Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesoly jacek 26lat

Do singli...

Polecane posty

Gość wesoly jacek 26lat

Czy dobrze sie czujecie ze pr4zechodzicie zycie samotnie? Macie czasami doly z tego powodu? Czy rozwazacie zmienic swoj stan?

Gość zeeenek
Dobrze sie czuje, przywyklem, nie zamierzam zmieniac tego stanu

Gość dfgergdfvgd
ogólnie to w zyciu codziennym mi to nie przeszkadza. Ale wczoraj kiedy byma na imprezie ze sparowanymi przyjaciółmi czułam sie mega niezręcznie, no fakt oprócz mnie była jeszcze moja kolezanka tez singiel, no ale dziwnie było. Tylko w takich przypadach mam ochote cos zmienic, na drugi dzien mi przechodzi

Gość ingielka
a ciulato! Na co dzień jest do dupy, od święta jest do dupy. Nie ma do kogo gęby otworzyć, nie ma do kogo się przytulić, nie ma w nikim wsparcia, nie ma kogo poprosic o pomoc.

Gość knmjjin
jest mega źle;(

Gość 'p;0loi9i
Ja się generalnie przyzwyczaiłem. Zawsze byłem sam. Samotność jest moim domem i tym co znam najlepiej patrząc czy czytając co wyprawiają kobiety jestem szczęśliwy, że jestem sam.

Gość malokto
Jeśli masz kilku fajnych znajomych i często wychodzisz to jest super :) Jeśli masz znajomych, którzy są singlami, to jest jak w niebie. Ale bywają dni czy wieczory gdy wszyscy są zajęci i wtedy jest dół niestety. Zawsze są myśli, że pary teraz siedzą i się przytulają, a człowiek jak kołek sam. Ale później, jak już ktoś wyżej napisał, wszystko wraca do normy :)

To zalezy od jego jak dlugo ktos jest sam. Na poczatku chce sie odetchnac, skupic na sobie, poimprezowac i wtedy bycie singlem jest fajne. Ale po jakims czasie, szczegolnie w okolicy swiat, imprez typu wesela... Bycie singlem to zalamka

Gość zeeenek
A jaki problem jest isc samemu na wesele?

Gość zeeenek
No tak, ale jesli jestes singlem to nie masz pary. A skoro nie masz pary, to przychodzisz na wesele sama.

Gość Bycie singlem jest super gdzie
tak do 30-40. Zależy w jakim wieku towarzystwo zakłada rodziny. Potem większość ma partnerów, dzieci i coraz mniej czasu na spotkania z samotna koleżanką. Facetom to jednak jakos łatwiej. I coraz więcej wieczorów spędza się samotnie. I coraz rzadziej ktos dzwoni. A potem kupuje sie kota:P

Gość zeeenek
Co wy macie z tymi kotami

Gość ale ty
źle sięz tym czuję, mam z tego powodu często doła, choćby dziś. czuję się gorsza, niechciana, niekochana - nie jestem singlem z wyboru :/ chciałabym zmienić swój stan, jednak same chęci nie wystarczą

Gość eeee jak to co
pomruczy, przytuli się, można do niego pogadać i nie zostawia skarpetek pod fotelem. :P

Gość ingielka
Bo mit singla to mit. Prawda jest taka że samotność niszczy człowieka.

Gość meggan
Oj prawda że same chęci nie wystarczą, Miłość to głupie uczucie które dzieli w pewien sposób ludzi bo jest grupa ludzi którzy są ze sobą i grupa tzw. singli którzy są samotni, są dni że się czuje jakby nie było celu życia, kiedy znajomi olewają cię bo mają już zajęte wieczory ze swoimi połówkami wtedy jest mega beznadziejnie. naprawdę nie polecam tego nikomu, więc lepiej szukać odrazu swoich połówek i dochodzić do kompromisów niżeli być samotnym:D

Gość zeeenek
Mi jest samemu dobrze i nikogo nie szukam

Gość mi tez jest bardzo dobrze
ogolnie zawsze bylem sam i kocham bloga cisze. czuje sie nieswojo w towarzystwie i wyczekuje tylko konca.