Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniechęcona do pracy

Nienawidzę swojej pracy

Polecane posty

Olorinek SAM JESTEŚ DEBIL, widać jaki poziom, taka agresja.... dziwisz się jeszcze czemu od 2 lat nie możesz pracy znaleźć???? pomyśl

Gość wdhdcbcccxx
praca na produkcji Zaluje ze przedluzyli mi umowe. Bo tak spokojnie siedzialabym na zasilku i szukala sobie pracy.

Gość calineczka.
A ja pracuję już 22 lata i jak pomyślę, że mam pracować jeszcze 22, to słabo mi się robi ;-) Jedni pracują po 40 lat, a inni po 15, mają emerytury i się śmieją... Tylko MADE IN POLAND :-(

Gość fbgvttht
Olorinek mylpisz zatem pojecia. nerwica lękowa to nie ejst wtedy gdy sie zdenerwujesz bo ammusia kasy nie da. nerwica to nagle napady paniki, nieokreslony starch, walenie serca, omdlewanie, zawroty glowy itp ,. Czlowieku nie wiesz nie psiz bzdet

Olorinek wydaje mi się po prostu, że ty za mało obrotny jesteś i to jest twój główny problem. Nie wierze, że nigdzie nie ma dla ciebie pracy. Praca jest trzeba tylko umieć po nią sięgać... chyba, że na pierwszy ogień masz jakieś ambicje na dyrektora...

Gość onika05
A ja mam teraz urlop.

Autorko ja rowniez miewam takie stany że czasami jak sie budze i pomysle co mnie czeka, ile stresow, nerwow, uzerania sie z innymi,przed nosem przedstawic wykaz bledow, robic korekte, jakis niedogodnien, i wiedząc ze nie wczesniej ni z 12 h czy 10 godz mi to zajmie to doprawdy zyeebany od samego rana nastroj,dodatkowo dochodzi jeszce sam fakt ze dzieci sa w domu i zawsze cos chcą, zagadują, proszą w czyms o pomoc a czlowiek jak oparzony lata bo kazda minuta jets na wiliczeniu.No szoook.Osttani tydzien mam teraz taki strasznie nerwowy i w biegu

Gość fbgvttht
calineczka dokladnie. jedni 15 lat pracuja i maja dobre emeryturki a inni pracuja 45 i maja tyle samo albo duzo mniej od tych co przepracowali tyle co nic

Gość calineczka.
olorinek - proszę z pretensjami udać się do naszego cudownego premiera Tuska, który obiecał młodym ludziom pracę i drugą Irlandię.... Dlaczego wyzywasz tutaj ludzi od debili? :-(

Olorinek a ja sie zgadzam z Tobą!!!!! Lepsza najgorsza praca, niż bezrobocie!!! Ale syty nigdy nie zrozumie głodnego. Inaczej bedą jęczeć jak bedą na bezrobociu a rachunki bedą czekały do zapłaty . Ja sama pracuje jako niania (szukam już innej). Pracuje po 11godzin na dzień, pieniądze super nie są a obowiązków mam od groma. Ale NIGDY by mi nie przyszło do głowy, zeby sie zwalniać, bo nerwice mam :O :O ksiezniczki :O :O

Gość calineczka.
Najgorsze jest to, że pracując np. 35-40 lat nie mamy gwarancji, że ta emerytura kiedyś będzie....

olorinek, a moze poszedlbys do jakiejs szkoly? podniosl kwalifikacje? nie wiem ile masz lat i jakie wyksztalcenie, ale dodatkowe umiejetnosci na pewno jakos pomoga w znalezieniu pracy

bzdet to teraz napisalas i to zajebisty :D pracuje w lususie w swietnych warunkach sram forsa i mam przez to napady omdlenia :D :D :D :D poprostu zwyczajnie pracy BRAK nie ja jeden jestem w tej sytuacji z tym ze polowa tych ktorzy sa w podobnej zwyczajnie maja to w dupie i wola latac po calej rodzinie i dlugi robic albo jak moj kuzyn nabrac kredykow na ladna buzke i niech starzy splacaja... jakie kurwa listy motywacyjne??? mam pisac setke listow motywacyjnych i zostawiac w sklepikach czy zakladach pogrzebowych ??? a moze mialem zostawic list motywacyjny jak to mycie autobusu miejskiego jest moja pasja zyciowa?

