Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podlamana...

czy 73 osobowe wesele moze byc udane?

Polecane posty

Gość podlamana...

Wydaje mi sie, ze kilka osob nie pojdzie na parkeit i juz beda pustki, ktos wyjdzie wczesniej to sala sie przerzedzi...

Gość noju
takie sa najlepsze goscie sie bardziej integruja pomiedzy soba :D jesli uwazasz ze sala do tanczenia jest za duza pogadaj z wlascicielem - czasem maja jakies parawany lekko skracające sale lub jakies strojenia sali w rogach i tyle - ale iloscia gosci si enie przejmuj - taka ilosc jest w sam raz. Lepsze takie niz spedy po 200 osob gdzie polowy ludzi w zyciu na oczy sie nie widzialo ;)

ja ostatnio byłam na 35-osobowym i super było! :) na wielu już byłam takich co ok 100 było i było super! :) nie przejmuj się, to bardzo dużo

Gość podlamana...
JEst mi przykro bo najblizsza rodzina powiedziała nie, a ta dalsza i znajomi beda :(

Gość ijboo
olej to i ciesz sie swoim dniem :) jedni moga miec powody fiannsowe inni - zwyczajne lenistwo lub zwykle skapstwo. nie przejmuj sie takimi i nie martw sie na zapas. czasem z rodzina to sie wychodzi dobrze ale na zdjeciu i do tego stojąc w środku, bo po bokach moga cie wyciąć :) nie łam się - głowa do gory:D

Gość klaudia1617
niestety ale to bedzie twoj chyba najgorszy dzien zycia..wspolczuję:(

podlamana... nie przejmuj się powyższym komentarzem! TEMU KOMUŚ poprostu bardzo się nudzi i prowokuje wszystkich na różnych tematach ślubnych

Przyjda do ciebie te osoby ktore chca cieszyc sie z toba twoim szczesciem i radoscia i ty tez powinnas sie cieszyc.dobre wesele czy zabawa nie zalezy od ilosci osob tylko od osob jakie sie spotkaja

Gość gfsgkhdd
U mnie na weselu było 80 osób i było ekstra mało kto siedział wszyscy świetnie się bawili i popadali ze zmęczenia po 3 .mielismy naprawdę fajny zespół który dbal o dosłownie każdego gościa .dobra impreza nie zależy od ilości zgromadzonych imprezowiczow

Gość nie lam sie przelam sie
my mielismy 37 osob. dosc mala kameralna sale, fajnego dj i bylo naprawde super. wszyscy razem tanczylismy, pilismy, nie zamienilabym tego na duze wesele

Gość byłam kilka razy na
dużych weselach i na małych, ostatnio nawet na 200 osób i najlepiej bawiłam się na tych małych.

Powiem Tobie tak nie liczy się ilość tylko jakość - będziesz się cudownie bawiła to jest Wasz dzień :) Moja znajoma miała wesele na 45 os i wypomina je do dzisiaj

Gość do autorki....
u nas było 78 i było extra. czym ty sie przejmujesz?

Gość olatola1
jak dla mnie to 73 os to duże wesele :) sama miałam podobne i było bardzo fajnie. A byłam też na takim 150 os i wrażenia były średnie - ciasno na parkiecie, ludzie mało zintegrowani... Dobrze będzie!

Gość gjfgjgkgk
Byłam na weselu przyjaciólki gdzie połowa ludzi jej odmówiła z różnych przyczyn, było ok 70 ludzi i powiem że było super, nie było ścisku na parkiecie i jak to już ktoś wyżej napisał była większa integracja, każdy do każdego na kieliszeczka i pogadać podchodził :)