Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nfdiovnirwo

mam doła

Polecane posty

Gość nfdiovnirwo

nic się ostatnio nie układa, wszystko pod gorkę, strata pracy, długi, a było tak pięknie, mam wrazenie, że ktoś mnie przeklnął rzucił jakiś urok, przecież normalnie nie może tak bardzo się pieprzyć...

Gość nfdiovnirwo
bardzo zabawne, nie miałam szefa, tylko własną działsność, od dwoch miesiecy z zarobkow ok. 5000 zł spadłam na zero, mam długi w zusie itd. makabra, nie moge nigdzie dostac kredytu, a przydałby się na nowy towar, wczoraj dowaidywalam się w skoku, dzis miala byc decyzja, ale jeszcz nie dzwonili, więc raczej tez nie dostane, probowalam dostac w chwilowkach kredyt, tez nie dzwonią...

Gość nfdiovnirwo
myslałam, że do 10 tej zadzwonią, ale nie dzwonią, jest masakrycznie, mam ochote się nachlac

Gość nfdiovnirwo
ale picie to nierozwiazanie, siedze w brudnym domu, nieumyta, nie mam ochoty na nic

Gość ajskehj
Każdy ma to na co zasłużył 🖐️

Gość winetu
Miałas 5.000 zl dochodu miesiecznie i po 2 miesiacach zastoju jestes JUZ goła i wesoła .Moze zatrudnij sie lepiej -bo z ciebie zadna bizneswomen.A gdzie zdolnosc przewidywania?

Gość cfdhzd
witam w klubie jestem w anglii i nie moge znalexc roboty na dłuzej niz tydzien, a za pokoj i jedzenie trzeba z czegos zapłacic. masakra