Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość To jest prawdziwy seks

Jak jest chemia, to seks jest szybko po poznaniu się i w łóżku iskrzy

Polecane posty

Big (to jakaś informacja ad "dupcenie"? :P) Joe,a jak atrakcyjny jetses w skali 1-10? bo ja 8,5 minimum? ;-)

"mialbym prosic sie o seks 2 lub 3 miesiace" jak to jest prosić siebie o seks? mówisz mniej więcej "zenek, będziesz tak miły i pozwolisz dziś połączyć się rączce i peniskowi?" :P

Gość do ale ty
jak kobieta sie opiera, a z innymi chodzila szybko badz przygodnie lub bez zwiazku i facet o tym wie, to jest to dla niego wrecz uwlaszczajace

Gość zeeenek
Lucy to to moge zrobic w kazdej chwili:)

Gość Big Joe
luska owiem wprost jestem zabojczy :)

Gość zeeenek
ojezuuuuu nie czepiaj sie slowek Jak nie mam danego dnia seksu z kobieta to robie to sam, codziennie musze sie rozladowac. Dzis tego nie robie bo wieczorem szykuje sie zaliczenie.

Gość Big Joe
luska przeciez Ty sama sobie nie wierzysz,to jak masz uwierzyc mi?:P

Gość ale ty
zeeenek Ja jestem pragmatykiem i mialem juz troche kobiet w zyciu, wiec nie wyobrazam sobie, ze mialbym prosic sie o seks 2 lub 3 miesiace. Dawno dalbym sobie spokoj z taka panna. Dla mnie kobieta sluzy do 2 rzeczy: do seksu i do roboty w domu. niezależnie od tego co ma w głowie i czy w ogóle macie o czym rozmawiać? czyli seksisz kogoś kogo nie znasz również? skończoną idiotkę, albo zakompleksioną myszę, czy też psychopatkę, kóra moze jest zdolna do najpodlejszych rzeczy - tobie jest to zupełnie obojętne? to ile ci trzeba żeby włożyć? niewiele? byleby dziura była? w każde gówno wsadzisz?

Gość zeeenek
"niezależnie od tego co ma w głowie i czy w ogóle macie o czym rozmawiać?" Kobiet ktore maja cos w glowie i z ktorymi mozna porozmawiac jest na peczki. A ja zbyt bardzo lubie seks, zeby spychac go na drugi czy wrecz trzeci plan. " czyli seksisz kogoś kogo nie znasz również? skończoną idiotkę, albo zakompleksioną myszę, czy też psychopatkę, kóra moze jest zdolna do najpodlejszych rzeczy - tobie jest to zupełnie obojętne?" Seks to dla mnie czynnosc fizjologiczna, wiec jest mi to obojetne, pod warunkiem, ze to kobieta i jest atrakcyjna z mojego punktu widzenia. "to ile ci trzeba żeby włożyć? niewiele? byleby dziura była? w każde gówno wsadzisz?" Jedyny warunek, to musi mnie podniecac fizycznie.

Gość ale ty
nie no dla mnie to totalne zezwierzęcenie. i szukaj tu porządnego faceta - błeeeee a ak wyglądająwasze radnki? -"cześć piękna, daj mi dupy" - "och, oczywiście, tylko na trzeciej misiu..."

Gość Big Joe
Luska tak sobie tylko wmawiasz:)

Gość Big Joe
15:20 [zgłoś do usunięcia] ale ty nie no dla mnie to totalne zezwierzęcenie. i szukaj tu porządnego faceta - błeeeee a ak wyglądająwasze radnki? -"cześć piękna, daj mi d**y" - "och, oczywiście, tylko na trzeciej misiu..." buhahaha usmialem sie do lez.Teraz chyba tak jest,ja nie wiem bo stary juz jestem:)

Gość ale ty
do zeenka - rozumiem, tylko jak laska takie cośpowie to jest kurwą, z czym się oczywiście zgadzam. tak jak niekórzy faceci nie chcieliby wiadra, w którym szybko i łatwo moczyło się pół polski, tak samo ja brzydzę się ogonami, które nie wiadomo co i ile penetrowały...

Gość zeeenek
"nie no dla mnie to totalne zezwierzęcenie. i szukaj tu porządnego faceta - błeeeee" Musze cie zmartwic ale podobne podejscie ma wiekszosc zdrowych, heterosekksualnych facetow, tylko nie powiedza ci tego wprost. "a ak wyglądająwasze radnki?" Sa bardzo romantyczne, mowie duzo pieknych rzeczy, sypie poczuciem humoru itd. Potrafie sie swietnie kamuflowac.

Gość do ale ty
a co z kobietami, ktore juz miala przygody? dlaczego kolejny partner nagle ma czekac?

Gość ale ty
do ale ty a co z kobietami, ktore juz miala przygody? dlaczego kolejny partner nagle ma czekac? takie kuriwszony mnie nie interesują. mówią o tych porządniejszych, co miały 1 góra 2

Gość Big Joe
bo trzeba obciagnac lub wylizac paru zabka,aby natrafic na ksiezniczke lub ksiecia :)

Gość zeeenek
" tak jak niekórzy faceci nie chcieliby wiadra, w którym szybko i łatwo moczyło się pół polski, tak samo ja brzydzę się ogonami, które nie wiadomo co i ile penetrowały..." No w porzadku, na szczescie kazdy samodzielnie dokonuje wyborow. Ja jestem hedonista i poligamista.

Gość rolnik z wyboru
Kiedyś kobiecie potrzebna była miłość, poczucie bezpieczeństwa a dziś tylko chemia i Wy się dziwicie czemu mężczyźni źle o Was piszą.

Gość do ale ty
a jak miala 2 ale 1 z nich to byla przygoda albo seks bez zobowiazan?

Gość zeeenek
Ja pisze zle o cnotkach niewydymkach. Jesli nie ma seksu do 3-4 randki, to panna w moich oczach przemienia sie w dewotke i klode.

Gość wyjeta z pudla
Nie wiem jak pozostale ale ja umawiam sie z mezczyznami,ktorzy pociagaja mnie fizycznie.Jak pociagaja to, mowiac szczerze, chetnie bym skonsumowala na pierwszej.Chyba,ze okazuja sie mlotami;)Powstrzymuje mnie jedynie sredniowieczne podejscie i tloczone do glowy 'zasady'.

Gość Big Joe
Luska znam Cie jak wlasna kieszen,ktorej nie mam:P

Gość ale ty
do ale ty a jak miala 2 ale 1 z nich to byla przygoda albo seks bez zobowiazan? ale że mam ci teraz szczegóły podać, konkretny przykład czy jak?