Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezzzzzzdomnaibezrobotnai

nienawidze...

Polecane posty

Miroslawy CHUJ CIUL ktora mi przetrzymuje rente. I czemu ta Bona mnie nie oddala wiecie? Przez nia. Przez zwykle zero BEZ ZADNEJ RODZINY bo SZKOLA DOSTANIE PACZKE. Przeciez to sensu nie mialo ze ja tu bylam zadnego. Cala oglupiona nafaszerowana prochami doslownie. I koniec. I wiecie ja sie nad nia znecam. A co ta kurwa robila? I tyle. I to latami!!!! Czego tu sznupala w rodzinie? Nie miala swojej? Cala zarznela!!! A czemu to i tyle. Co ona w tych ludziach widziala. To miala se z nimi zamieszkac!!! Wielka nauczycielka - z gola dupa byla a teraz wielka dupna pani. A czemu nie dyra? Jak ja tejk kurwy nienawidze - 5 osob zabila jakie mam szanse sie z nia dogadac i po co? Kurwa cala rodzine zarznela bo nie ich. No to wykurwiaj szmato do Afryki bo ona ma pog;lady z Afryki ogolnie. Nie siedzi w Polsce. I jaki sens mialo moje zycie pod wladza AFRYKANSKIEJ KURWY, ktora Afryka rozwalila cala AFRYKANSKA rodzineswa w Polscve i jakie glosi oglady tej smiec do kasacji -ze co? Ze trzeba obalic paralemnt brytyjski - trzeba obalic jej NIEWYDYMANA SZPARE NA DOLE I Tyle. Albo dwie? Gdzie ta kurwa ma przynajmniej 3 dziecko? Tacy ludzie kradna mi paczke o TAKICH WARTPOSCIACH!!! Niewydymane zera spierdziale obesrane obejszczane gowna dymahjace w morde brytyjski parlamenmt. Czy wy kurwa mac w trej Polsce nie mozecie miec innych zainteresowan? A ta babcko obesrane jak dla mnie na ryju nie moglo miec wszystkich pogladow z Afryki? Bo sie tam do niej niktnie pzrzyzna za to jak obalala wladze swiata? Czy nie mogla se zajsc z 3 dzieckiem po prostu? I tyle mnie cokolwiek obchodzi. A jak jej w Krakowie na studiach bylo ciezko (NAUCZANIE POCZTAKOWE !!!!) to po chuj w dupie tam polazla bo teraz sie dowiem ze ja mialam rodzicow na sudiach a ona? To miala se rodzic ny kutasica nie zabikjac!!! Kogo to kurwa obchodzi? I cale zycie obesrane przez taka MALP{E Z AFRYKI - sorry Holandii albo Niemiec albo Francji - wszystko jej pasuje. A GULKIK nie pasuje jej? To niech uwaza bo moim zdaniem GULIK jejk pasuje za moja rente!!! Przykro mi :( GDZIE MOJA RENtA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Wiecie jedyny zarzut do mojego ojca to ze tu jezdzil - a ta kurtwa co tu robi? Ona jest z Agfryki ta obesrana spierdziala kurwochuica. Ja bym jej normalnie do n,majt nasrala w tej szkole gdybym wiedziala co ze mna robia. Jeszcze sie tam zachowywalam. Majtki jej zerawalam i UDUSILAM JA JEJ WLASNYMI MAJTAMI wytlizyujac jej cipe i dupe PIERDZACA I SRAJACA!!! Czy mialam jej zezrec gowno i szczocha wypic na stala prace??? Jak uwazasz szanowana kafe? No bo przeciez gowno i sik z glowy wziela Bona i Mengele i tyle. No co mialam zrobic zeby dostac stala prace W KJU???? Tyle rozumiem!!!! GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Gość lljghdrusytgfxgdtstre gdtyeryh
ol maj gad z takimi do psychiatrykaaaaaaaa

