Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx

witam w nowym watku...

Polecane posty

co robicie? ja wlasnie wrocilam Z WIECZORU PRZEMYSLEN - mozna powiedziec z WIECZORU DUMANIA - tak Adam Mickiewicz pisal w Balladach.Co wydumalam? Dawac rente gnoje i tyle. Wiecie w poprzednim watku pisalam o dyrektorce, ale to nie mialo sensu. To znaczy wiecie byl DOKLADNIE 1 sposob zeby ona byla normalna. Ona sie powiesila - ta dyrektorka tu NIE MNA - 1% - ona sie powiesila PRZERAZAJACO WYSOKIEM OGRYWANIEM rodowodu na szkole i tylko to miala wiedziec i pociagnac sobie krzyze rodowodowe dalej i co dalej? Ha! Co ona miala robic dalej? Rodowod i do banku. BEZ SWIETLIKA. Dlaczego? Nie moja sprawa.Ale czy nie mogla byc w szkole? I wiecie ja sie nie dam - no a ja na poczte? To tu tak nisko bank z 2 rodowodami a ja na poczte? Eeee ale sie za to nie dalam - naprawde i tyle. I nie warto. Pisze to, zeby to wszyscy przeczytali - nie warto sie poddawac. W Polsce w ogole nie warto nic robic - naprawde. I jeszcze doszlam do wniosku, ze caly polski net do kitu i wiecie ja mam zycie zajechane rokiem, ze w sumie - tym sie pocieszam - tak jak matke mnie wykonczyli - passy USA za dupa i wiecie madre gieroje a co dalej? I po roku koniec. Zabita nauczycielka bioli w sredniej to byl ich koniec. I tylko wiecie ich ratuje chyba , ze mysleli, ze ta Finka sklonowana nie dostala sie na medycyne. Tak to oni chorzy na leb byli i tylko PASS USA. KEVIN sie dowiem -no ale co to jest czy kto. Matko swieta wiecie - po roku sie wynioslam , a zwazywszy na moje liceum na FILOLOGIE ROSYJSKA ZAOCZNA i tak dalej. Z tym oddaniem moim - no na tyle mialam szanse - ZAOCZNIE rusycystyke studiowac NA KLONY WIECIE. Na te klase Stalina tez, ale na KLONY - na klona Borysa Jelcyna - naprawde.Iwiecie -jak chcieli Rosje ograc SLASKIM KLONEM? Bez sensu -no to na filologii polskie takie cos -no to jeszcze chociaz? Nie wiadomo. I tyle. I wiecie zadumalam sie nad Polska i Slaskiem i wiecie WY WYGLDACIE JAK TE KRAJE ARABSKIE -tak doszlam do wniosku. Normalnie TAKA DEGRENGOLADA ze cos strasznego. No mnie zostaje Herbert i wiecie cyferka 3 - laka fitosocjologiczna i tyle. Bo on po to pisal - co to byla cyferka 3 - tak sie rozwalila masa ludzi. No juz nie przesadzajmy, a on to IDEALNIE ogral i Polske zostawil i historie. W dzisiejszych czasach tak akurat przypomniec go sobie, zapoznac sie z panem Cogito. Dlaczego nie? W sam raz - pamieci Andrzeja Leppera, pamietajac o Uni Europejskiej, o historii Polski - moze odpisac panu Cogito choc to bym polecala uwazac bo chyba tak leci poczta rodzinie krolewskiej w Londynie to uwazajcie bo jak bedziecie miec poczte to po was. Wiecie ja pilnuje banku i kredytu wiec ode mnie poczty nie ma, ale no to juz ostrzeglam nie odpisujemy panu Cogito bo to nie sa listy. Trzeba napisac SWOJA WIZJE PANA COGITO lezac na lace. Z cyferka 3. Tzw.lace PRAWDZIWYCH FITOSOCJOLOGOW ze slaskiej uczelni. i tyle.No takie zycie. GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡[wciekly]😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Gość uhh77
Akapity albo.....

Ja na razie ide stad - szukac pana Cogito i wiecie - moze przesadzilam z krajami arabskimi ale idealni nie sa - na wschodzie- namnozyli panstw jak w Afryce. Czegos im zabraklo? Najwyrazniej. Roslin i zwierzat. Ale i tak Slask padl, a Polska to ofiara - no trudno powiedziec afrykanizacji zycia, ale na pewno wiecie pewnego wynaturzenia, przy ktorym dla mnie Afryka to MONT EVEREST. Z czego sie to wzielo? Z Francji na Slasku. Po co oni tu przylezli. Chcieli cos tam ograc wiecie.Moze i Polske. Po cos tu przylezli, ale wszystko zle i koniec marny. Rodowod dac ludziom, zeby bylo ich. Zeby mowili po francusku - inaczej tego nie widze. Skad sie na Slasku wzial taki a nie inny rodowod - nawet ten Jan Ewangelista. Nic tylko przyszli dac rodowod za jezyk. Ale nie wyszlo. No wiecie cos tam wspolnego Polska i Francja ma. Co? I tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

To wiecie wylacznie tlumaczy mi silne ciagoty SLASKA DO POLSKI, jezyk WYNATURZONY KOMPLETNIE, zdegenerowany ale ciagle polski. RODOWODAMI, ktore mieli dostac, ale to olali. Za jezyk i byc Francuzami? Mowic po francusku na Slasku. Czy to byl glupi pomysl? I tyle. Bo wiecie ja sie Francji nie trzymam a francuski jezyk mam - skad? jak? I tyle. Takie cos to jest. No i co wy na to? Bo wiecie czy ja mialam szanse miec 1% racji gdy myslalam, ze Slask mial poddawac Niemcom i nie glupiec, nie fikac. CZY MIALAM RACJE - w sensie czy mieli na to szanse? i tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(