Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pabellooss

konfiguracja konta payu allegro

Polecane posty

Gość pabellooss

Witam , mam problem otóż wczoraj sprzedałem przedmiot przez Kup Teraz .Kupujący zapłacił mi przez payu lecz ja nie miałem skonfigurowanego konta dla payu. Więc dziś chciałem to zrobić, klikam konfiguracja konta i wpisuje swój nr konta bankowego po czym należy podać kod z ostatniej wypłaty i z tym jest największy problem. Jeśli jeszcze nie konfigurowałem konta dla payu to muszę kliknąć w Nie posiadam kodu z ostatniej wypłaty aby dostać ten kod? Kupujący zapłacił przez payu wczoraj ok. godz. 21. Czyli w poniedziałek otrzymam ten kod, czy muszę wysyłać listy do Allegro aby mi przesłali kod ? PS Jak klikam w lista moich wypłat to widzę tam id , status: rozpoczęta, kwota i data utworzenia z dniem 21 lipca czyli już sobota. Oznacza to że wypłata zaczęła się już w sobotę i dopiero w poniedziałek otrzymam ten kod ?

Gość pabellooss
będę wdzieczny za pomoc

Gość klaudia988
ponawiam,prrosze o pomoc

Gość niedodpckonaJuleczka
Ja nie musiałam podawac kodu. Tylko taki ogólny kod banku, pieniadze na koncie miałam po 2 dniach roboczych.

Gość niedodpckonaJuleczka
A to napewno nie chodzi o kod SWIFT lub IBAN ???

Gość Karolina2312
niedodpckonaJuleczka Ja nie musiałam podawac kodu. Tylko taki ogólny kod banku, pieniadze na koncie miałam po 2 dniach roboczych. Tylko taki ogólny kod banku, tzn jaki Pani kod wpisywała?

Gość ijjkjhkjlkkjkj
Wpisz nazwe banku w wyszukiwarke i kod SWIFT wtedy znajdziesz go przy inf ogólnej banku