Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość To jest prawdziwy seks

Jak jest chemia, to seks jest szybko po poznaniu się i w łóżku iskrzy

Polecane posty

ale głupoty wygadujesz Sugerujesz, że jeśli nie przespalam sie ze swoim narzeczonym na pierwszej randce to nie było chemii, i w łózku nam nie iskrzy ? Dobre hehe ... Mial mnie przelecieć po 5 minutach znajomości i wtedy to jest super ?

Gość zeeenek
Despina generalnie idea tej rozmowy jest taka, ze szybki seks nie jest niczym zlym ani nagannym.

Lucy Windsor "mialbym prosic sie o seks 2 lub 3 miesiace" Tego to ja juz nie skomentuje... A ty spotykasz sie z dziewczyna tylko po by wydupczyc? Gdybym ja miala chodzic do lozka z kazdym kto mnie pociaga sexualnie to pewnie 3 razy w tygodnbiu w ogole nie wychodzilabym z lozka. Owszem ludzie chodza szybciej z soba do lozka niz kiedys ale to nie znaczy ze kazdy powinien tak robic. Ja w sumie tez nie czekalam dlugo ale to nie byl sex na 1 czy 2 randce i to nie znaczy , ze nie mioalam na niego ochoty.

Gość Big Joe
Luska jeszcze nic Ci nie wyszlo,musisz sie postarac:P

Gość ale ty
do ale ty a jak miala 2 ale 1 z nich to byla przygoda albo seks bez zobowiazan? a tak w ogóle, gdyby siętemu przyjrzeć, to np. jaka jest róznica między laska, która była w związku rok, sex był inensywny itp. ale się rozstali, a tą która, była np. w układzie teżrok, z tym jednym i np obiecali sobie wierność na czas trwania układu i teżsię rozstali? skutek jest ten sam, tylko że jedno to "związek" a drugie "układ" kwestia nazewnictwa pełno płytkich związków, opartych na seksie, tylko że to lepiej brzmi, a laska łudiz się, że facet ma poważne intencje wobec niej i co? dla ciebie pierwsza była porządniejsza od drugiej?

Gość wyjeta z pudla
Skoro nie jest niczym nagannym to dlaczego lataja tu slowa typu 'kurwiszon','wiadro' itp?

Gość zeeenek
"A ty spotykasz sie z dziewczyna tylko po by wydupczyc?" Tak. "Gdybym ja miala chodzic do lozka z kazdym kto mnie pociaga sexualnie to pewnie 3 razy w tygodnbiu w ogole nie wychodzilabym z lozka." Super. Tylko do tanga trzeba dwojga. Ty rowniez musisz pociagac druga strone. "Owszem ludzie chodza szybciej z soba do lozka niz kiedys ale to nie znaczy ze kazdy powinien tak robic." Oczywiscie, ze kazdy. Tylko ten kto chce. "Ja w sumie tez nie czekalam dlugo ale to nie byl sex na 1 czy 2 randce i to nie znaczy , ze nie mioalam na niego ochoty." Mysle, ze na 3 randce jest w sam raz.

Gość zeeenek
"Skoro nie jest niczym nagannym to dlaczego lataja tu slowa typu 'k**wiszon'" Z mojej strony takie okreslenie nie padlo, tylko od tej panny, ktora pisze o glebokich zwiazkach.

Gość To jest prawdziwy seks
wyjeta z pudla, ale dużo kobiet potrafi się np. umówić z jakimś informatykiem, tylko dlatego że on jest zaradny i inteligentny, ale nie wygląda jak ciacho

Gość Big Joe
Luska co Ty pierdolisz,musisz jeszcze jesc aby zyc,musisz sie pieprzyc,bo bez tego nie umiesz zyc i musisz umrzec jak kazdy z nas:P

Gość ale ty
ale ja nie twierdzę że nie są niczym nagannym. nad tym to ja się dopiero zastanawiam

Gość Każdy każdego testuje
wyrzeknijmy się człowieczeństwa i stańmy się zwierzętami i ruchajmy się każdy z każdym byle fizycznie nam pasował. Jeśli kobieta zajdzie w ciążę ma pecha jest skazana na siebie nie ma prawa do alimentów. Żadnej pomocy ze strony ojca dziecka. Tak by Wam pasowało żadnej odpowiedzialności?

Gość zenek poprostudla ciebie seks
to uklad, udajesz maks 3 dni i w zamian chcesz dupczenia:D rob co chcesz, ale nie ran przy tym nikogo

Gość zeeenek
"wyrzeknijmy się człowieczeństwa i stańmy się zwierzętami i ruchajmy się każdy z każdym byle fizycznie nam pasował." Nie trzeba sie wyrzekac czlowieczenstwa, ale druga czesc zdania podoba mi sie. "Jeśli kobieta zajdzie w ciążę ma pecha jest skazana na siebie nie ma prawa do alimentów." Slyszalas o antykoncepcji? " Tak by Wam pasowało żadnej odpowiedzialności?" Tak, to idealna sytuacja. Dlatego jestem przeciwnikiem malzenstwa.

na tym temacie wypowiadaja się same imitacje facetów którzy nie mają pojęcia co to zancyz być mężczyzna

Gość zeeenek
"rob co chcesz, ale nie ran przy tym nikogo" Nikogo nie ranie, po 3 randce jesli nie ma owocow, to grzecznie dziekuje za wspolprace. A podczas seksu zawsze staram sie o to, aby druga strona rowniez byla zadowolona. Nikomu nie dzieje sie krzywda, wrecz przeciwnie.

Gość Big Joe
fiku ja wiem,ze lubisz klimat bdsm :P

Gość No kur...
sami ruczhacze co po 3 randce bez seksu porzucają kobietę!

Gość zeeenek
" sami ruczhacze co po 3 randce bez seksu porzucają kobietę! " A co w tym dziwnego, ze osoby ktore do siebie nie pasuja rozstaja sie?

udajesz kogos kim nie jestes zeby wyludzic seks, o ile to jest laska z takim samym podejsciem jak ty (tez szuka faceta do przelecenia) wszystko jest ok, inczaj jestes dupkiem

Gość wyjeta z pudla
Byc moze ale ja nie umiem isc do lozka z kims kto mnie nie pociaga.Co Wy sie tak tych informatykow uczepiliscie?Poza tym nigdzie nie napisalam,ze podobaja mi sie 'ciacha'.Kobieta dcydujac sie na seks ma swiadomosc ewentualnych konsekwencji wiec o czym Ty tam piertolisz?O alimentach?:D

Gość Big Joe
co wy kurwa wiecie o prawdziwym seksie,zanim chuja postawicie to juz lejecie,albo dwa buziaki i 3 ruchy chlop gluchy,to dla was gra wstepna i zajebisty seks.

po 3 randkac to ty nic nie wiesz, tym bardziej czy do siebie pasujecie czy nie. zreszta dopasowac sie w seksie, to najmniejszy pikus

Gość zeeenek
"udajesz kogos kim nie jestes zeby wyludzic seks" Dokladnie tak. , "o ile to jest laska z takim samym podejsciem jak ty (tez szuka faceta do przelecenia) wszystko jest ok, inczaj jestes dupkiem" Z mojego punktu widzenia to zadna roznica. Liczy sie wylacznie moje spelnienie.

A jaka to różnica kiedy się idzie do łóżka???