Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kwiat cukinii

gdzie nad morze?

Polecane posty

Gość taka jedna z wrzesnia 89
Nawet nie wybieraj się na morze ! Tutaj ciągle leje , strata czasu i pieniędzy ;)

chcę jechać w sierpniu, mam nadzieję, że pogoda dopisze:) a gdzie ewentualnie warto pojechać? tak, żeby za wielki tłok na plaży nie był? no i w miarę tanio?

Gość jakajataja
Ustka, jastrzebia góra, Mielno

Gość taka jedna z wrzesnia 89
Ja mieszkam w Kołobrzegu i powiem Ci tak że teraz jeśli chodzi żeby było tanio to musisz się trochę naszukać bo stawka za jedną dobę wynosi ok 25- 30 zł . Plaże są dość przeludnione . Jeśli natomiast lubisz spokój , ciszy i nie za duży tłum to polecam Ci pobliskie miejscowości pod Kołobrzegiem Mrzeżyno , Dźwirzyno , Ustronie Morskie ;)

Gość łoko
na pioski do czeladzi

lepsze niechorze niż Mrzeżyno czy Dźwirzyno. mieszkałam niedaleko przez kilka lat i takie są moje obserwacje ;-)

dzięki wielkie. poczytam w necie, gdzie to jest i coś wybiorę. jako dziecko byłam na koloniach w Przebrnie. podobało mi się tam. plaża nie zaludniona, fajny klimat. ale to blisko Krynicy Morskiej, więc może być tak, że mnóstwo ludzi:O

Gość Międzywodzie
Do Międzywodzia.

Gość Janka z Hamaka
Łeba

Gość hellkitten
Ja polecić ci mogę kemping Lazurowe Wybrzeże znajdujący się we Władysławowie, sama tam nie byłam ale moja rodzina go sobie bardzo chwaliła bo jest położony blisko morza to znaczy jakieś pięć minut drogi pieszo. Mimo iż to kemping to jest bezpiecznie bo mają monitoring i ponoć ogólnie dostępne wi-fi. Tu masz stronkę http://www.lazurowe.com.pl/ i możesz sama sprawdzić czy tobie i dzieciątkom pasuje.