Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość irka11111

FACET NIE CHCE UPRAWIAC ZE MNA SEKSUUU HEEELP

Polecane posty

Gość irka11111

Blagam pomozcie. On ma 32 lata i jest prawiczkiem. Boi sie seksu. Ja jestem wysoka szczupla blondynka z duzym biustem, niejeden na mnie leci. a ten sie boi seksu. Kurde co robic? :( Do tej pory wspolzylam z jednym facetem. Bylam zereczona i bylam z nim 3 lata. potem chodzilam z wieloma ale do lozka z zadnym bo chcialam z milosciu. teraz znowu sie zakochalam , jestesmy ze soba juz rok a on nic :( On ma 32 lata i jest prawiczkiem :( Co ja mam robić? :( Wiem ze mnie kocha i mu na mnie zalezy ale boi sie seksu ze mna :( A ja juz kurde tez chce sie zaspokoic :( POMOCY

Gość dżina bangla
może najpierw umyj cycki

Gość irka11111
dodam jeszcze, że on ma na imię Azor

Gość irka11111
Ale ze z ktorym z tym bylym?Kurde juz sama zaczynam myslec w przyszlosci o zdradzie :( A z tym obecnym jestem zareczona, chcialabym z nim, ale co zaczynam kurde sie zblizac to ten ucieka. oswiadczyl sie ale seksu sie boi :/

Gość irka11111
No cycki mam umyte i nic to nie daje ;( ale kurde powaznie sie pytam, smiejcie sie smiejce ale o nie jeste smieszny problem :(

A kto powiedział, że z byłym. Mało to przystojniaków na seks? Szybko znajdziesz takiego co cię zaspokoi.

Gość irka11111
A z tym azorem to spaj i nie podszywaj sie pod nick bezczelniaku :P :P

Gość irka11111
No nibyy tak, w sumie to jest taki jeden... ale ja naprawde nie chce zdradzac, chcialabym seks z tym jedynym moim narzeczonym i pozniej mezem :(

Gość irka11111
muszę sobie tarmosić pieroga nowym blenderem, bo już nie wytrzymuję

Gość irka11111
Ja pierdziele, co wam da ze sie za mnie podszywacie :/ Ciekawe jak wy mielibyscie taki problem, nie zycze nikomu, zwlaszcza ze zareczona juz jestem. dzieki samotnik, ze chciaz Ty piszesz serio. I powiem Ci ze kurde przez takie cos sa zdrady :/

Gość irka11111
No co autorka? Czekam juz tyle i nic, a czowliek swoje potrzeby ma nie?

Gość Dam Ci dobrą radę
Seks to ważna sprawa w związku, więc jak ma być tak w przyszłości, może lepiej go zostaw? Po co później zdradzać?

Gość Fafinette
kup sobie pudla, żeby cię lizał po kuciapie

Ogólnie to lepiej by było żeby nie zdradzać, ale skoro masz te swoje potrzeby. Poza tym dobrą odpowiedź masz w poście "Dam Ci dobrą radę".

Gość irka11111
Ani wazna :/ A ja nie chce zdradzac :/ I nie wiem czy tak nie zrobie :/ Choz procz teczo to jest facet naprawde wartosciowy

Gość irka11111
Wiem i dzieki, mysle nad tym choc ciezko mi jest. Troche juz razem jestesmy i byloby spoko gdyby nie ten problem, tyle czasu dalam sobie spokoj bo wierzylam ze cos bedzie, ale...

trochę nie rozumiem Twojego faceta ale może przyparcie do muru pomoże powiedz,że chcesz aby Cię w końcu przeleciał bo ile możesz czekać.Poza tym masz jakieś potrzeby i chyba nie chce abyś spełniała je z innym

Gość irka11111
Lepiej będzie jak mnie jakiś przystojniak zaspokojy, ten mój to aż tak mnie nie podnieca.

Gość irka11111
No nad tym tez mysle. ja nie jestem zadna nimfomanka kurde. 3 lata temu zerwalam z facetem potem spotykalam sie z wieloma i z zdanym nie puscuilam, teraz juz jetsem prawie ro z tym, no zrozumcie ze ja tez mam swoje potrzeby. Moze i tak mu wlasnie powiem kurde. Prezciez nie ma sie czego bac, a ja sie kurde jakas przez to mniej atrakcyjna czuje :( Mimo ze niejeden by mnie chcial to boli mnie ze on jic a ten sie boi kuuurde

Gość irka11111
A! I te g;llupie wypowiedzi to nie ja tylko ktos sie podszyywa, :/

Gość irka11111
Zesrałam się.

Gość irka11111
Spadaj

Gość irka11111
Jestem taka piękna, że sram na różowo.