Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onnnn2234

intymne

Polecane posty

Gość onnnn2234

mam penisa poniżej średniej czy mam sie go wstydzić przed dziewczyną?, czy dziewczyny w ogole zastanawiaja sie nad tym jakiego ma ich chlopak z którym sie zaczely spotykać ? bo boje sie ze mnie moze wysmiać i opowiadac potem wszystkim ze mam malego :/ ....

masz 13 lat ? dziewczyny w ogóle sie nie zastanawiają nad tym jakiego penisa mają faceci w ich otoczeniu, interesuje ich tylko zawartość portfela :P

Gość ja jak poznałam mojego męza
to się zastanawiałam jaką niespodzianeczkę ma dla mnie w spodniach:P Na szczęsie się nie zawiodłam:P :P :P :P

na 1 spotkaniu już mnie naszły takie mysli.

ja jak poznałam mojego męza pewnie chciałaś od pierwszego wejrzenia obrobić mu pałkę swoją buzią :)

no wiesz:O :O ? Siedzielismy w ogródku czekając na posiłek i tak nam sie dobrze rozmawiało i poprostu siedzielismy dośc blisko siebie i naszła mi taka myśl. czy to,że przeszła mi taka mysl przez głowę oznacza,że od razu bym mu wskoczyła do łozka gdyby dał sygnał do tego???? ABSOLUTNIE NIE!!!! PRZEMKNEŁA MI TAKA MYSL I AŻ MNIE PRZESZŁY DRESZCZE:P,ale szybko zajęłam mysli czymś innym,zeby sie nie zorientował o czym myslałam;)

Gość tak się zastanawiam
Jak jesteś ciekawym i inteligentnym człowiekiem to takie rzeczy mają drugorzędne znaczenie. Jeżeli nie jesteś, i nawet w spodniach nie masz się czym pochwalić to niestety- takie życie.

odwróciłabym się na pięcie i to byłoby nasze pierwsze i ostatnie spotkanie. gdybym ci powiedziała po jakim czasie poszlismy do łozka to bys nie uwierzył,ze mozna tyle czekać.

możesz napisać cokolwiek, i tak nie ma to dla mnie wiekszej wartości bo cie nie znam :) ale napisz jak chcesz.

pierwszy raz dałam mu 8 lat po ślubie bo się szanuję i nie jestem jakaś puszczalska szmata jak wy :O:O

Gość ten wpis z 18.41 to provo
🖐️ nic juz tu nie piszę;)