Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lukasz_neumann@tlen.pl

Poznam kobiete ...mam swoje wymagania

Polecane posty

1 mila 2 sympatyczna 3 posiadajaca wlasne zdanie 4 wzrost 150-180 5.waga okolo 40-60kg 6 dziewica badz nie dziewica ( wolalbym zeby sie okreslila ) nie bede innaczej traktowal 7 elokwencja 8 0 ksiezniczek typu nic nie robie i ciagle spie

No to start....wymagania masz bardzo skromne, ale zanim jakakolwiek panna wpisze i opisze swoje wdzięki, powinieneś się przedstawić . Taki anons możesz sobie na lodówce zawiesić Poszukiwaczu :))

Gość eyerye
Mam 180 cm, ważę 40 kg, cierpię na anoreksję, ale wymagania speniam. Dziewica.

Gość aaaaaaarwena
mam 150, waze 60kg, mam lekka nadwage ale wymagania spelniam..jestem dziewica bo mezczyzni sie mnie boja taka jestem zajebista, ha!

Haha, a kto sam o sobie powie, że jest niemiły, niesympatyczny, nie posiada własnego zdania i kiepsko się wysławia?

162 cm wzrostu 52 kg wagi 70 e biust lubie ostry seks,obciaganie szarpanie za wlosy i spust do ust:) Pasuje Taka ? Bo szukam kochanka a Ty kogoś na stałe?

przedstawiam sie Łukasz Neumann z tych neumanów ;) jak paul newman moze podstawowe dane wysoki wzrost 196 cm oczy brazowe duze nam.usta wlosy ciemne jeden z ulubionych filmów 1969 Butch Cassidy i Sundance Kid ulubiona piosenka http://www.tekstowo.pl/piosenka,b_j_thomas,raindrops_keep_falling_on_my_head.html

Gość eyerye
duże usta? bleee :O "nam." znaczy namiętne? czy namolne?

nie szukam kochanki sexu ... nie znosze nie wybaczam grzechu nieczystosci

namietne nomalne ;) przesadzilem slowo duze nie pasuje moze bardziej pelne

kilka innych faktów o mnie: uwielbiam sambę, litewskie wizerunki Matki Boskiej oraz samookaleczanie, kocham małe dzieci i często chodzę na plac zabaw by poznać jakieś nowe, marzę o skoku bez spadochronu, ale wiem, że to skończyłoby się śmiercią kolekcjonuję papierki od gum do żucia, mam ich już 1430

:) prymitywny podszyw

hmm trudno... milo bylo nie szukam na sile

Mój odbyt zaczyna pulsować zawsze gdy widzę małe kociaki. Jest gotowy do ataku i przyjęcia pożywienia. Siadam na kociakach i staram się wycelować zwieraczami w każdego. Głośne mlaśnięcie jest dla mnie znakiem, że kociak znalazł drogę ku swojemu przeznaczeniu i znajduje się już w moich trzewiach.

16

Gość ahaczyjaktam
hej!! chcejejtakiejon prawda?? sie mi wydaje ze raz smy juz rozmawiali hehe :)

szukam kobiety najchętniej między 30 a 45 rokiem zycia, zawsze lubiłem stare

chyba nie sadzisz ze ja napisalem te glupie teksty o samo okaleczaniu sie itp itd " Nie lekajcie się " Jan Paweł II

Gość lkjkljc
jakie kooorw3a stare !!!!!!!!

Interesuję się przewidywaniem pogody. Chętnie czytam książki, głównie literaturę z gatunku melodramaty komediowe. Mój ulubiony rodzaj muzyki to ta z pogranicza Black Death Satan Gothic i Jessica Simpson. Mój mail: lukasz_neumann@tlen.pl

Podszywie Jeden :) "Mój odbyt zaczyna pulsować zawsze gdy widzę małe kociaki. Jest gotowy do ataku i przyjęcia pożywienia. Siadam na kociakach i staram się wycelować zwieraczami w każdego. Głośne mlaśnięcie jest dla mnie znakiem, że kociak znalazł drogę ku swojemu przeznaczeniu i znajduje się już w moich trzewiach." ...... to , że mi klapki spadły to mało :) popuściłam hehehehehe

Gość gryzelda444
Łukaszu, taka kobieta, jaką opisałeś nie ma szans u porządnego faceta, takie kobiety trafiają zawsze na facetów, którzy je oszukują i krzywdzą. Do pięknej i mądrej kobiety nie zagada fajny facet, bo się boi odrzucenia, zagadają do niej natomiast faceci, których należy omijać szerokim łukiem, więc zostaje łudzić się, że książę z bajki się pojawi, ale się nie pojawi....

Gryzeldo ? Skąd taka chora teoria ? Czy ktoś Cię skrzywdził ? 🌻

W godzinach przedpołudniowych siadam na kanapie i onanizuję się oglądając obrady Sejmu. Gdy z czymś się nie zgadzam, podbiegam wzburzony do monitora, uderzam stojącym penisem w ekran i krzyczę "proszę o ciszę na sali obrad!".