Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość urodzinkowo

Prezent dla ojca 50te urodziny:)

Polecane posty

Gość Magyster d/s zbytecznych
No i co ? porzuciłaś temat w piiizzzdu ?

Gość urodzinkowo
nie, nie, żadnego alkoholu. jezu, nie macie fajnych pomyslow;p uniwersalnych;p wiec chyba zostane przy zestawie: zapalniczka i akcesoria, plus kwiaty;p i wino dla kobiety jego? dobrze?:) czy moze coś pomozecie?:) wiem, ze nic mi nie pasuje, ale na prawde, no ciezko znim ;p

Gość urodzinkowo
no ksiazka tez jakos srednio;p jakos nie wyobrażam sobie go czytajacego ksiazki;p oo, lubi disco polo;p ale mieszkam za granica, wiec ciężko o cokolwiek z tym zwiazanego :)

Gość krąg albo blair witch project
to mu kup CD z disco polo

Ja też jaram fajory jak małpa dynamit ! Dusi mnie co dzień rano jak kota :O Kup mu dobry e-papieros !!!! Tylko nie taki chiński za 20 zł, bo śmierdzi chińskim gównem i zdycha po 2 dniach !!! Taki dobry kosztuje ze 3 stówy. Ale jest De Best :). Próbowałem u kumpla 50 latka, który dostał takiego właśnie na urodziny od córki :)

Gość krąg albo blair witch project
jeśli sam też podśpiewuje, to mu kup karaoke :D

Gość urodzinkowo
napisałam, że mieszkam za granicą, więc nie ma szans na disco polo;p a urodziny sa 25tego lipca ale z pewnych przyczyn mialy byc obchodzone dopiero na początku sierpnia.a teraz do mnie dzwonią, ze w ta niedziele! pojutrze;p wiec nie mam czasu. o zapalniczce juz myslalam, wiec sobie zobaczylam gdzie mam sklep zippo, wiec poprostu pojde i kupie co trzeba;p

Dobry e-papieros !!! To taka cygaretka znów mówię poważnie :)

A po za tym jak zagranicą nie masz szans na to, czy tamto ? Umiesz posługiwać się netem ? Czy tylko pisać na kafee ??? To ja, jako 50latek mam ciebie instruować ? :O

Gość urodzinkowo
nie łyknie tego, znam go za dobrze. jak poznal obena kobiete to milosc na zaboj, zreszta nadal, jak w obrazek i ona chciala na niego wplynac zeby nie palil. i co?;p wszystko by dla niej zrobil ale z tego nie zrezygnuje;p

Gość urodzinkowo
"a urodziny sa 25tego lipca ale z pewnych przyczyn mialy byc obchodzone dopiero na początku sierpnia.a teraz do mnie dzwonią, ze w ta niedziele! pojutrze;p wiec nie mam czasu. o zapalniczce juz myslalam, wiec sobie zobaczylam gdzie mam sklep zippo, wiec poprostu pojde i kupie co trzeba;p" czytać ze zrozumieniem umiemy? oj chyba nie bardzo. co mi po necie jak mam jeden dzień?

No to jest właśnie sposób na oduczanie palenia !

Gość urodzinkowo
ale mówię Ci, że to nie jest dobry pomysl, wiem, że mu to nie przejdzie. i będzie mu jeszcze głupio ze kase wydalam, a on tego nie uzywa.

Gość O co lotto?
Ja mojemu kupiłam łodke,ale on to lubi łowić.Myśle,że zapalniczka z dedykacją plus akcesoria będzie ok.

Aaaaa róbta co chceta ja tam idę do swej starej......spać :)

Gość urodzinkowo
tez mysllam o dedykacji, bo noo mialam na to wiecej czasu, a teraz nagle sie okazalo ze mam dzień;/ i myślę, że będzie bez dedykacji, bo no pójde jutro do tego sklepu i co? nie zrobią mi na miejscu;p

Gość urodzinkowo
up up

Gość urodzinkowo
up up

Laurkę dla Niego przygotuj :) Piszę całkiem serio.

Gość pento.
5g koksu

Gość paweł breski
marczenta - a powiedz mi, czy ty zamawiałaś ten lot? Jest dziwnie tani i trochę obawiałbym się, że to będzie lipa. Jak jest w rzeczywistości?

Gość marczenta
I co z tego, że jest tani? Kupiłam z biletem powrotnym ;-) Za kilka dni będzie przetestowane, więc ci napiszę, czy było warto, ale sądzę, że za takie pieniądze wzniesienie się w górę było warte zachodu ;-)

Gość Tadzik Norek
Może faktycznie jakieś narzędzia? Tutaj są jakieś dobre kosiarki i jeszcze odkurzacze do liści. To jest dobra zabawka dla faceta dla zabicia czasu jednocześnie robiąc coś pożytecznego. Sprawdź http://www.sklepal-ko.pl/

Gość Jasiakoo
Na 50. urodziny to raczej nie polecałabym nic ekstremalnego, ze względu na różny stan zdrowia. Moj tata już ma problemy z sercem, a taki lot szybowcem to mogłoby być ryzykowne przeżycie dla niego:) Polecam coś równie oryginalnego, ale mniej ekstremalnego: http://www.gazetomania.pl/prezent-na-50-urodziny#opening

Gość ce33wds4
Może coś z humorem? :) Np. taką koszulkę: http://www.megakoszulki.pl/Branie,zaczyna,sie,po,50,T-shirt-p934.html Myślę, że taki prezent jest jak najbardziej OK, w końcu prezenty mają cieszyć, a po zobaczeniu takiej koszulki rogal sam pojawia się na twarzy ;)

Gość gość
Najlepiej podeslij pania lekkich obyczajow....ale bedzie sie cieszyl jak mu no wiesz.....:P :D :) stanie :P