Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ofna

jeszcze go nie ma

Polecane posty

Gość ofna

mój chłopak kończy pracę o 22 droga tramwajem zajmuje 40minut a jego jeszcze nie ma

Gość ofna
mam nadzieję że tylko na piwo.. Ciągle słyszę że jest poza zasięgiem

Gość ofna
no może prowo było. tylko że ja poważnie się martwię bo trochę za długo się spóźnia

Gość ja to bym jednak
powtórka, to już kiedyś było. Facet zachlał pałę i się szczęśliwy znalazł. Identyko historia.

Gość ofna
jeju tutaj nawet gdy coś dzieje się naprawdę to i tak nikt nie uwierzy bo ciągle ktoś pisze jakieś głupie prowokację. super dzięki za wsparcie

Gość ofna
dzięki za wsparcie

Gość ja to bym jednak
sory, jak mmamy Cię wesprzeć? Na Twoim miejscu już dawno obdzwoniłam bym kumpli z roboty, rodzinę itp. Jak to by nie pomogło poszła bym trasą jego powrotu do domu. Jak jeździ autem to pojechała bym pod robotę i sprawdziła czy furą stoi/pogadał z ochroniarzem/ z pracownikami z innej zmiany...

Gość ja to bym jednak
jeszcze trochę i kafe będzie drugą ITAKą- coraz więcej mężów nie wraca z tyry...

taaaa. ajlepiej od razu na policje zadzown i szukaj bo po miescie samochodem... dajcie spokoj, poczekaj na niego a potem z rana zrob mu z dupy jesien sredniowiecza i tyle. faceci jak ida na piwo to o niczym innym nie mysla. sygnal najczesciej ginie wlasnie w lokalach a dzisiaj piatek..