Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ala :):)

Ideał kobiety

Polecane posty

Gość Ala :):)

Podobno ideałów nie ma, każdemu czegoś brakuje. Ale jaki jest Wasz ideał kobiety? Pytanie jest kierowane głównie do panów. Nie żałujcie swoich opinii, piszcie co lubicie w kobietach a czego nie.

Gość armans c
Idealna kobieta ma zarówno wygląd jak i charakter. Ja gustuję w kobietkach drobnej budowy i delikatnych rysów. Lubię kobiety z charakterem, które mają swoje zdanie ale jednocześnie są ciepłe.

Gość fenixx 4
Nie cierpię łatwych kobiet, które może mieć każdy ;p Idealna dziewczyna jest trochę tajemnicza i niedostępna. Nie ma nic gorszego niż nachalna panna, która zawraca ciągle dupe. Lubię czuc niedosyt jej towarzystwa i pragnąc jej co raz bardziej, a nie miec jej serdecznie dość.

Gość marcinz .
wkurzają mnie laski, które rzucaja sie na każdego faceta i gustują w kretynach

Gość perfection #
Idealna kobieta to taka, która zna swoją wartość, szanuje siebie i jest szanowana przez innych.

Gość zwykly facet
ja bym chciał miec kobietę, która potrafi o siebie zadbac, zawsze fajnie wygląda i ma dobry nastrój, którym zaraża, jest dobra w łóżku i w rozmowie, potrafi zając się domem i ugotować porządny obiad - prosto ale prawidłowo, chyba każdy chciałby tego od swojej kobiety

Gość klasyk ,
Zawsze seksowna (lubie troche wyzywające), pewna siebie i odważna w łóżku, taka inteligentna kocica, z którą nigdy nie jest nudno.

Gość man [
Inteligentna, rozsądna, opanowana, opiekuńcza, umiejąca odnaleźć się w każdym towarzystwie, pewna siebie, akceptująca swój wygląd i nie robiąca afery z nowej fałdki, partnerka do rozmowy, lubiąca seks, optymistka, trochę delikatna, trochę ostra, a do tego ładna buzia, szczupłe ciało i długie włosy do pasa.

Gość idealna x
na pewno uwodzicielka, ale taka, której nikt prócz mnie mieć nie może

Gość hmmmhm
taka, która z jednej strony uwodzi i czaruje a z drugiej jest trochę niedostępna

Gość dragon6666
musi byc w 100 % kobieca, rozumna, otwarta

Gość 8765438765
Etap pierwszy to wygląd, kobieta winna o siebie dbać, uprawiać jakiś sport i mieć zdrową dietę i zdrowe ładne ciało. Jeśli spełnia te kryteria to wchodzi do etapu drugiego: inteligencja. Nie musi mieć papieru z oxfordu i wielkich osiągnięć naukowych, ale musi być inteligentna i bystra. Etap trzeci to charakter: optymistycznie nastawiona do życia i ludzi, spontaniczna, trochę szalona, zabawna, rozmowna, potrafiąca kochać. Ważne dla mnie jest też jej podejście do seksu, bo trudno o fajną intymność lecąc ciągle na misjonarzu czy braku oralu.

Gość yhyhgfd
poczucie humoru ;p inteligencja :) seksapil :P

Gość zakochany samotnik
musi mieć łagodny charakter , być miła i dobra , jadowita żmije co intryguje na forum moge najwyżej rozdeptać aż jej gały wyjdą na zewnatrz

Gość mr bean
idealne kobiety są seksowne i bezproblemowe, niekłótliwe, niegderliwe, po prostu fajne wyluzowane i mające ten sexappeal

Gość heyyey
taka, która daje niebo

Gość kobieta dająca niebo?
nie ma takich

Gość zakochany samotnik
jak to nie ma? ja taką miałem

Gość Ania91 ,,,
a co składa się na seksapil? Jakieś konkrety proszę bo próbuję zdobyć faceta :) jak się malować, ubierać, jak wyglądać? wiem jak się zachować ale co dalej

Gość erss .
maluj się tak abyś nie miała tapety na mordzie Aniu, jak masz ładne nogi to spódniczke, obcasik, nie bój sie dekoltów i będzie seksapil

Gość Ania91 ,,,
czy koniecznie trzeba być seksowną żeby się podobać? chodzi mi o to czy trzeba być trochę wyzywającą w ubiorze, czy wystarczy jak chłopak polubi charakter dziewczyny ?

Gość Ania91 ,,,
ja nigdy nie byłam wyzywająca, ubieram się zwyczajnie, raz na kiedy jakaś sukienka, ale nie jestem type dziewczyny która pojawia sie w wielkch szpilach, zakolanówkach, miniówie ledwie zakrywającej tyłek i cyckami wywalony na wierzch, mocny makijaż też nie

i co się z nią stało? z tą niebiańską boginią? dała drapaka do piekła?:P

Gość Ania91 ,,,
Jestem znaną tu prowokatorką a pytam o takie oczywiste rzeczy bo ostatnia kretynka ze mnie.

Aniu mylisz sexapeal z kiczem rodem z czerwonej ulicy

Gość zakochany samotnik
to zbyt osobista sprawa żeby o niej pisac publicznie dla takiej wywłoki jak ty.

Gość magda zet //
Moim zdaniem taki wulgarny wygląd przykuwa jak magnez spojrzenia facetów, ale interesują się oni takimi dziewczynami tylko w kategorii seksu bo taka panna robi wrażenie lafiryndy a nie wartościowej dziewczyny

Gość kobieta dająca niebo?K
aha... już rozumiem, nazwałeś ją w złości wywłoką i odeszła do mężczyzny dającego niebo :classic_cool: