Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lukasz_neumann@tlen.pl

Poznam kobiete ...mam swoje wymagania

Polecane posty

Lubię rysować sobie cyrklem kreskę na brzuchu i wyobrażać sobie że to Wielki Mur Chiński.

Przed domem wybudowałem kurnik, ponieważ życie nauczyło mnie, że kury są najlepszym przyjacielem człowieka. Tuż przed zmierzchem idę do kurnika, kładę się pod grzędą, mówię swoim kurom "Dobranoc" i zasypiam. Dla mnie przysłowie "zasypia razem z kurami" nabrało nowego wymiaru. Oczywiście nie ukrywam, że czasami potrzebuję mocniejszych emocji, dlatego od czasu do czasu przebieram się w strój lisa kupiony w Biedronce w dziale "Promocje" za 23,99 zł i zakradam się do kurnika, krzycząc "hadża!" i złośliwie chichocząc.

Gość gryzelda444
L Croft Nie jest to chora teoria, jest ona sprawdzona, generalnie to największe szanse mają kobiety przeciętne, ja nią nie jestem i to jest źle... niby mam wszystko, ale nie mam w ogóle życia uczuciowego, bo zawsze trafiam na niezdecydowanych, zraziłam się

Gość gryzelda444
tamtaramtam:) No tak, rzeczywistość kobiet, które są miłe, sympatyczne w dodatku piękne i mądre, jest brutalna:( Fajni faceci są zbyt niepewni siebie i nieśmiali, żeby odważyć się zagadać itp, faceci typu Lovelas, zagadują, ale co z tego? tylko jest żal

Mam podobne spostrzeżenia... Uroda to jeszcze rzecz względna... ale mądrość to dopiero odstrasza facetów... co zrobić... może trzeba tych nieśmiałych nauczyć się samemu zdobywać? Ja to w sumie wolę facetów odważnych ale może nie ma innego wyjścia jak zacząć gustować w nieśmiałych? :)

No już daj spokój Podszyw....ja na prawdę sikam .... a mój chłop sznurówki obgryza :)))

Gość dopolnocydaleko0
gryzelda444 No tak, rzeczywistość kobiet, które są miłe, sympatyczne w dodatku piękne i mądre, jest brutalna Fajni faceci są zbyt niepewni siebie i nieśmiali, żeby odważyć się zagadać itp, faceci typu Lovelas, zagadują, ale co z tego? tylko jest żal zgadzam się, za piękną siebie nie uważam co prawda, ale tak to już jest.. kobieta szczera uczuciowa trafia na lovelasa, a romantyczny szarmancki facet na to co się bawią uczuciami. Tak jakby nie mógł swój trafić na swego ech. Zdarza się to rzadko.

Gość jiiojo;i
przecietne kobiety zazwyczaj twierdza, ze... nie sa przecietne:D

Przepraszam tak powinno być "chora teoria"....oczywiście poparta doświadczeniem . Zadałam też pytanie ..czy byłaś kiedyś skrzywdzona przez mężczyznę ? Generalizujesz "ciut" , ale można wybaczyć drobne niuanse . :)

Gość hihihahah
no nie mogę, ależ się uśmiałam podszywy 1 klasa!!!!

To która kobieta jest przeciętna, a która nie, bardzo często jest kwestią gustu a o nich się nie dyskutuje :)

Od jakiegoś czasu podobała mi się jedna dziewczyna na nk. Napisałem właśnie do niej, uchhh, ale jestem podekscytowany! serce mi wali dosłownie jak ojciec matkę czasami! Dołączyłem 4 zdjęcia mojego pokoju (bo mieszkam u rodziców). Podałem też numer konta, gdyby chciała wpłacić jakieś pieniądze.

Gość łukasz_neumann@tlen.pl
Hoduję 9 kotek, dzięki temu mam bardzo dużo małych kociąt którymi mogę rzucać w przechodzące pod oknem kobiety.

Gość łukasz_neumann@tlen.pl
Moim najciekawszym zajęciem w czasie lata jest rzucanie w przechodniów śnieżkami przechowywanymi od zimy. Aby je przechowywać, zakupiłem 4 sztuki chłodziarko-zamrażalki marki Lodzik i skrupulatnie zbierałam do niej śnieg z okolic mojego domu. Przycupując na balkonie ciskam śnieżkami i z radosnym pomrukiwaniem obserwuję konsternację przechodniów. Gdy uda mi się jakiegoś trafić w oko, zeskakuję z balkonu, biegnę do ogrodu i odkopuję moje zmarłego 4 lata temu psa Żołędzia, by podzielić się z nim dobrymi nowinami.

chcialbym kogos poznac pogadac porandkowac itp krzywdzic nie zamierzam nikogo :) pozdrawiam !!! -nie zaliczam kobiet -nawet taka mysl mi do glowy nie przyjedzie -mam swoje twarde zasady i zawsze sie ich trzymam -kobiety patrza na mnie jak na podrywacza razi mnie to - bo uwazaja ze mam poludniowa urode to odrazu musze byc podrywaczem badz to ze smialo sie patrze na nie !!

Gość gryzelda444
Łukaszu, mam nadzieję, że znajdziesz kobietę swoich marzeń, może chociaż Tobie się uda:)

Podszyw ???? 😘 Szaleniec , dlaczego nie czytam Cię w innych wątkach co???? Nie mam zamiaru szukać , wykopć się czarnym atramentem , Masz zajebiste poczucie humoru...:P:P

Od kilku tygodni już od 4 rano czekam niecierpliwie na poranek, a gdy tylko nadchodzi, podekscytowany tak bardzo że niekontrolowanie popuszczam mocz, biegnę w podskokach na łąkę, gdzie gonię pasące się krowy. Następnie przy pomocy wyliczanki "Ene due rabe połknął Chińczyk żabę" wybieram jedną krowę, dosiadam ją i bawię się w Johna Wayne'a, mówiąc niezrozumiałe dla mnie słowa po amerykańsku. Tak spędzam cały dzień, a gdy chłop przychodzi po krowy idę na czworakach wraz z krowami udając jedną z nich i drżąc z lęku, by chłop nie domyślił się że nie jestem krową.

Gość kiciarax
"ze mam poludniowa urode" "Mam południową urodę, dokładnie to etiopską." "dla mnie sex to nie sport !!" "tylko forma zarobku na katowickim PKP !!" buehehehe, umieram :D:D:D podszywie, rządzisz! :D:D:D

Gość GHAH mordziaty pyszczek JWWD!
Za duże wymagania wszyscy mają, a potem i tak płodzą sie swoimi ze swoimi! Dobierają się jak ulał, lecz za szybko, lub na przymus!

Gość victus
dobry ten podszyw gdzie różnica w nicku? jak to możliwe?

No i....rozpieprzony wątek , ja ze swej strony przepraszam "Szukacza'"...ale takiej porcji śmiechu , dawno nie otrzymałam w darze ; Ty...Podszyw...jesteś Wielki , ale wnętrzności mam pozrywane i więcej nie zdzierżę :) Dzięki serdeczne , pozdrawiam :)

jest róznica w nicku, nie wiem o co chodzi, ale pare osób dobrze podszywa :)

Niunko....mam oczy pełne łez, nie potrafię przestać . Zastanawiam się czy w goopaffkę nie wpadłam :) Nie spoglądam na różnice, ale Facet ma jazdę , że maaatko :)