Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość urodzinkowo

Prezent dla ojca 50te urodziny:)

Polecane posty

Gość urodzinkowo

Jak w temacie :) Bardzo zerdecznie prosze o pomoc:) Zaznaczam ojciec nie pije alkoholu :)

Gość kup coś z zakresu
jego zainteresowań

Gość urodzinkowo
no wlaśnie cięzko, ojciec to czlowiek starej daty, jego cale życie to praca po x godzin dziennie. i wlasnie no nie wiem. on nie ma zainteresowań. myślałam o zapalniczce zippo? bo pali dużo papierosów.

Gość kup coś z zakresu
to niedobrze że pali:O ale cóż. nic na to nie poradzisz. kup zapalniczkę. wraz z benzyną, knotem i kamieniami.

Gość Magyster d/s zbytecznych
O w mordę :O A już myślałem że to jakaś moja córka pyta

Gość urodzinkowo
no tylko to mi wpadlo do glowy. a co innego mysliscie? podajcie jakies pomysly? co kupiliście swoim na 50tke?

Gość urodzinkowo
haha :)

Wiecie małolaty co to koorwa jest SKS ????????????????

Gość starsze pokolenie juz
czlowiek starej daty? oz w morde.... przyjdzie mi i to uslyszec niedlugo NA PEWNO twoj ojciec lubi cos robic - wedkuje? uprawia dzialke? interesuje sie sportem? zbiera cos?majsterkuje? grzebie w aucie? lubi gotowac? a moze zawsze chcial cos zrobic i nie mial na to kasy / czasu? - np. lot balonem, spływ Dunajcem, nauka tanca towarzyskiego?:P

Gość babaJAGAzGór
Cholera, ja jestem w twoim wieku i nie wiem :o wychodzi na to ze już jestem sklerotyczką... :(

ja wiem magister:P

I w doopę jeża zaraz mam 50te urodziny :O Ja pierdziu :O :O :O

Gość urodzinkowo
no starej daty, hehe :) nie, nie, nie;p nie grzebie w ogrodzie, nie dlubie w aucie, nie ma nic takiego wiesz, co by go ciagnelo, pracuje po12h dziennie, 6dni w tyg, chodzi do kosciola wtedy, na spacerek ze swoja kobieta, na zakupy, obiad ugotuja.;p ona pracuje z nim w tych samych dniach i godzinach. a kwiatki tam tez kupic?;p oprocz prezenut?;p

A na spływie Dunajcem mogem robić za flisaka :D

no i co magyster bys chcial na te urodziny dostac, e?:P podpowiedz młodej

O d grzebania w ogrodzie są kury :D Od grzebania w aucie .....serwis Od kościoła ...mochery Piwa, piwa dajcie.........

Gość urodzinkowo
musicie sobie jaja robic?? nie ma tu noramlanych ludzi? proszę o jakieś propozycje... :) nie pije alko, więc bez piwa prosze :)

Gość 346346
ramka cyfrowa do zdjęć albo oryginalne perfumy

no z TAKIEJ okazji kwiaty wypada a jakze .i tort? niestety - nie kazdy nawet takiego wieku dozyje. warto to uczcic, jak zreszta kazde urodziny;) corko tatusia - a moze on tak duzo pracuje, bo po prostu lubi robic to co robi i w jaki sposob zarabia na zycie? moze cos w tym kierunku? a moze jakis wyjazd/ weekend / zaproszenie gdzies???

To wiesz co ? UŚMIECH SZCZERE ŻYCZENIA SERCE/ a to czuć/ I teraz byłem poważny :)

hehe magyster Ty do pracy do browaru wyslij cv:P autorko - 50 rocznica slubu jest złota - moze coś ze złota mu kup? nie mam pomysłów wiecej ( za pozno na moja stara skołatana głowe:P ) ale jesli ci cokolwiek wpadnie do głowy to zapisuj wszystko, nawet najbardziej durne pomysly - na pewno cos sie z tego wykluje;) powodzenia

Gość krupopatwa
zrób do tego coś takiego, co zapamięta. Np. upiecz sama ciasto, jeśli nie pieczesz. Zrób wypasiony obiad, jeśli nie gotujesz. Itd.. Jeśli lubi zwierzęta - może np. pieska czy kota? (po uzgodnieniu z innymi domownikami)

Gość urodzinkowo
to tak: ojciec mieszka ze swoja kobieta. ja mieszkam osobno. oki, kwiatki na pewno:) tort na pewno ona zrobi;p wiec bez sensu dwa;p a poza tym, za slodkim też nie przepada;p pracuje bo musi zarabiać, na zycie, wesolo nie jest. ta prace ma niedawno, wszeniej robil cos innego, teraz to, cale zycie ciezko pracuje, nie umie kombinowac zeby jakos sobie dychnac, baaardzo cięzko musi pracować.

Gość urodzinkowo
ooo, albo może jakieś wyjscie na kolacje do jakiegos hotelu/restauracji?

Gość urodzinkowo
up up. halo halo jest tu ktos :)

Jak on jest wół roboczy, to w knajpie wypasionej od razu wyciągnie ci kopyta z wrażenie dziewczyno :O Nie idźcie tą drogą !!!

"starsze pokolenie juz hehe magyster Ty do pracy do browaru wyslij cv" curlum srullum to ty dziecko możesz w zębach nosić Ja pisałem koorwa ŻYCIORYS na kolanie jak pasowały mi warunki zatrudnienia. Ty tego niestety nie jesteś w stanie zrozumieć :(

Gość krąg albo blair witch project
alkoholu mówisz nie, ale może jakiś dobry szampan to wypije? albo cos z ubrania, jakąs a la myśliwską kamizelę, czy coś w tym stylu.

Niestety nie każdy co 50 lat jest taki sam Tak jak ten co ma 20 albo mniej Ja jestem świr, twój stary jest jak mówisz wół roboczy :( To raczej moje pomysły dla niego to.....huuujnia :(

Książka, to uniwersalny prezent. Koontz, albo Clancy.