Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totalne zero:(

przed chwila uslyszałam,ze jestem zerem..:(

Polecane posty

tak bardzo mi smutno,zle...:(wyję i nie moge sie powstrzymać... mam 32 lata,...mam meza i syna...nie pracuje......zajmuje sie domem.... taka sie urodzilam-po prostu,...boje sie ludzi,boje sie nowych sytuacji...:(sprawdzam sie jedynie jako matka i zona,...wiem,kura domowa:(ale nie kazdy urodzil sie "gazelą biznesu":( Przyszedl dzis wujek...Powiedzial mi...Ze nigdzie nie wychodze...nikt mnie nie widzi...ze jestem zerem:(Boze jak mi wstyd... nie mam taty,zmarl 5 lat temu...byl jedynym czlowiekiem,ktory "byl za mną":(.... nie musicie pisac.chcialam sie wygadac......bo tak bardzo mi smutno:(

Gość mieszkanka uk
a co na to Twój mąż? Też uważa, że jesteś zerem?

Gość Koleś123
nie martw się zawsze jest jeszcze mniej niż zero oooooooooooooo

wiem ze ci trudno na prawce n ie przejmuj sie tym, nie mysl o tych słowach wujek to widac dziwkarz i człolwiek nie rozumny

mój maz?śpi...... boje sie jutra.....slyszala to moja siostra,szwagier,brat:(.... jak mam o tym powiedziec mezowi?.... wiecie jak to jest....nawet jesli sie pewnych spraw nie widzi-skoro inne osoby mowia o tym glosno-zaczynamy sie nad tym zastanawiac...:( to brat mojego Taty:(.... Ukochanego Taty:(... Dlaczego nie pozwalamy innym osobom byc soba?Przeciez nikt przeze mnie nie placze.... "zyj i pozwol zyc innym"....

Gość eeeeeee;;d
Nie przejmuj się tym. Żyj tak żeby Tobie było dobrze i olej innych, a ten wujek pewnie sam ma życie nudne jak flaki z olejem i chciał się dowartościować..

bardzo doceniam to co piszecie......naprawde...chcialabym by spotkalo Was za to jutro cos dobrego:)Dziekuje...

nie przejmuj sie autorko, tak Ci powiedzial bo zazdrosci Wam tego ze jestes taka dobra mama i zona :) u niego pewnie wdarla sie juz rutyna. poza tym jak mozna tak powiedziec do swojej bratanicy?! zero taktu, niepowazny czlowiek. masz kwiatka na pocieszenie 🌻 :)

nieeeeeeee...tak naprawde najgorsze jest to,ze...mial racje:( nic soba nie reprezentuje...... mam kochanego meza....kochane,madre dziecko.... ale to tylko dary od losu...ja na to nie zapracowałam...:( ot,udalo mi sie i tyle....rodzina wykształcona...lekarze,prawnicy...a ja?kura domowa...moze i szczesliwa,ale do czasu...az nie uslysze bolesnej prawdy... Tak bardzo chcialabym byc inna....

ale praca w domu i opieka nad dziecmi tez nie sa proste! facet szowinista tego nie doceni i nie zrozumie tak jak Twoj podly wuja. Prace domowe tez wymagaja duzego nakladu pracy i poswiecenia, nie masz sobie nic do zarzucenia, skoro to Ci odpowiada!

caffe_terria-wzruszylam sie...tym kwiatkiem...i dobrym słowem..... Moze i jestem glupia...moze i naiwna...ale łzy mi ciekna po policzku:) wukej mieszka dwa domy dalej....10 razy pytal sie "czy sie gniewam?"... nieeeeeeeeee,dlaczego mam sie gniewac?.... przeciez nadal jestes moim wujkiem..bratem Taty..... Mam żal...nic wiecej... ale ok...ile mozna o tym rozprawiac....Dzieki za wszystko,kochani jestescie WSZYSCY!🌼

jutro rano obudze sie...prosze syna by mi zagral cos na pianinie(pieknie gra:)),namalujemy cos...i moze mi przejdzie... do czasu,az uslysze od rodziny o calej "akcji"....bo wiadomo,ze wujek podzieli sie z rodzina swoimi spostrzezeniami...

poprosze.... sorry...ale jakos nie moge mysli zebrac... spokojnej nocy Wam zycze:)

Ty tez jestes, i nie mysl o sobie w kategoriach bo nie pracujesz to jestes zerem! zerem to jest alkoholik bijacy swoje dzieci, matka przyprowadzajaca co chwile nowych gachow na sex. Ty jestes dobra osoba, matka, zoną. Pelnowartosciowa kobieta :) 👄

Gość jestem taka sama
Też mi ciężko z moimi lękami na zmiany itd.Nie lubię być w centrum uwagi.Jestem w trakcie szukania pracy,z zawodu sprzedawca ale nie pójdę do sklepu nie dam rady absolutnie.Ja jedna za ladą kolejka ludzi na samą myśl to mi się ręce trzęsą. U mnie to akurat winna jest niewiara w siebie i nerwica.Pozdrawiam serdecznie,jeszcze się odezwę.

Gość jestem taka sama
Dziękuję i wzajemnie dziewczyny.

