Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Angie901

Jaki prezent dla przyjaciółki?

Polecane posty

Gość Angie901

Moja najlepsza przyjaciółka ma urodziny niedługo. Proszę, doradźcie mi, co mogę kupić. Na prezent zamierzam przeznaczyć 200-250zł

Gość okkraglinkaa
szkoda że nie piszesz skąd jesteście... ale możesz kumpeli sprawić voucher na jakis fajny zabieg w spa :> na pojezierzu brodnickim jest fajne miejsce - hotel głęboczek, mają w ofercie winoterapię i temu podobne atrakcje... a może w ogóle wybrałybyście się razem?

Może Twoja przyjaciółka lubi biżuterie srebrną, jeśli tak to pewnie jakiś naszyjnik z My Way Jewellery może być trafionym prezentem.

Gość gość
ja pitolę, jakbym dostała zastaw do founde to bym chyba se tym garnkiem walnęła w łeb, albo lepiej osobie obdarowującej mnie takim gratem

Gość kollljanka
Polecam tasiemki ChouChou. Mysle ze to napewno bardzo dobry prezent jesli chodzi o taka okazje dla twojej przyjaciółki.

Gość gość
kup jej coś z birzuterii lub kosmetyków

Gość Noktola
A przyjaciółka lubi zdjęcia? Pewnie tak, która z nas tego nie lubi... ;) To może warto rozważyć jakąś piękną sesję zdjęciową? Mogę nawet polecić wspaniałego fotografa: http://www.znamionkiewicz.pl/ Coś takiego na pewno zapamięta na długo.