Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bawsieismiej

Stanik

Polecane posty

Mam proble, pozniewaz wszytskie wstanika sa na mnie zaduze w obwodzie. Mam z tym duzy proble. Jak trafie na dobry obwod to miseczka jest za mala i to bardzo za mala.

Gość vbrber
powiedz jaki masz rozmiar. To ci doradzimy.

Gość tralalalaHej
A gdzie kupujesz staniki?

Gość week of view
a jaki rozmiar nosisz

Gość okkraglinkaa
generalnie Polki noszą źle dobrane staniki... ale no niestety, w sklepach też nie ma nigdy pełnej rozmiarówki :/ najczęściej nosimy za szeroki obwód i zbyt małą miseczkę, w przeciętnym bieliźniarskim jak zapytasz o rozmiar 60C to Cię wyśmieją, dramat jakiś. zaglądnij sobie na stronę stilago, oni mają całkiem przyzwoitą rozmiarówkę, powinnaś sobie dopasować obwód i miseczkę.

Gość jeśli chorowałaś to
zgadzam sie z tym ze poladnia do tyłu w tych sprawach... Nosiłam rozmiar 75 E i o taki prosiłam pania na stoisku z bielizna ( nie na targu tylko w centrum handlowym, staniki niedrogie ok 50-150 zl - no ale za ta cene to już powinnam wybrać DOBRY stanik ) Pani spojrzała na moj biust, zasmiala sie i powiedziala " 75 E i push up ? " w zasadzie chodziło mi wyciagane gąbeczki bo mam niesymetryczne piersi i dobieram do wiekszej a w mniejszej zostawiam gąbeczke). Dobra, sobie myśle, wie co ma- ale za plecami uslyszalam jak pani do kolezanki cos w stylu ' z 75 e buahaha, jasneeee " wrocilam sie i poprosilam o stanik w rozmiarze 75 E jakikolwiek !!!!!!!!!! Pani czerwona dała mi jakiś a'la babcia , ale dzieki bogu w miare pasował ( wiadomo, ze co fason moze sie roznic, no ale pani ktora tak zareagowala na widok mojego biustu i pytanie o miseczke E ze zna sie na tym jak powinien stanik dobrze lezec podobnie jak ja na fizyce kwantowej ) no i zawołałam pania do przymierzalni by obejrzała moje cycki. Mina bezcenna !!! Ale mnie wtedy wkurzyła !