Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dociekliwa1978

Czy mozliwe jest, żeby kobieta w ciągu 5min. bzykania miała 7 orgazmów?

Polecane posty

Gość dociekliwa1978

Pytam, bo znam jedną taką co sie przechwala, ze tak ma, ale nie chce mi się wierzyć. A może są wśród Was takie, które też tak mają? Od dwudziestu lat mam udane zycie seksualne, ale chyba zaczne mieć kompleksy, bo mi potrzeba znacznie więcej czasu i nie wyobrażam sobie, zeby tak raz za razem. Jak myślicie to prawda czy przechwałki?

Gość SzałuNimaaleJestDobrze
Jest to możliwe bo kobiety są zdolne do wielokrotnego orgazmu ale nie w 5 minut troche przesadziła ;) wgl nie wiem co to za powód do chwalenia się znajomym O,o

Kochanie, kupiłem Ci futro Jutro dam Ci moją Golden American Express na zakupy bez limitu Patrz jaki ładny Mesio stoi na podwórku, to Twój Dzisiaj zostanę z Tobą w domu i przygotuję kolację Nie, dziś nie musisz połykać . . . i masz 5 orgazmów 🖐️ :classic_cool:

Gość SzałuNimaaleJestDobrze
Ale w praktyce to troche trudne chyba że ją podnieca np kolor ścian to już jest jakieś udogodnienie ;d

Gość tescoluxus
Jeżeli jest to PO 5 minutach bsykanią, to trochę wątpliwe, ale jeżeli chodzi o sam fakt kilku orgazmów w ciągu 5 minut po jakimś czasie rozgrzewki (gry wstępnej ) to całkiem możliwe - są kobiety, które maja orgazmy w odstępach kilkunastosekundowych :P i to są prawdziwe orgazmy wielokrotne :D

Gość dociekliwa1978
Jak to sie robi? Ja tez tak chcę :-)

Gość kjkhgfgh
teoretycznie mozliwe.. opcje: chlop ma draga grubego jak jej reka; 2. wie gdzie ona ma punkty erogenne 3. zasluga masazu... udowodnione masowanie pewnych punktow i po pewnym okresie kobieta strzela po kilkudziesieciu sekundach.

Gość melowboy
albo jest mega podatna ... mialem kolezanke ktora po alkoholu od samego dotykania i calowania po szyi zaczela jeczec i sapac tak ze myslalem ze zejdzie z tego swiata... ps. byla zydowka

Gość s.Alfonsa Benedykta 3,14159
Pan Bóg pyta się w raju: kto chce sikać na stojąco? A wiadomo, że chłopy to narwane idioty i Adam zgłosił się pierwszy.... a Bóg dokończył pytanie...a kto chce miec wielokrotne orgazmy???????

Gość ar
To jest możliwe