Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcelllaella

praca za 2500netto

Polecane posty

Gość marcelllaella
i tylko francuski opanowalam biegle. tzn musialam na biegu robic by nikt nie zobaczyl

Gość aaseeebam
Jak dla mnie to przesadzasz, zgadzam się z ET.

Gość radekradoslaw
Enfant przymknij morde. mialem taka sama sytuacje i tak dlugo szukalem az zapronowano mi 4tysoace i sie zgodzilem. zapoznaj sie z rynkiem pracy w warszawie/poznaniu a ne w twoim pipidowku

radekradoslaw wow, 4 tyś. to naprawdę wypłata jak na Wawę , Poznań imponująca ... chciales zaimponowac czy jaki chooj:D:D??

Gość marcellaella
Dobra koncze dyskusje bo zaczynacie sie wyzywac:/ popelnilam blad sadzac ze moge pogadac z ludzmi na poziomie. dobranoc!

Gość aaseeebam
Studiuję filologię rosyjską na UJ, więc gdybym dostała zaraz po studiach możliwość pracy za 2,5 koła - to bym szła aż by się za mną kurzyło. Bo jednak od czegoś trzeba zacząć, nikt Ci miliona od razu nie zapłaci. A przynajmniej zyskasz większe doświadczenie i potem będziesz mieć już referencje. A o prace łatwo nie jest, no cóż. Nie rozumiem Twojego dylematu

Gość o żesz.............
No nie wiem, ale na 3 CV- 1 oferta to 33%. Sporo. Z tym, że nie wiem jak jest z tłumaczami. Nie mniej jednak angielski już tak na topie nie jest- teraz szukają innych języków. Francuski i niemiecki - tak wydaje mi się że chcą Cię wydoić, zwłaszcza że masz już doświadczenie.

Gość radekradoslaw
Owszem bo w pierwszej oracy zarabiac 4 tysoace netto przy umowie o prace to mysle.spore szczescie i super oferta. teraz, po 3 latach, skoro tak bardzo chcesz zebym ci zaimponowal, zarabiam 15 tys netto umowa o prace glowny tlumacz w jednym z najwiekszych bankow w warszawie. pozdrawiam.

Gość aaseeebam
Ale ok, widzę że tutaj same mądrale, zarabiające po 10 tyś na miesiąc się odzywają, więc słuchaj ich i pieprz tą prace. Wyślij jeszcze 3 CV to Ci zaproponują pracę za 20 tyś. Powodzenia

Gość o żesz.............
@aaseeebam - ale ona ma doświadczenie od 2008, nie jest zielona tylko po studiach.

Gość aaseeebam
radekradoslaw - 1 jezyk? czy kilka? i jakie?

Gość marcellaella
@o zesz..... tez mi sie wydaje ze chca po najmniejszych kosztach.. i tak.dobrze ze mi placa bo w wielu biurach jest okres probny miesoac lub dwa bezplatny albo platny 50% wynagrodzenia przyszlego:)

Gość o żesz.............
W takim razie pozostaje mi się cieszyć że nie jestem tłumaczem (nawiasem mówiąc jestem noga językowa) ale i tak dostaję 5 za to potrafię po polsku.

Gość o żesz.............
korekta - " za to co potrafię po polsku"

Gość vuybinom
w każdym razie radziłabym ci wziąć tę pracę. ja zaczynałam za marne 10 zł- strona A4. teraz biorę 5 razy tyle. nie jestem od ciebie sporo starsza, ale pracę w tłumaczeniach rozpoczęłam już na pierwszym roku studiów.

Gość jhghjk
Hmm kwestia pracy to umowa miedzy Toba a pracodawca. Nikt Ci tak naprawde nie doradzi - jednemu takie pieniadze odpowiadaja drugiemu nie. Jak uwazasz, ze za malo placa i mozesz poczekac to powiedz to wprost pracodawcy (wtedy albo zaoferuje tobie wiecej, bo uwaza, ze brutto przyniesiesz mu wiekszy dochod niz wydatek, albo poszuka kogos innego). Takie sa zasady i tyle. Na pewno nikt nie bedzie Tobie wiecej placil niz na Tobie zarabi...

Gość karokaroina
ja na Twoim miejscu, jesli nie masz " noza na gardle", poszukala dalej. Jest to twoja 1 propozycja, musisz miec dobre cv skoro z 3cv 1 odpowiedz, wiec na pewno cos znajdziesz za 3 tys amoze i wiecej. Znaj swoja wartosc!!!

Gość tylko nikt tu nie patrzy ze
gowniana umowa o dzielo. Czyli oszustwo. Ani zadnej skladki na emeryture, rente ani ubezpieczenia zdrowotnego. Pojdziesz do szpitala na prosta operacje to dostaniesz rachunek za 30tysiacy, zadnego urlopu. Niech spierdalaja ci wszyscy pseudobiznesmeni i ci politycy co takie umowy wymyslili.

Gość marcellaella
dlatego zrezygnowałam z pracy i szukam teraz dalej:)

Gość co za bzduryyyyy
słuchaj niektórzy widza taka kwote po 2 lub 3 miesiacach i marza by byc na twoim miejscu. ale jak cie stac na nie przyjecie tej pracy to szukaj innej

Gość marcellaella
wiem i zdaje sobie z tego sprawę. Na ten moment mogę jeszcze pracy szukać. Jeśli niebawem nie znajdę, bo narazie mam nadzieje, że ktoś na moją stawkę przystanie, to wezmę taką, jaką zaproponują:)

Ja myślałam, że to prowokacja jest ale wychodzi na to,że to na serio. Dziewczyno ty się najpierw polskiego naucz a potem się bierz za inne języki. Kij z ortografią ale piszesz bełkocząc;)

Gość marcellaella
:) jakoś jako stażystka pisałam artykuły dla wyborczej, które były publikowane bez korekty:). Jak chcę, to potrafię pisać bezbłędnie. To jest forum. Dowolność stylu i ortografii.

Gość marcellaella
proszę się nie podszywać;/

Tak tylko ciężko by ktoś Cię traktował poważnie jak robisz takie byki i w ogóle źle się to czyta;) A co do tematu daj spokój 2,5tys co to jest powinnaś się ubiegać co najmniej o 5;) Powiedz im to w robocie prosto z mostu

Gość PiotrBezPawła
ja bym brał na początku o dzieło..tak z rok, przez rok jak nie będzie ci sie zaden miesiac liczyl do emerytury itd to nie problem, nic sie nie stanie. a pieniadze wieksze bedziesz miala. Wg mnie, moze i powinnas byla wziac te prace ale jak mozesz szukac, szukaj czegos lepszego. Trzeba sie w w końcu cenić:)

Gość jcvhcgfgffcg
z takim "bagazem" to nie za duzo ci proponuja. ja bez wyksztalcenia mam 1600 netto

Gość PiotrBezPawła
hm to mało troche.. chociaż ja też " kokosów" nie zbijam;/. Mgr dzienne skończone, 2x podyplomowe, 3,8tys na reke.. wiadomo apetyt rosnie w miare jedzenia:).Ale...jestesmy młodzi wiec..:)