Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagubiony2012

Nie chce się już spotykać

Polecane posty

Gość Zagubiony2012

Witam problem może i często poruszany, ale może coś nowego się dowiem. Tak więc jestem ze swoją dziewczyną już 3 lata i dwa razy sie rozstaliśmy by powrócić po dwóch tygodniach. Ale teraz mam dziwną sytuację jest niby wszystko ok, ale takjakby znowu sie chyba zaangażowałe i mnie chyba olewa już 3 razy proponowałem jej spotkanie na które zawsze jakąś wymówkę znalazła, to myślę sobie ok może coś rzeczywiście ma ważnego ale nie proponuje żadnego nowego terminu spotkania i zachowuje się tzw. biernie. Nie wiem co robić Ona ma 20 lat nie wiem ale podejrzewam znudzenie bo jest osobą wierną i raczej nie idzie do pierwszego lepszego i moje pytanie co zrobić, żeby odzyskac jej zainteresowanie, coś żeby Ona też trochę inicjatywy w związek dała?

Gość znaktośśśś
może już jej na Tobie nie zależy, pomyślałeś o tym?

Gość Zagubiony2012
No właśnie pomyślałem i to wiele razy nie umiem jej powiedzieć, że to już koniec z nami nie wiem dlaczego, może to słabość brak pewności siebie. Wiem, że jak mnie Ona zostawi to sobie poradzę ale męczy mnie tak sytuacja, a Ona zachowuje sie tak jakby jej to pasowało i by najchętniej tak żyła nie wiem czy jej to też nie męczy, czy czeka na coś na jakiś mój ruch czy odwrotnie na danie jej spokoju przez jakiś czas. Nie wiem co o tym myśleć?

Gość znaktośśśś
porozmawiaj z nią o tym

Gość Zagubiony2012
Wiesz tak sobie myślę co jej powiem zacznij się ze mną spotykać czy dlaczego tak robi? Kobiety są trudne w zrozumieniu ja się szybko uczę a za nic ich nie rozumiem. Nie chce zmuszać bo wiem, że to nic nie da anie żadne ultimatum bo to żałosne jest, po prostu po dzisiejszej odmowie pod pretekstem że sprzątam i nie mam czasu mnie rozwaliło. Tak jakbym dostał w pracy podwyższe 60 zł brutto normalnie strzal w twarz. Tak pomyślałem, że po prostu się nie będę odzywać i dopiero jak Ona napisze czy ewentualnie zadzwoni to pogadam ale spotkanie to poczekam, aż sama zaproponuje i wtedy może coś sprubuje podgadać ale nie wiem co :-|

Gość znaktośśśś
dobrze zrobisz, może ona ma gorsze dni i dlatego tak,

Gość Zagubiony2012
Heh, może i tak dam jej spokój, a jak co do czego przyjdzie wolną drogę nie chce być osobą która zmusza kogoś do czegoś czego nie chce i taki nie będę trudno pewnie nie raz od życia dostanę w dupę ale z godnością chociaż

Gość tak się zastanawiam
Myślę, że to właśnie dlatego, że jest Ci obojętna. Mówisz, że sobie poradzisz jak Cię zostawi. Pewnie odczuła, że nie jest dla Ciebie wszystkim. Kobieta musi być dla mężczyzny całym światem, musi się tak czuć.Wydaje mi się, że jej reakcja, jej zachowanie ma Cię skłonić właśnie do traktowania jej w ten sposób. Chce żebyś zrozumiał co do niej czujesz.

Gość Zagubiony2012
Raczej nie bo dużo dla niej robię wie, że zawsze może na mnie liczyć w trudnych sytuacjach jej pomagam i zmieniłem się dla niej. Zawsze jak chciała przyjeżdżałem do niej i zapraszałem do siebie. Na początku było fantastycznie tylko chyba po jakimś czasie tak myślę pewnie pomyślała, że ma mnie w 100% i znudziła się, może to monotonność, może coś innego, ale chyba by wypadało powiedzieć wiesz co już nic nie czuje to nie rób sobie złudzeń rozstanimy się, ale Ona nic tylko obojętna jest nic sama nie zaproponuje i czuć że się nie chce spotykać, a jak czasem tak zrobię, że gdzieś pójdę z kolega i powiem, że nie piszę bo ze znajomym jestem to coś tam próbuje zaproponować i nie wiem czy zależy jej czy nie.

Gość hlhlhgogygoy
czeka na twój ruch i pewnie to samo mysli o tobie