wiecie jakis zarzut to do mnie NIBY jest ze sie nie przejelam w podstawowce bomba atomowa. To jest zarzut, ale w sumie jak dzis to prosze mi dac ladunek i po kolei wszystkie nauczycielki wysadzam w luft - po chwd tu przylazly - do tej szkoly. Po co tu ucza jak tu byl atom. I tez nalezy wybuchy takie robic zeby wykurzyc rodzine krolewska w Londynie. Bo inaczej sie nie da. Tu wybuch tam i nie pasuje zeby byli. Moje zycie NORMALNIE to 1 material wybuchowy. A ze bylam na psychotrpoach to sie uczylam tu i tyle. I wieszam Miroslawe na dzien dobry bo nie jest godna zyc i tyle. Reszta co tu robi? Co? To jest normalna wies? Co wy sobie nie wyobrazacie? Tu sa takie zaburzenia ze tu zawsze radio gralo Z RYNNY takie cos. Takie zaburzenia tu sa i tyle. Co oni tu wszyscy robia. GDZIE MOJA RENTA????!!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Wiecie bo w pracy trzeba to czy tamto. Dla mnie juz NIC NIE TRZEBA. Nic. A wiecie czemu? Bo nie zalezy mi na pracy, ktora mam od podstawowki ZJEBANA - a jaka inna- gdzie rzadzi Afryka ponad PANSTWO POLSKIE. I wiecie dlatego dalej lece Afryka i mam wszystko gdzies. Bo w sumie ten rodowod - no to mieliscie nie mieliscie? Po co dostalam pass niemiecki i koniec. Wiecie ja sie nie moge poddac. No niby moge ale W TAKI IDIOTYCZNY SPOSOB - Miroslawa CHC wiecie nie dam sie zaszczuc. Bo jakie mialam szanse wiecie zgnojona przez ten jebany w leb parlament i te wasze sprzataczki ze ograly Pilsuda i sie nie dam. Miroslawa Chuj Ciul mnie nie wykonczy. Moze ma racje. Ale w Afryce. I ta Afryka to sie miala SAMA STOSOWAC DO SWOJEJ RACJi, a wiecie najwazniejsze panstwo tam to Egipt. To co mnie ich poglady obchodza gdzies gdzie jest rodowod i takie a nie inne potrzeby bo taki jest uklad? I wiecie fajnie jej sie pierdolilo cale zycie , mnie nia niszczono no bo wiecie jakas wiocha sie poddac nie chce i nic tylko lecieli legendami i radiostacja, ze tu sa takie zaburzenia ze tu kurwa z nikim sie nie dogadasz. Jechac sie bali. I takie cos mi ojciec zrobil, ona, reszta im pomogla. Ten dziadek tez mnie do domu dziecka nie odwiozl zeby mnie brali. Byloby ze dzieci nie chcial. No to by bylo i by moze wygladal choc na starosc a tak? I tyle. Choc ta Bona miala prace, ale jak ja tu bylam? i tyle. I wiecie bez tych kradziezy - normalny czlowiek. Ja bylam normalna? I koniec :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Wiecie zycze tej CHUJ CIUL zeby sie wlasnym GOWNEM I SIKIEM udusila. Takiego konca jej zycze za PIERDOLENIE BEZ SENSU CALE ZYCIE. A Bona mnie w ogole nie obchodzi.Czy ona w ogole cokolwiek w zyciu kontaktowala? I tyle. No to sie miala z Kevina wyniesc i zostac SAMA JAK PALEC. jak ja i tyle. Bo niby co jej zostalo w takim towarzystwie, z ktorym zadzierala. Nie przyznala im racji. Co prawda nie wiem o co jej poszlo. Zostawal jej wyjazd i tyle. I wiecie no to wszystko jest TAK STRASZNE ze sie nie da i tyle. Renta jest moja i koniec.NO SAME KLAMSTWA. ta Miroslawa jest NIEMIECKA matura krolowej Wiktorii ustawiona w zyciu. Przez to nic sie nie da zrobic. Tak leci. Ale paczki nie ma prawa tknac. Takie ma wartosci!!!! Zero wspolnego z ta paczka i sie nie dam wiecie. I tyle. Za wies do wysiedlenia najbardziej. Bo wiecie idealow nigdy nie ma, ale chyba TAK ICH SRA z ta renta przez to wysiedlenie - no chyba zartujecie ze z takim pierdolonym ojcem jak Otto ja sie do niej odezwe. Ja jej majtki zejme i wezme ja UDUSZE WLASNYMI MAJTKAMI ze ani pisma nie wyslala HOLENDERKA , zebym miala rente czy cos. Nie wiem. Zeby mnie odebrac. I tak sie z nia rozprawiam.A takze codziennie wieszam zyczac zeby ZDECHLA POD PLOTEM zrac wlasne gowna i szczochy - tak mnie urobili. I moze byc sie juz powiesila albo ktos by ja zabil. Bo jaka jest prawda o moim zyciu? TAKA i tyle. I to wszystko i koniec. W KJU. DO wysiedlenia i tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Wiecie gdyby ktokolwiek mial 1% racji to by nie bylo tu wszedzie parlamentu, a jest.Czyli?Nie macie racji. Ja mam. I do dzis ZADAM mojej paczki tak jak w grudniu i wiecie pisze to bo juz tu pisze - najwiekszy swiety KK mnie olal. Tak akurat zachowanie dla NSKK - najwiekszego swietego KK wiecie. I powiem wam TO MIAL MNIE OLAC bo jeszcze mi zasral wszystko co mogl ten numer 5. I przegial i zginal bo tak i juz. On przegral ze zaczal mi dzwonic na uczelnie i wszystko mi zniszczyl. No to go zniszczyli tez bo byl pierdolniety umyslowo i sie odczepic nie umial. I tyle. Z ojcem nie mial szans przez bombe atomowa - o ile to byl jego ojciec. I tak dalej i tym podobnie. Ja zachod??? - co to jest???-mam gdzies. ale renta za wartosci jest moja. Moze mi sie pojawi? I nikomusienie dalam za PSYCHOMANIPULACJE - porozkradali mnie, poogrywali, powyrywali. Cos strasznego. I POMOGLI. POMOGLI sie dowiecie. No niech im bedzie i tyle. I koniec. Niech im bedzie ze mi pomogli. Nie wiem w czym ale pomogli. Prosze bardzo. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Wiecie ja sie nie dam za NIEGODNE ZYCIA - ogryzka. Nie dam sie. To honorowo FENOL WBIJ I KONiEC. Nie. To nie i tyle. I jeszcze do kraju WROGA bez praw czlowieka kraj, ja i jeszcze ich zniszczenia.No wiecie - nikt sie nie da. To jest wojna. THIS IS WAR i tyle. I tu zniszczenia AFRYKI -sensu Afryki sie dowiem. No dobrze. Ale ja tylko zadaje pytanie - czy to aby jest SLUSZNY SENS? Bo moim zdaniem jak chuj w dupie, jak moje zycie w Polsce - taki to jest sens. Przykro mi. Jest to jakas prawda i tyle. I koniec. I gdzie moja renta????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

