Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SutyOdJelcza

Jaką Lubicie sluchac muzyke podczas sexu ?

Polecane posty

Siema jaką lubicie muzyke podczas sexu? która was jara ? Metal Rock Rap Reggae Pop Disco Polo xD Poważnie pytam , jesli nie wymieniłem czegos to dodawac propozycje ;d

Dlaczego nie spędzasz wakacji tak jak powinnaś? Nie zal Ci wolnego na siedzenie przy kompem? :)

"Jakiej muzyki lubicie słuchać podczas seksu?", analfabetko. :o Po wyrazie, a przed znakiem przestankowym nie stawia się spacji.

Czy ty jestes kurwa ślepy? nie jestem Kobietą .. Kaleko .. Czy kobieta dała by sobie taki nick? 3/4 kobiet nie wie co to jelcz..

Skopiować z wikipedii to każdy głupi potrafi, nawet ja. 🖐️ Jakiś horror z tymi dzisiejszymi gimgównami. :( 🖐️

Jestem kobietą i wiem co to Jelcz. Ludzie urodzeni w latach 80 wiedzą takie rzeczy. 😴 W tym temacie poza tobą udzielaja sie dwie kobiety - Perwersja i ja. :) A teraz podciągaj rajstopkii wypierrdalaj. 🖐️

3/4 chyba tych w Twoim wieku. Co do płci, faktycznie, mój błąd, ale nie ze względu na nick, a ze względu na użytą przez Ciebie męskoosobową formę czasownika. 😴

Gość Avaiac
OMG troche czytalem to forum, trafilem tutaj niechcacy i przegladalem kilka tematow. Jesli ty myslisz ,że jesteś śmiesza to powiem wprost- nie jestes tylko wszystkim wszystko psujesz (:! Ty go wyzywasz od gimgowna i od tego ze marnuje wakacje?? Dziewczyno(o ile nia jestes) ty masz jakas schize na wnerwianiu innych i przesiadywaniu na kafeterii. Gosc sie spytal normalnie a ty wszystko spirdalassz. Jesli ty go wyzywasz to polecam popatrzyc na siebie :p. Watpie ze ktos na tym forum wierzy ci ,że masz 25 lat pewnie nie masz. Na 99% masz jakies 15 i masz trydny okres dojrzewania. Pozdro idiotko która nie ma życia. I tak w realu pewnie jestes cnotka niewydymka bez życia. PS. To forum jest dla normalnych ludzi nie dla takich ofiar losu jak ty!