Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ellamozzarella

Jakie to ładne!

Polecane posty

Gość ellamozzarella
Zastanawiam się jak to możliwe, że jest ogromnie popularny w najdalszych nawet zakątkach świata, zapełnia sale koncertowe w całej Europie, Stanach, Brazylii, Japonii, Australii, ... a w naszej telewizji i radiu go nie uświadczysz. A szkoda bo jak oglądam na youtube filmy z jego koncertów, to aż chce się tam być.

Gość lljghdrusytgfxgdtstre gdtyeryh
jakiezboczone

Gość ellamozzarella
lljghdrusytgfxgdtstre gdtyeryh - Ale które jest zboczone? Pierwsze czy drugie?;-)

Gość w górę
up bo ładne

Gość hhudjhdfshj
wygląda zupełnie jak Jarek Jakimowicz

Gość ellamozzarella
A fakt, są podobni:-) Pisałam, że dziwi mnie to, że jest popularny wszędzie, tylko nie u nas, a przecież Holandia o rzut bretem od Polski. (to jest holenderska orkiestra, Właściwie to międzynarodowa, bo gra tam kilka osób z innych krajów, np dwie Polki) Widzę na różnych forach albo na youtube komentarze po polsku, więc są ludzie którzy ich znają. Ja sama trafiłam na tęorkiestrę przypadkiem jakieś 3 lata temu. ktoś mi podesłał link do filmu na youtube. I bardzo mi sie to podoba. Słyszę, że ludzie jeżdżą na ich koncerty do innych krajów, sale przed koncertami wyprzedane do ostatniego biletu... A u nas - cicho sza. A jednak mimo tego, jest grupka (a może nawet grupa, albo duża grupa)osób , którzy ich znają. I bardzo dobrze:-)