A Bona wiecie to jest taka -nic sie nie udalo mi i sie zamknela. A kiedy? Najmadrzejsza na swiecie. No wiecie i tak ani rodziny ani szkoly. Nikogo. Na takie zycie zasluzylam. A czemu? Za ojca. Bo Miroslawa to Zielony Swiatek. Jak chuj w dupie - ona wszystkim jest jak chuj w dupie. Ale Zielony Swiatek. I tak sobie po mnie pojechala, a Bona tez i tyle. Mieli przyslac pieniadze. ALE KOMU????!!!! No jak mialam 7 lat to szkole. I wiecie tyle bym wiedziala - ktos by mi powiedzial i ...wisze. A tak CALE ZYCIE JAK IDIOTKA. I nie wiem o co chodzi. No Mengele robil co chcial, Bona tez, kazdy - sral, sikal pierdzial sobie i rzygal po mnie. Niezle. No takie zycie. To moja wina. No najbardziej telefon na policje, kredyt, roslina, nazwisko. To najbardziej moja wina. Albo pierdy w otwarte usta, gwalty, no wszystko. brak rodowodu. Wszystko. taka adopcja, Wawrzyniec to wszystko jest moja wina. Nawet RPA - wszystko i tyle. I ten paszport niemiecki - zwlaszcza nie?i tyle :( GDZIE jEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Wszyscy wiecie gowno i sik mi wzieli i cicho. I UP lesby to znowu nie pasuje gowno i sik.I tak nie dostane pracy. i tylko tyle mieli powiedziec i nie i tyle. I wiecie Wawrzyniec bez gowna i siki i ani sie powiesic. A dziadek? Chyba to samo. Rodzina wziela mu gowno i sik i tak chodzil sobie on po tym swiecie. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Wiecie - jeszcze wam napisze POZYTYWNIE , ze moje zycie DLA MNIE jeszcze nie jest skonczone. Chyba wlasnie w flimie - dokumencie o Zbigniewie Herbercie wiecie bylo, ze on skonczyl 3 kierunki studiow i on sluchajcie - czy tam na 3 kierunki sie dostal i skonczyl handel i 8 lat nie mial pracy i do czegos doszedl w zyciu. No to ja mam szanse tez - na amazon.de bylam i tego sie trzymajac ze bylam tam ZAPLACONA moge myslec dalej i tyle. I wiecie ja sie nie dam bo jaka mam byc to sobie musze przemyslec, ale bylam TAKA i wiecie co dalej to nie wiem. Moze czas zmienic poglady - cos innego - nic mi nie wyszlo. Ale taka bylam i do tego momentu TAKA BYLAM. a dalej to codziennie cos innego i tyle. No codziennie cos i tyle. Normalne zycie. I na amazon. de przygode??? swoja z Zachodem koncze - po pierwsze co to mialo byc - ani grosza przy duszy i taka firma? No 1 grosz i tyle. BEz przesady i ani odejsc i tak dalej. Nie ma i tyle. I to jest koniec. Ogrodnictwo skreslilam - reszta to jedno morderstwo juz calkeim. Zostaje mi stala praca w Holandii niby nie wykorzystana ale wiecie wszystko zwale na transport ze szukano 4 do auta a nie PRACOWNIKA. I w sumie - nie bylo mnie w pracy. Skoro 4 do auta to co? Ja w pracy bylam? Tak sie to pracownikow szuka? i koniec. Nie bede rozmawiala i tak nie musze wracac ani nic z ta pila spalinowa bo powiem wam - no tego nie zmienie i tak dalej. Ale 4 do auta -no to moze mieli sobie darowac i przynajmniej bym dojechala do herbat a tak mam tylko Zbigniewa Herberta zamiast herbat. No bo nie dojechalam. A to ogrodnictwo to pojechalam tylko dlatego zeby nic nikt do mnie nie mial. I wiecie ja jestem ZENUJACA - ja wiem, ale nie sama. Nie sama. I tyle. No ale to wszystko... GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(