Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Myszeczka:)

Co mam zrobic

Polecane posty

Witam mam chłopaka od 4 lat mam 21 lat i teraz zauwazyłam ze spodobał mi sie inny chłopak nie wiem co robic nie chce skrzywdzic swojego chłopaka zostawiając go no ale czuje cos do innego :/ i naprawde jest to dla mnie trudna decyzja :9

Gość Fernando Gonzales
życie to ciągłe wybory ! kopnij go w du.pe on pewnie tez by cos innego poruchał i boi sie z tobą zerwac !

Gość hugo_kluseczka
To.normalne.gust.ci.sie.ksztaltuje.z.dziecka.stajesz.sie.kobieta.i.masz.inne.potrzeby.i.upodobania... Ja.poznalam.swojego.bylego.jak.mialam.17lat,razem.bylismy.6lat,(teraz.mam26)i.meczylam.sie.przez.ostatnie.3.lata.bo.bylam.z.nim.z.litosci.juz.nie.podobal.a.nie.chcialam.go.zranic Wybieraj.czy.wolisz.sie.zmuszac.do.niego.czy.wolisz.byc.szczesliwa.z.innym...

no ale wiesz znam juz bardzo dobrze swojego chłopaka jestem juz pewna na sto procent jego uczuc i wszystkiego a tu nie wiem prawie nic jak by nie było to troche strach jest ;/

Gość bvctyunbgyu
on na twoim miejscu nie zastanawiałby się ani chwili

Gość marimaxi
jak myślisz o innym to znak że jeszcze nie dojrzałaś do tej miłości do niego..poprostu z tak wczesnych uczuć raczej nie ma mowy nastały związek..druga osoba to nie żarty..może za 10 lub więcej lat będziesz wiedzieć co to kochać

ale ja wiem co to znaczy Kochac nigdy go nie zdradziłam i nie mam zamiaru tego robic

Gość bvctyunbgyu
no to siedź z nim i nie marudź

no jeszcze to wszystko przemysle