Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uy677777777

CZY DOSTANE PRACE JAKO ANALITYK JAKO SAMOUK BEZ STUDIOW?

Polecane posty

Gość uy677777777

tzn jesli no interesuje sie ekonomią i np duzo czytam i ucze sie w domu z tych samych ksiazek co studenci ekonomii itd i mam taka sama wiedze jak ci po studiach tyle ze bez dyplomu to mam szanse na zatrudnienie w jakiejs powaznej firmie czy koniecznie trzeba miec tytul mgr? albo czy mozna podejsc do samego egzaminu kwalifikacyjnego na skeigowa np bez chodzenia i placenia za caly kurs np dla ksiegowych? chodzi o to, ze ja nie mam kasy ani czasu na studia ani kursy ucze sie w nocy albo jak mam wolny czas.. np w autobusie ;p bo lubie po prostu o tym czytac itd jak myslicie? jak to widza pracodawcy?

Gość kot co ma siedem zyć
to zależy czy trafisz na pracodawcę idiotę czy praktyka idiotów jest większość

Gość dsfdsffg
mysle, ze trudno bedzie, bo księgowe po studiach nie mają pracy a ty bez studiow mialbys miec... chyba ze masz znajomosci

Gość nieufnaaa
nie dostaniesz pracy bez dyplomu "na ladne oczy" nikt na poczatku nie skonfrontuje Twojej wiedzy dostatecznie, a nie beda ryzykowac, wezma kogos kto ma poswiadczenie zdobytej wiedzy niestety

Gość uy677777777
nie mam znajomosci skonczylam jedne studia ale prace po nich mam marniutką na smieciowa umowe i do tego zapierdziel od rana do wieczora ale lubie czytac sobie ksiazki z roznych dziedzin bo lubie rozumiec swiat ;) niestety na kolejne studia mnie nie stac.. :( tak sobie mysle czy np jesli kiedyś tam mialabym juz duza wiedze z czegos tam to moglabym np wysylac cv gdy poszukuja kogos z taka wiedza i umiejetnosciami ktore ja mam ale ktorych nie mam udokumentowanych i ze nie bylo by to zbyt.. zuchwałe ;) ale swoja drogą, jak przegladam oferty pracy co dzien jest duzo nowych ofert dla ksiegowych w wiekszych miastach wlasciwie jest to rodzaj oferty ktora rzuca sie w oczy jako jedna z najczestszych.. wiec nie wiem.. to ściema z tymi rekrutacjami na ksiegowe???

Gość nieufnaaa
nie, teraz faktycznie oblezenie na ksiegowe jest, tak sobie mysle moze wysylaj CV wraz z listami motywacyjnymi, do firm, ktore sie nie oglaszaja? tak w ciemno? napisz w tym liscie to co tu, ze edukujesz sie sama, bo nie stac Cie na studia, ale masz duza wiedze, jestes kompetentna etc, moze sie uda

Gość a niech to...........
Ogłoszeń jest dużo to prawda, ale... albo konieczne jest doświadczenie albo znajomość języków najlepiej chińskiego i hebrajskiego w korpo. Obawiam się, że niestety nikt nie weźmie Cię pod uwagę jako samouka.

Gość niewiemniewiemmmm
HEBRAJSKI????????????????? PO CO WAM HEBRAJSKI ???? ŻE CHINSKI TO ROZUMIEM ALE ŻE HEBRAJSKI? CO TO PYTANIA - NIE WROŻĘ DUZYCH SUKCESOW MOZE WLASNA DZIALALNOSC?