Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdruzgotana1442

Panowie prosze o radę

Polecane posty

Gość zdruzgotana1442

Właśnie odkryłam że mój chłopak ma konto na portalu erotyczno-towarzyskim i wysłał dzisiaj kilka wiadomości. Jestem zdruzgotana Zadzwoniłam do niego i okazało się ze chyba jest trochę wstawiony czy to już naprawdę koniec????

Gość zdruzgotana1442
Nikt się nie wypowie?

Dziewczyno o czym tu pisać ,zakochany facet NIE MA konta na żadnym portalu towarzysko -erotycznym bo i po co,mam pisać dalej ?

Gość zdruzgotana1442
Tak proszę

Gość figowa akacja
mój mąz miał kiedyś takie konto(ja nie wiedziałam) i poszło się jebac nasze małżenstwo. w związkach to nic dobrego. radze skasowac swojego pana z pamieci

Gość zdruzgotana1442
figowa akacja ale jak skoro tak bardzo go kocham i byliśmy razem 3 lata:((( Serducho chce mi rozerwać

Gość figowa akacja
dziewczyno ja ze swoim byłam zdecydowanie dłużej i był moim meżem i co miałam sie zabic? daj spokój! uwierz,że wszystko jest do przeżycia. ja wiem,ze serce boli,ale tak się nie da żyć. chcesz sobie sama życie komplikowac? przecież masz wybór,albo się godzisz na takie życie z takim facetem,albo idziesz dalej. lubisz samobiczowanie czy jak?

Zdruzgotana -jestem Twoim pytaniem zdruzgotany bardziej niż TY ,facet który naprawdę kocha swoją dziewczynę nie zakłada konta na jakimś portalu erotycznym bo nie to mu w głowie i Nie wysyła wiadomości do innych lalek .Jeśli Twój facet robi to co robi to traktuje Cię jako sexzabawkę która nie do końca mu odpowiada ,ale trzyma Cię w odwodzie by w razie niepowodzenia z innym laskami nie zostać z niczym.Wiem że to przykre co napisałem, ale Twój wybranek to szmaciarz

Gość really bitch?
BluMan, buuu, jakie brzydkie słowo "szmaciarz" :( no wiesz co, nie używaj takich brzydkich słów 😭 a tak na poważnie to, głowa do góry Zdruzgotana ;) coś się kończy by mogło zacząć się coś. BluMan ma niestety rację. Nie jest Ciebie taki typ wart :( szczęścia w miłości życzę. Poznasz jeszcze kogoś o wiele lepszego. Tego kwiatu pół światu, a trzy czwarte nic nie warte.

Gość blublublu
Blu- czytam czasem Twoje wypowiedzi na kafe i mam ptanie :Ty zawsze jesteś taki racjonalny, czysty i błędem nieskalany? Czy tylko przedstawiasz swoje opinie, poglądy, świat i ludzi w takim świetle, w jakim chciałbyś je widzieć z założenia, ale odbiegają one od rzeczywistości..??

Gość blublublu
Ciekawe czy otrzymam odpowiedź..

blublublu Blu- czytam czasem Twoje wypowiedzi na kafe i mam ptanie :Ty zawsze jesteś taki racjonalny, czysty i błędem nieskalany? Czy tylko przedstawiasz swoje opinie, poglądy, świat i ludzi w takim świetle, w jakim chciałbyś je widzieć z założenia, ale odbiegają one od rzeczywistości..?? Pisałem już na kafe że parę błędów w życiu popełniłem ,nie jestem nieomylny,popełniałem i pewnie popełniam dalej błędy ,ale myślę że uczę się na swoich błędach i na błędach innych min dlatego dyskutuję tu na kafe, parę fajnych osób tu na kafe jest. Mam trochę życiowego doświadczenia bo młodzieńcem już nie jestem,więc w niektórych sytuacjach pewne rzeczy są dla mnie oczywiste ,tak jak w tym poście . really bitch? Słowo szmaciarz jest takie brzydkie ? Moim zdaniem użyłem na określenie tego mena bardzo łagodnego określenia,tak że się nie wstydzę tego jak go nazwałem :)

Gość taaa....
a czy to jest portal do umawiania się? bo jak tak to ja nie wiem skąd Twoje rozterki rzuć go w tzw piździec

Pomyśl sama . Jeśli kochałaby ta osoba ,jak można konto mieć na innym portalu do tego erotycznym.Przecież jasno z tego wynika,że nie jesteś w polu jego zainteresowań.Nigdy tam nie wchodziłem,gdyz nie widze celu poznawać osoby.

Gość taa...
troszkę godności plis

Gość taaa....
troszkę godności, plis

Gość blublublu
blu - a jesteś jeszcze przed 30stką, czy już po?

Gość zdruzgotana1442
Taaa... Tak do umawiania się napisał do jakiejś 16 latki czy się z nim spotka masakra. A przed chwilką dzwonił i rozmawiał jakby nigdy nic i planował nasze wakacje:(( Więc powiedzcie mi o co tutaj chodzi. Może on tylko chce się zabawić? wiem że mężczyźni potrzebują czasem odskoczni.

Gość zdruzgotana1442
Wszyscy tutaj powtarzacie zeby olac a ja nie potrafię tak wiele mnie z nim łączy:((

Tak jak mówią inni, to jest jak zaraza i bluszcz, Facet któremu potrzebne sa takie doznania i atrakcje zaczepno seksualne nie jest wart by zadna z kobiet była z nim na dłuzej. powiesz mu przestanie na miesiac polikwiduje kontakty, za za dwa miesiace zacznie robic to samo ze zdwojoną siła. a Ty będziesz się łudzić i reanimować trupa( wasz zwiazek). chyba niestety nie warto , uwierz wiem co mówię.

Gość zdruzgotana1442
Aniu On jest tak fantastycznym człowiekiem, zawsze mogłam na niego liczyć, pomagał mi, starał się zeby zawsze bylo wszystko dobrze tylko ja na początku w ogóle tego nie dostrzegałam. Popełniłam mase błędów ktorych bardzo żałuję. Nigdy wcześniej czegoś takiego nie robił zawsze był uczciwy i prawdomówny. Dopiero 5 miesięcy temu kiedy wyszła ogromna kłótnia zrozumiałam że kocham go nad życie i nie portafie bez niego żyć.

Gość really bitch?
BluMan, żartowalam przecież :P sama znam o wiele gorsze... Autorko, to jeśli nie chcesz tego dóóópka zostawić, to proszę bardzo. Twoje życie, Twój problem. Tak więc czas na konfrontację z Twoim chłopakiem. :) Powiedz mu, że o wszystkim wiesz, pokaż mu na lapku ten jego własny profil, który założył na portalu erotycznym i wysłuchaj jego kłamstw (tzn. co ma Ci do powiedzenia na ten temat, jak będzie się tłumaczył). Następnie możesz mu wybaczyć, o wszystkim zapomnieć, nie było sprawy i dać mu kolejną szansę. Wykorzysta ją, albo i nie. Przypuszczam, że nie, raczej będą powtórki z rozrywki. Lecz może i się opamięta, w co wątpię, bo ten typ tak ma. Ale jeśli tego właśnie chcesz, życia z nim za taką cenę. Ciągle się bać i go kontrolować, czy czasem Cię nie zdradza. To nic nie stoi na przeszkodzie. :) więc nic mi innego nie pozostaje, jak życzyć Ci dużo szczęścia na drodze do życia z Twoim chłopakiem. :)