Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Ganglionek

Operacja gangliona !

Polecane posty

Go艣膰 Ganglionek

witam Was bardzo serdecznie. 2 tyg temu mialam zabieg usuniecia gangliona, a raczej jego resztek. Znieczulenie miejscowe, ale i tak bolalo ;/ w kazdym b膮d藕 razie po zabiegu nosilam 2 tyg po艂gips. # dni temu bylam na zdjeciu szwow, i wczoraj juz zauwazylam, ze tam gdzie mailam ten ganglion, po zbiegu, zrobilo mi sie, zwlaszcza dzi艣, wielkosci wacika kosmetycznego takie jajowate zgrubienie.. jak zegen nadgarstek, to wygl膮da jak wiele ganglionow naraz obok siebie.. co to moze byc? dodoam, ze tak samo boli jakby robil sie ganglion :( jestem za艂aman, m臋czylam sie z tym tyle lat...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 gangliony odrastaj膮 !
:( ja mia艂am ale w艂贸kniak na r臋ce wielko艣ci du偶ej 艣liwki tez wyci臋艂am okropnie bola艂o ojjjjjjj strasznie a偶 p艂aka艂am taki b贸l gangliony tak samo bola bo naciekaja na nerwy ...... zglo艣 sie do chirurga kt贸ry to robi艂 byc moze nie wyczysci艂 ca艂osci i jest gdzies naciek na nerw

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ganglionek:(
poza ty, to tak nieestetycznie wyglada, wstydze sie tego....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gangliony odrastaj膮 !
Zg艂o艣 si臋 do chirurga z tym raz jeszcze wida膰 藕le zrobi艂 napewno nie oczy艣ci艂 do ko艅ca chocia偶 w moim przypadku kaza艂 czeka膰 do 2 miesi臋cy od zabiegu przez 2 tygodnie by艂am "niepe艂nosprawna" mama musia艂a mi pom贸c w ubieraniu si臋 i myciu bo r臋ka bardzo bola艂a ,cierp艂a i nie mia艂am czucia w d艂oni ale mine艂o i juz jest dobrze cho膰 czasem mnie cos tam zasmyra no imam 6 cm szram臋 ..... ale lepiej szrama ni偶 ogromny bolesny guz poczekaj jeszcze 2 tyg bo to tak jednak do miesiaca trwa ......... jak bedzie bola艂o to pikuj do chirurga

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ganglionek:(
jasne, poczekam, i zobacyzmy, moze zniknie, moze to taka jakby alergia, na te zdjete szwy ? nie mam pojecia.. zobaczymy

Udost臋pnij ten post