calineczka. kompleksy rodzą agresje i frustracje a użalanie się na babskim forum to już szczyt żałości...

poza tym zrobienie jakiegos dluzszego szkolenia nie tylko kosztuje ale tez przez ten czas nie zarabiam

a masz rodzine? najbardziej bolesne jest to ze jak wychodzisz o 8 rano to przychodzi sie do domu o 22 czy 23 lyb wyjdziesz o 14 a jestes o 2 w nocy, wtedy cale dnie z domownikami sie nie widzisz, i nie masz czasu nawet dla siebie.Dlatego zdecydowanie preferuje nocny tryb zycia, np zaczynam o 19 a koncze o 5 rano,wtedy mozna wstac wczesniej i widziec sie z pozostalymi, to sie wlasnie w pracy nienawidzi, ilosc godz pozadommem kiedy nas pochłania i stersy,nerwy,, zmeczenie, ze nawet w domu juz nie mam sily na domowniow sie o cos wsciekac bo czlowiek jak klapnie tak juz mu wszystko obojetne

jak kazda praca i ta, ma swoje plusy i minusy. w zadnej nie ma takich kokosow jakby sie zdawalo... niestety!

Gość asssatka
Orlinek, nawet listu motywacyjnego nie posyłasz? Dziwisz się na brak odzewu ze strony pracodawcy jeśli nawet nie spełniasz norm, jakie dokumenty należy złożyć w procesie rekrutacji?? A przy ogłoszeniu czytasz ich wymagania dot. kandydata czy tylko to co oferują?

Gość asssatka
orolinek, Skoro od dwóch lat nie zarabiasz to co się stanie, jak pójdziesz na kurs i nie będziesz zarabiał kolejne 3 mce? Ja rozumiem Twoją frustrację i zajebisty stres wymieszany z malejącym poczuciem własnej wartości, jednak nie naskakuj na innych z tego powodu.

Gość wdhdcbcccxx
a jak wyglada sperawa z zlozeniem wypowiedzenia. Ja sama chce sie zwolnic?

one nie chca sie zwolnic tylko najlepiej zeby im wyplate do domu za nic wysylali idiotki... jak ty sobie to wyobrazasz pytam cie pisanie listu motywacyjnego na zmywacza autobusow co?????

Powinnaś mieć wszystko jasno na umowie, a jak nie to kodeks pracy w ręce i czytać na temat wypowiedzenia :)

Gość calineczka.
Dokładnie nie wiem, bo się nie zwalniałam, ale chyba obowiązuje 3 m-czny okres wypowiedzenia :-)

Olorinek tak z czystej ciekawości zapytam... - Jakie masz wykształcenie? - Doświadczenie? - Umiejętności? - Języki ? - Kursy ?

Gość asssatka
Orlinek możesz sobie zrobić uniwersalne, bo oczywiste jest wysyłanie po 50 szt. cv dziennie na różne stanowiska. Nie musisz pisać o tym , ze to Twoje wymarzona praca itp. Napisz o sobie, jaki jesteś jakie Twoje predyspozycje, zalety przemawiają za zatrudnieniem właśnie Ciebie .

Najlepiej wklej tu swoje cv (nie interesują mnie twoje dane) tylko ww. przeze mnie czynniki. To Ci może jakoś pomożemy ...

jezyki angielski plus podstawy niemieckiego doswiadczenie to wylacznie prace dorycze ogrodnicze i przy przeprowadzkach plus rozmoszenie ulotek i klejenie plakatow