Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raven24

Inteligentna dziewczyna bez szkoły?

Polecane posty

Gość czasem tak jest
ja też rzuciłem średnią w 3 kl (w pierwszej byłem jednym z najlepszych w klasie )a potem robiłem - skończyłem zaocznie i nie uważam się za odiote... ;) i tam gdzie kończyłem w większości też idiotów nie było, większośc miała powody, poważne powody: od zatargów z nauczycielami, po urodzone dzieci

Gość Almoune
raven przede wszystkim spotyka się ze swoimi kumplami czy kolezankami a dziewczyne traktuje jak trofeum po które zastanawia się czy mu sie opłaca sięgać

Gość raven24
Almoune, widzę że już zdążyłaś mnie ocenić i wystawić opinię. Spotykam się z kumplami? Każdy ma kumpli i koleżanki z którymi od czasu do czasu się spotyka. Ale nie są dla mnie na pierwszym miejscu. Nie traktuję dziewczyn jak trofea. Chcę po prostu wiedzieć kim jest potencjalna partnerka i nie rozumiem dlaczego tak Cię to oburza.

Gość Almoune
stąd Kilka dni temu moja znajoma i jej sąsiadka ostrzegła mnie, żebym na nią uważał, bo dziewczyna została wyrzucona ze szkoły. DOBRA RELACJA ZE ZNAJOMĄ podpytałem kumpla, który chodził z tą dziewczyną do jednego liceum. Kumpel otwarcie powiedział, żebym dał sobie z nią spokój, bo sama z własnej woli rzuciła szkołę. DOBRA RELACJA Z KUMPLEM Nie zapytam jej o to wprost, bo nie jesteśmy ze sobą na tyle blisko by pytać o tak intymne sprawy BRAK DOBREJ RELACJI Z DZIEWCZYNĄ a z drugiej boję się, że wziąłem ją za zupełnie inną osobę niż jest w rzeczywistości, a w zanadrzu trzyma jeszcze więcej takich niespodzianek... OPŁACA MI SIĘ ZMIENIAC TEN BRAK DOBREJ RELACJI CZY MI SIĘ NIE OPŁACA Jeśli ktoś rzuca szkołę, bo coś nie idzie po jego myśli, to raczej akt tchórzostwa, nie odwagi. BRAK ELASTYCZNOSCI W POGLADACH Chociaż z drugiej strony, jeśli dziewczyna ma tak zszarganą opinię to musi być jakiś powód. TOTALNY BRAK ELASTYCZNOŚCI PLUS OCENY Z DUPY WZIETE Biorę to pod uwagę, ale mimo wszystko wolę być ostrożny. TCHÓRZOSTWO

alm to jakas zakopleksiona dziewczyna, ktora swoej zle doswiadczenia i pretensje do facetow przelewa na ciebei raven, pogadaj szczerze z tą dziewczyną, słuchaj co am do powiedzania :)

Gość raven24
fiku mikuuu, już postanowiłem, że szczerze z nią porozmawiam :) To będzie chyba najlepsze wyjście, bo przynajmniej poznam prawdę, zamiast bazować na pomówieniach.

Gość Almoune
fiku, on jej W OGÓLE NIE ZNA i raczej znac nie powinien, po prostu mu się nie opłaca :classic_cool:

Gość a może dziewczyna jest
śmiertelnie chora, zostało jej kilka lat życia w najlepszym wypadku i szkoda było jej czasu na szkołę.

Gość raven24
Nawet nie strasz... Na pierwszy rzut oka nie wygląda jakby coś fizycznie jej dolegało, ale nigdy nie wiadomo.

Gość a może dziewczyna jest
nie każda śmiertelna choroba jest widoczna "gołym okiem". Ludzie niestety chorują i takie przypadki się zdarzają...