Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukamWózka

wózek 2 w1 lub 3w1 poszukiwany:) co polecacie doświadczone mamy??

Polecane posty

Gość szukamWózka

zależy mi na pompowanych kolach, dużej gondoli, kolor unisex dziecko urodzi się zimą więc trochę pojeździ w gondolce. Mieszkam w miejscu gdzie jest dużo śniegu, wszędzie pod gorę, większość czasu zimno. podoba mi się baby active jet, tako jumper, jedo vedi też wygląda nieźle tyle że werja spacerowa już nie jest taka ładna. no i cena żeby nie była powalająca, może do 1500zl.

Gość szukam wózka
może jednak??:)

Gość gfhjgyde
ja gdybym teraz miała kupować wózek to zdecydowałabym się na Maxi Cosi Mura 4. Wiem że nowy jest drogi, ale używany w bardzo dobry stanie można upolować na allegro właśnie w tej granicy cenowej co podałaś.

Gość gfhjgyde
I spełnia Twoje warunki:)

Gość inTime84
z tym maxi cosi mura4 to ja bym sie klocila.faktycznie jest to fajny wozek.zwlaszcza wizualnie ale spacerowka jest do kitu.na dwulatka jest juz za mala.tzn.jak spi to glowka dziecku wyslaje ,bo zwyczajnie to oparcie jest za krotkie.

Gość gfhjgyde
inTime84- tego akurat nie sprawdziłam bo moje dziecko odkąd zaczęło chodzić ok 13mż to stanowczo odmówiło korzystania z wózka jakiegokolwiek. Mure ma natomiast moja kuzynka i ona w niej swojego dwulatka wozi, tylko że on jest dość niski jak na swój wiek, więc możliwe że masz racje...

Gość zyciaaa
Tako Laret

Gość szukam wózka
co sądzicie o espiro gtx3?? wózek nowy czy używany jakie są wasze opinie?

Gość serio mowie
ja mam espiro gtx i jestem meeeeeeeeega zadowolona! nie zamienilabym na inny...to byl i jest udany zakup !!! na 10000000% :)

Ja miałam wózek neo baby polak, gdybym miala teraz kupowac wybralabym espiro gtx wlasnie, ze wzgledu chociazby an to, ze dziecko urodzone zimą, i podczas spacerów musiałam dokładać wysoko kocyk ponieważ pokrowiec na gondolę jest zbyt krótki w neo, nie wystarczająco chroni przed wiatrem itd, a wiadomo jak jest zimą i to z noworodkiem..

ale przyznam, ze innych wad się nie doszukałam, duże pompowane koła, duża gondola, łatwo się wózek składał, także ogólnie całkiem OK :-)

jak bym stojąc raz jeszcze przed wyborem wózka, nie kupowała 3 in 1 ani 2 in 1. Potem te spacerówki i tak są do duszy, bo duże, ciężkie... Moja rada - kup sobie jakąś tanią gondole, bo i tak posłuży Ci najwyżej rok w porywach apotem porządną spacerówkę ;)

mamy babyactive el nino . Na razie sprawdza się bez zarzutu obadaj go sobie

Też uważam, że lepiej kupić gondolę a potem lepszą spacerówkę, sama bym tak teraz zrobiła. W każdym razie nie kupuj coneco toledo.

Gość szukam wózka
ja tego wozka nie będę nosić bo mieszkam w domu więc luzik, najbardziej zależy mi na tym żeby wózek poradzil sobie w śniegu. Jak wspominalam wcześniej mieszkam w miejscu gdzie większość roku jest zimno, śnieg, deszcz. Te spacerowe wersje no od espiro gtx wygladają fajnie

posiadam X-landera XA 2011, + adaptery do fotelika maxi cosi, wózeczek w super stanie, zielony. 1000zł

Gość szukam wozka
x landery odpadają bo mają małe gondole