Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

witaminkaa c

przyjaźń damsko-meska

Polecane posty

Witam Chciałabym poznać Wasze zdanie na temat przyjaźni damsko-męskiej i oto jest dylemat czy ona właściwie istnieje?Zapewne zdania będą podzielone,bo ja sama nie wiem co o tym myśleć.Podobno mężczyźni są najlepszymi przyjacielami,(ale) tylko dla niektórych:)Inni twierdzą,że nie jest możliwa,albo jest do czasu,aż ktoś "nie przekroczy cienkiej lini dzielącej przyjaźń od miłości" Jak sądzicie?

Gość week of view
ja myslalam ze tak i oszukałam się parę razy. Dokładnie to 4. Nie ma czegos takiego raczej, przynajmniej ja juz nioe wierze. W moim przypadku to facet zawsze chcial czegos wiecej, dla mnie jak przyjaciel to przyjaciel i nic wiecej, nigdy. :classic_cool:

Gość fv,m
to zalezy od czlowieka. mialam takich ktorzy zakochiwali sie po czasie, a z jednym np trzymam się już 20 lat i jest aseksualnie-idealnie

Dla mnie zdecydowanie takiego rodzaju przyjaźni nie ma. Bardzo dobrze rozmawia mi się z facetami, jednak wielokrotnie trafiałam na takich, którzy czegoś oczekiwali. Szkoda, bo lubię konkretnych ludzi :)

Gość aaaaaaaaaaaaaapsik
nie wydaje mi się żeby przyjaźń oddzielona była od miłości cienką linią - to diametralnie różne uczucia

aaaaaaaaaaaaaapsik widać nie zauważyłaś,że napisałam to w cudzysłowie,ponieważ czytając takie artykuły(o przyjaźni d-m ) oni tak twierdzili-że jest to tylko taka "linia" a ja tego nie potwierdziłam,anie nie zaprzeczyłam