Gość Kasia @@@
Coz, Twoj wujek moze i ma prace, jest wyksztalcony ale na pewno nie jest szczesliwy... Do tego jest totalnym zakompleksionym chamem! Ja na Twoim miejscu zaczelabym go traktowac jak powietrze... Ty masz wspaniala rodzine, jestes szczesliwa i nie pozwol zeby ktos Ci to zepsul! Niestety bez pracy mozna byc szczesliwym a bez milosci nie... Dziewczyno wiecej asertywnosci, nie pozwol sie obrazac. Gdyby mi ktos tak powiedzial to zmieszalabym go z blotem! Masz cudownego meza bo Ty tez jestes cudowna, to dzieki swojej pracy masz tak wspaniala rodzine!

Gość Rodzine masz
A co zrobisz jak twoj kochany maz pozna jutro fajna niunie, ktora sama sie utrzymuje? Czemu nie masz wyksztalcenia?

Gość bosa ale w ostrogach
Ten Twój krewny, to pewnie jakiś prymityw. Kto go upoważnił do wystawiania ocen innym ludziom. Czy on jest na 6 ? Obawiam się, ze zazdrości Ci szczęśliwej rodziny, zadbanego domu i dobrej atmosfery. Wykreśl go z listy przyjaciół i miej go w d . . . e Nie wpuszczaj za próg domu. Twoja rodzina to Ty, Twój mąż i dzieci. Jeżeli oni są zadowoleni to co Cię obchodzi co wygaduje idiota, jeśli to nawet jakiś krewniak.

Gość carrie-ana
Tez czasami czuje sie jak zero niestety:( szegolnie jak spotykamsie z kims z rodziny..

obawiam sie autorko, ze naprawde jestes zerem. jestes po prostu przezroczysta, nic soba jako indywidualnosc nie reprezentujesz, jestes tylko zona swojego meza i matka swojego dziecka, a nie X [tu wstaw swoje imie]. Tacy ludzie sa okropnie nudni, zapewne nie masz zadnych zainteresowan ani hobby, pracy tez nie masz, wiec nie ma z toba o czym rozmawiac [no bo o czym? o dzieciaku i co na obiad ugotowalas??] A ten lek spoleczny...zeby az tak ze sie boisz pracowac w glupim sklepie...toz to sierota zyciowa, jaki ty przyklad dasz swojemu dzieciakowi? Bedzie takie samo zakompleksione i ulegle jak ty....piekny start w przyszlosc nie ma co...czyli juz nawet poleglas jako matka............nie mowie tego zlosliwie.

Gość bea bea bea
hej:D Mój kochany dziadek mawiał...,,z rodziną najlepiej wychodzi się na zdjęciu...''a dokładniej to rodzina kiedy masz wszystko...zadrości,kiedy masz problem -wyśmieje,oczerni za plecami itd i nie pomoże......Tacy ludzie to nie rodzina,tylko wredne hieny.Nie wszyscy są tacy,ale niestety jest takich osób sporo. Ten cały ,,wujaszek'' jest tego przykładem...Nawet mężczyzną nie jest(prawdziwy mężczyzna szanuje kobiety...) A to,że jest bratem ojca nie upoważnia go,żeby ubliżac bratanicy...Poprostu beszczelny typ,bez klasy,ogłady i szacunku. Nie ma sensu przejmować się słowami takiego max-prostaka.A do tego nie można mu na to pozwolić.I uwierz w siebie wreszcie.Nie jestes zerem...:D Zero nie urodziłoby fajnego dzieciaczka,nie byłoby świetna mamą i żoną.Zero rozbiłoby butelke na głowie takiego beszczelnego typa jak Twój wujaszek;) Polecam wam wszystkim kobietki nie wierzące w siebie wspaniałą książkę.Wpiszcie w googlach ,,SEKRET'' Rhonda BYRNE Chomikuj.pl i przeczytajcie tą książkę od dechy do dechy...:) zanm jeszcze inne świetne tytuły,ale na początek polecam tę:) Objecuję że już nigdy was nie zaboli żadne wyzwisko,ani problem:)Staniecie się za silne psychicznie i niepokonane...Całuski i głowki do góry!!!

Gość edfew
po pierwsze: co Ci przeszkadza, żeby to zmienić? po drugie: doceniam, że sprawdzasz się jako matka i żona, ja się w tych rolach nie widzę, chyba bym nie podołała.

Gość szeptuchaaa
ciasteczkowa_mi - nie pieprz głupot. naprawdę uważasz, że być żoną i matką (dobrą) to nic ważnego? autorko, głęboko gdzieś miej wujka i innych pacanów. jeśli spełniasz się w domu, to jest najważniejsze. ja nie jestem typem matki i żony (jestem rozwódką) i może dlatego wiem, jakie to ciężkie zajęcie i jak bardzo trzeba się poświęcić. podziwiam Ciebie 👄

Gość bea bea bea
cisteczkowa czytając Twojego posta uważam,że masz zadatki na osobę w ,,klasie'' wujka autorki.Skoro nudzą Cie rozmowy o dzieciach,zupkach,kupkach i życiu to zadzwoń do ,,wujka'' i pogadajcie ile to jest zer na tym świecie....Z prawdziwymi,wspaniałymi ludżmi można pogadać na każdy temat...nie ubliżając w tym nikomu....prowadząc rozmowę na poziomie! Życzę dalszego miłego ubliżania,poniżania,ziania jadem,osądzania itp...to bardzo nie zdrowe,tworzy zmarszczki,zmienia miła twarz w groteskową i zawziętą,ale skoro tak lubisz to nic tylko powodzenia Ci życzę...