Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lukasz_neumann@tlen.pl

Poznam kobiete ...mam swoje wymagania

Polecane posty

" nie mam duzych wymagan nie szukam egipskiej pieknosci z kairu itp ani super inteligetnej kobiety o IQ 300 wazne zeby miala pewne wartosci i wrodzony rozsadek !! i tyle " z IQ 300 musiałaby mieć wielką głowę , ale do rzeczy : Facet , szukający kobiety na forum ? Nie uważam żeby to był dobry pomysł , kreacje i wibracje , wyobraźnia daj sobie spokój , zejdź "do podziemia", w realu jest sporo mądrych i miłych pań, które z pewnością Cię zainteresują . :)

Gość kasialasia
jestem...

Gość Ruda_Kachahahaha
A ja mam 180 cm wzrostu ważę niecałe 60 kg. Jestem ruda mam "gadzie" oczy (jak to ktoś określił) kocham muzyke i wiecznie jestem zajęta. I mam kurcze wyjebane. ale ludzi lubie... niektórych. I nie zawieram związków przez internet. Za dużo piję i palę Nie wiem czemu udzielam się w tym topiku Jestem pierdolnięta. Dziękuję Aha, i jaram zioło Wszystko co tu napisałam to prawda.. niestety

Gość gość
hahahaha

Gość gość
Ja spelniam wymagania, a ty moje? - jakie masz wyksztalcenie? - jaki zawod wykonujesz? - jakie masz wartosci zyciowe? - co jest dla ciebie najwazniejsze w zyciu? - ile miales partnerek seksualnych i w ilu zwiazkach byles? - jakie masz pasje, zainteresowania? - co robisz w wolnym czasie? - jak dbasz o kobiete ? - jakie maz plany na przyszlosc? - podaj 3 swoje najwieksze zalety - podaj 3 swoje najwieksze wady - co cenisz w ludziach? - czego mozna sie od ciebie nauczyc? - jakie sa twoje najwieksze osiagniecia zyciowe? - jakim jestes typem czlowieka? - podaj 5 swoich cech charakteru, opisujacych ciebie najlepiej - jaki masz stosunek do dzieci i do malzenstwa? - czym jest dla ciebie seks?