Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ganglionek

Operacja gangliona !

Polecane posty

Gość Ganglionek

witam Was bardzo serdecznie. 2 tyg temu mialam zabieg usuniecia gangliona, a raczej jego resztek. Znieczulenie miejscowe, ale i tak bolalo ;/ w kazdym bądź razie po zabiegu nosilam 2 tyg połgips. # dni temu bylam na zdjeciu szwow, i wczoraj juz zauwazylam, ze tam gdzie mailam ten ganglion, po zbiegu, zrobilo mi sie, zwlaszcza dziś, wielkosci wacika kosmetycznego takie jajowate zgrubienie.. jak zegen nadgarstek, to wygląda jak wiele ganglionow naraz obok siebie.. co to moze byc? dodoam, ze tak samo boli jakby robil sie ganglion :( jestem załaman, męczylam sie z tym tyle lat...

Gość gangliony odrastają !
:( ja miałam ale włókniak na ręce wielkości dużej śliwki tez wycięłam okropnie bolało ojjjjjjj strasznie aż płakałam taki ból gangliony tak samo bola bo naciekaja na nerwy ...... zgloś sie do chirurga który to robił byc moze nie wyczyscił całosci i jest gdzies naciek na nerw

Gość Ganglionek:(
poza ty, to tak nieestetycznie wyglada, wstydze sie tego....

Gość gangliony odrastają !
Zgłoś się do chirurga z tym raz jeszcze widać źle zrobił napewno nie oczyścił do końca chociaż w moim przypadku kazał czekać do 2 miesięcy od zabiegu przez 2 tygodnie byłam "niepełnosprawna" mama musiała mi pomóc w ubieraniu się i myciu bo ręka bardzo bolała ,cierpła i nie miałam czucia w dłoni ale mineło i juz jest dobrze choć czasem mnie cos tam zasmyra no imam 6 cm szramę ..... ale lepiej szrama niż ogromny bolesny guz poczekaj jeszcze 2 tyg bo to tak jednak do miesiaca trwa ......... jak bedzie bolało to pikuj do chirurga

Gość Ganglionek:(
jasne, poczekam, i zobacyzmy, moze zniknie, moze to taka jakby alergia, na te zdjete szwy ? nie mam pojecia.. zobaczymy