Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Będęchuda

Od jutra zaczynam 5 dniową głodówkę, ktoś chce ze mną?

Polecane posty

Gość Będęchuda

Odchudzam sie od miesiąca ale schudłam tylko 3 kg mimo że nie jadłam słodyczy, chleba i kolacji, codziennie biegałam i ćwiczyłam. Już 3 tydzień waga pokazuje tyle samo. Dlatego postanowiłam 5 dni nie jeść tylko pić wodę i herbaty. Dzisiaj zjadłam śniadanie, ale już od teraz nic nie jem. Ktoś chce ze mną? W towarzystwie raźniej :)

Gość dlaczego sobie to robicie?
nie rob tego...prosze. Niejedzenie kolacji to wielki blad, zwalniasz metabolizm i ogranizm jest na trybie "oszczednym", to bez sensu bo nigdy nie schudniesz w taki sposob.

Wiesz.. ja odchudzam się od poniedziałku (16 lipca), ważyłam się wczoraj i schudłam aż 2 kilo.. Nie jem chleba, słodyczy. Jem tylko 3 posiłki w tym bardzo ograniczone (rano np kaszka, na obiad ryżu trochę a na kolację jogurt), piję wodę, zieloną herbatę... a przed śniadaniem i kolacją wodę z cytryną.. w ogóle nie jestem głodna, wręcz przeciwnie - syta, może tego spróbujesz? ja bardzo bym chciała schudnąć do września z 8 kilo - mam nadzieję, że się uda ;) Trzymam kciuki..

głodówka tylko w celu oczyszczenia organizmu. tak nie schudniesz. a jak nawet to każdy stracony kilogram wróci. małe posiłki i regularnie. ja na śniadanie jem jogurt naturalny. białko obniża apetyt. do tego dosypuję sobie mieszankę którą mi mama ze stanów przyjechała. świetna rzecz. mieszkanka różnego rodzaju otrębów, jakieś ekstrakty z ananasa i innych owoców. nie dość, że smaczne i zdrowe to jeszcze tak podkręca przemianę materii, że wow.