Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcelllaella

praca za 2500netto

Polecane posty

Gość marcelllaella

Witam was. sluchajcie mam natepujacy problem. w lipcu skonczylam studia dzienne na uw i szukam oracy. dostalam jedna oferte pracy ale...zaoferowano mi 2500zl netto.. mam studia podyplomiwr od pazdziernika.na nst ide i mam spor doswiadczenie zawodowe poniwaz w trakcie studiow.pracowalam juz w zawodzie do ktorego sie przygotowywalam przez 5 lat.. w sumie juz od 2008 mam systematyczne doswiadczenie...praca jest trudna i wg mnie za malo mi zaproponowali..za3tys bym sie zgodzila (netto umowa.o dzielo).. i teraz ne wiem godzic sie na prace czy nie. z jednej stroby jest to moja 1 oferta i ne mam porownania z innymi ale z drugiej hesli.ne wezme to nie bede miala pieniedzy i dalej bede szukala.. Po prostu wg mnie te pieniedze nie sa.adekwatne do wykonywanej pracy i stopnia trudnosci. na rozmowie powiedzialam ze 3 tydiace chce to powiedziano ze nie ma problemu..a teraz takie cos.. moze im napisac ze o 3 rozmawialiamy..://

Gość marcelllaella
Up up

Gość marcelllaella
Nie powiedizalam ze uwlacza..nie uzylam tego slowa. po prostu uwazam ze za niska leciutko jest.. nie chce zeby moja pierwsza praca byla taka z ktorej wracam zuoelnie bez sil bo tyle jest do roboty i tak ciagle.. do twgo jest to praca gdzie trzeba byc ciagle akupionym i operowac trzema jezykami obcymi przy tekstach specjistycznych medycznych...i po miesiacu wyczerpujacej oracy zobacze 2500 na koncie...

Gość marcelllaella
Nie powiedizalam ze uwlacza..nie uzylam tego slowa. po prostu uwazam ze za niska leciutko jest.. nie chce zeby moja pierwsza praca byla taka z ktorej wracam zuoelnie bez sil bo tyle jest do roboty i tak ciagle.. do twgo jest to praca gdzie trzeba byc ciagle akupionym i operowac trzema jezykami obcymi przy tekstach specjistycznych medycznych...i po miesiacu wyczerpujacej oracy zobacze 2500 na koncie...

Gość marcelllaella
Up up

Gość CrK
Jak Ci się nie podoba to nie podejmuj, wtf? Możesz siedzieć na bezrobociu.

Gość marcelllaella
@mkkaffe tez tak zareagowalam @crk nie bede brala pieniedzy jako bezrobptna bo sie noe zarejestruje jako bezrobotna.. nie mam nic do osob bezrobotnych ale no...nie chce po prostu bo to troszke dla mnie ponizajace. koncze studia i od razu ofocjalnie bezrobotna? Chce znalesc.dobrze platna prace w warszawie. mam miesiac zwby znaleac prace za te 3 tysiace zloty..jak ne znajde i bede miala noz na gardle to wezme za 2500..

Gość marcelllaella
A poza tym niie chce ciagnac kasy od panstwa za nic ne robienie...

Gość CrK
Dla mnie masz trochę muchy w nosie, jest wiele osób które marzą o pracy za 2,5 netto. Zrobisz co chcesz, w końcu jesteś wykształcona.

Gość vuybinom
ja pierdolę, takie dobre studia inteligentka skończyła, a nie potrafi napisać słowa bez literówy... ciesz się, że tyle Ci zaproponowali!!

Gość marcelllaella
@enfant terrible- owszem na 3 cv wyslane jedna oferta? Haters gonna hate:/ jak ne wnosisz nic do tematu plis nie pisz.

Gość CrK
Problem jest taki że Ty też nic nie wnosisz do tematu, nie wiem po co założyłaś ten temat.

marcelllaella @enfant terrible- owszem na 3 cv wyslane jedna oferta? Haters gonna hate:/ jak ne wnosisz nic do tematu plis nie pisz. i AZ 3 cv??!? no no no... szał normalnie 🖐️

Gość marcelllaella
@vuybinom. poniewaz pisze z telefonu i nie zwraccam uwagi na bledy. poza tym jest to forum i nie wymaga sie tu idealnej poprawnosci ort. i interpunkcyjnej. i bez ironicznych stwierdzen bardzo prosze:/

Gość aaseeebam
a co to za praca? jakie studia skonczylas?

Gość marcelllaella
Enfant terrible. tak 3 cv wyslalam od 17 lipca. Bo 3 oferty pracy mi pasowaly. zazdroscisz ze tak szybko juz mam oferte?:/ bo ne wiem o co ci chodzi. nie wnosisz.nic nowego do tematu

Gość marcelllaella
@crk. pewnie ze zrobie tak jak zdecyduje ale chcialam na forum o tym pogadac po prostu po ludzku:)

Gość vuybinom
oczywiście. nie wymaga się także logiki i spójności wypowiedzi... z twoich postów wnioskuję, że jesteś zarozumiała i nie znasz realiów rynku. poza tym aż żal patrzeć, że wykształcona osoba nie potrafi napisać poprawnie jednego zdania... a podobno siedzisz w specjalistycznych tekstach?

Gość o żesz.............
heh to zależy jaki zawód, nic w tym temacie nie piszesz. Z drugiej strony jak jak krzyknęłam 5 to okazało się, że najmniej :O

Gość marcelllaella
Korektor/tlumacz tekstow medycznych w firmie farmaceutycznej

Gość aaseeebam
a jakie języki?

Gość vuybinom
hahaha hahaha korektor- tłumacz. na pewno wykażesz się na tym stanowisku. :D

Gość aaseeebam
jesteś po lingwistyce stosowanej?

Posłuchaj zarozumiała smarkulo. po 1 nie pyskuj bo nie masz powodu, po 2 nabierz trochę pokory, bo widać ze jednak aż tak wspaniałącyh kwalifikacji nie masz , skoro i doświadczenie i wykształcenie to ZA MAŁO, żeby zacząc od tego śmiesznego 3000 zł po 3 gdybyś jednak pracowała, to wiedziałabyś ze jest jednak coś takiego jak inwestowanie i sprawdzanie potencjalnego , długoterminowego pracownika. i żeby do czegoś dojśc czasami trzeba zacząc od albo niskich zarobków, albo od pracy poniżej kwalifikacji a wysłanie 3 cv - żart 🖐️

Gość marcelllaella
Francuski niemiecki sporadycznie teksty tez z angielskiego

Gość marcelllaella
nigdy nie pracowalam bylam dotychczas na utrzymaniu kochankow

Gość marcelllaella
Troliololololooo