdy doszliście/doszłyście pierwszy raz?? Zapewne u każdego było to podczas pierwszej mastrubacji:D Ja miałam ok 12-13 lat. Czesto jak nikogo nie bylo to włączałam sobie kasety video erotyczne ojca i oglądałam co robią zawsze mnie to brzydziło:D Często próbowałam się tam dotknać ale bałam sie. Aż kiedyś przez majteczki już z czystej ciekawości zaczęłam się masować no i stało się. To dziwne uczucie i znajome uczucie :D Byłam w szoku kiedy dowiedziałam sie ze to orgazm. Zawsze jak kończyła sie lekcja (jeszcze w podstawowce czy gimnazjum) a ja nie moglam zdażyć się spakować gdy większość juz wychodziła na przerwe - dostawałam orgazm:D Ale tylko i wyłacznie wtedy.

Gość piouiy
to nie orgazm :D 🖐️ ale wiem o co ci chodzi bo tez mialam takie poczucie podniecenia

Gość zaczarowANAl8
ja tez jeszcze nigdy.

Gość omczyk334
jak miałem 16 lat to włozyłem sobie członka do rolki po papierze toaletowym . Nie wiedziałem co sie zacznie dziać .. i wystrzeliłem chyba ze 1/4 szklanki spermy .. Nigdy pozniej nie miałem tak obfitego wytrysku .. Ale jak mówia pierwszy raz jest zawsze najintensywniejszy .

Gość omczyk334
nie pamietam dokladnie ale zaczelem strzelac sperma po całym pokoju , czesc trafiła w mój zeszyt z jezyka polskiego .

a ja mialem chyba z 9 lat kiedy pierwszy raz sobie strzepalem konika ;p nie mialem wytrysku jeszcze, tylko taki "dziwny ból" :D