Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dffgfg

do znających się na komputerach internecie

Polecane posty

Gość dffgfg

Da się jakoś złamać czyjeś hasło do facebooka? Słyszałam, że jest taki program,że jak ktoś u mnie na kompie logował się gdziekolwiek to mogę zdobyć jego hasło. Pomorze ktoś?

Gość yguygtuyg
nie pomoze nikt. to nie jest jak kupienie bulki w sklepie. idziesz, placisz i masz. po pierwsze nie to forum, po drugie nikt ci instrukcji nie da. po trzecie zajmi sie sama informatyka. dobranioc. a po czwarte. nie wypada. nie sadzisz?

Gość ja wiem, ja wiem :)
slyszalem, ze ktos kiedys zainstalowal jakiegos keyloggera u siebie, a potem naklonil swoja ofiare do zalogowania sie na swoim kompie i w ten sposob zdobyl jej haslo , ale pewnie to tylko zwykle plotki i ja do niczego nikogo nie namawiam :)

Gość ja wiem, ja wiem :)
dodam ze taka forma uzyskiwania informacji jest karygodna moralnie i nieetyczna i kazdorazowo taki przypadek nalezy surowo potepic :)

Gość aj kiu 166
policja w listopadzie :D urodzinowo :*

Gość znowy 10 osob pisze
musi byc ktos z pomorza czy moze byc z innej czesci kraju :P

Gość zywisz sie ludzkim
nieszczesciem? :classic_cool:

Gość Buhahahahahha
Po huj ci to psycholko?

Gość inzynier serwisowy//zablok
Psycholom, kurwom, plastikowym barbie, emo i laskom męczącym facetów nie pomagam. Kobietom po 30 martwiącym sie czy mąż nie zdradza tak. Ty wyglądasz na 1 typ A poza tym idę spać.Dobranoc.

Gość krasnal ogrodnika^^666
tępić takich skurwieli, a co! komputer to jeszcze pikuś! są i gorsze sposoby na uprzykrzenie komuś życia przez sfrustrowanych frajerów, którzy ponoć mają tak CIEKAWE życie :D interesuje mnie co policja zrobi z takim zgłoszeniem? na ile realne jest dojście kto to robi i wyciągnięcie prawnych konsekwencji w stosunku do owego popaprańca (szefa/hackera/rodzica/nieszczęśliwie zakochanego- buu ;) ? Nie można tolerować tak istotnych odchyłów u kogoś, które doprowadziły do ingerencji w naszą prywatność. Takich ludzi trzeba izolować i poddawać leczeniu - najlepiej prądem po jajach !

Gość Buhahahahahha
Psycholko po huj ci to?

kto tu jest psycholem? strach obleciał? nie ja zakładam facetom podsłuchy i inne duperele - musiałabym być tak żałosna jak co niektórzy :) czy to nie żałosne, a zarazem ekscytujące - stajemy się powietrzem bez którego nasi inwigilatorzy nie mogą przeżyć? prawda w oczy.. , a jednak tak jest! Każdy zasługuje na prywatność, a więc?

oj, powtórzyłam 2 razy ten sam wyraz ;/ lecę po słownik wyrazów bliskoznacznych ślimaczku :D

Gość Buhahahahahha
To nie do ciebie bylo. Sory, ja podschluchow i innym dupereli nigdy nie zakladalam facetom ani ich nie sprawdzalam ;) nie jak co niektorzy, pisza do faceta i wkrecaja mu, ze inna, chetna na sex dziewczyna. Autorce sie pytam.

Gość no coś Ty, człowieku
do krasnalki ogrodnika ^^ 666: tak, jesteś psychiczna, to się rzuca w oczy. Faktycznie ktoś powinien to zgłosic na policję.

Gość Buhahahahahha
ja tez jestem psychiczna i rozmawiam sama ze sobą.

koleżance jakiś namolny wariat zainstalował coś szpiegującego w telefonie z możliwością podsłuchu. do świra nie dociera nic, nawet zastraszanie policją. pozostaje nam póki co żartować z tego przy piwie i obmyślać jak ułożyć komórkę przy łóżku aby ten gach słyszał jak najlepiej odgłosy jej ostrego bzykania z kolejnymi zapychaczami :) a jednak frajer nie daje za wygraną ! kto wie, może trzepie pod taką klasykę? :)

Gość można jeszczee
wyjąć baterię kiedy sie nie dzwoni (kiepskie rozwiązanie, wiem). A gdyby zmieniła kartę sim?

a swoją drogą ciekawe czy takie osoby nie myślą o tym jak to zostanie odebrane przez ich "ofiarę", gdy ta się dowie (bo o konsekwencjach, to wiemy, że nie myślą). dla mnie taka osoba ma już na zawsze łatkę tej słabszej psychicznie i bardziej zdesperowanej :) czy ktoś chce być z takim "podnóżkiem", który prędzej swoje gówno zje niż utraci łączność z celem? :) nie tak jest moi drodzy? spójrzcie z boku i przemyślcie :)

Gość Buhahahahahha
Dzieki podszyw mam sie dobrze ;) Niech zmieni telefon, troche glupio, zeby ja podsluchiwal.

wyjęcie baterii? przecież czekając na tel. z pracy itp. musi być zawsze dyspozycyjna ;) ale co to ma być do cholery? poszkodowany ma latać po operatorach, wgrywać nowego softa, zmieniać aparat tel, czy choćby idiotycznie wyjmować baterię? dlaczego taka osoba, oprócz oczywistych ran na psychice ma do tego jeszcze płacić za to, żeby pozbyć się problemu?! policja, tylko to powinno wchodzić w rachubę. i pieprzyć to, że może to jakiś nieszkodliwy ciapek! szkoda okazywać takim wariatom odrobinę skruchy, bo nigdy się człowiek nie uwolni! szkoda tylko, że wszelkie tego typu gadki ucinane są stwierdzeniami, że po co latać na policje, że pewnie wyśmieją i że niby wykrywalność jest słaba. Nic to, skieruje znajomą do mego wujka, emerytowanego policjanta z Miasta Królewskiego - już ten jej dopomoże, pokieruje do odpowiednich drzwi ;) nie ma lypy :D

ps. 5 telefonów do zmiany to mały koszt? ta, i potem każdy nowy telefon jej załatwi tak samo. takiej zarazy się już nie wytępi! nie pierdolmy o miłości, to choroba ! ostro , radykalnie - na psiarnie z takimi fanami!

Gość Przemysl to czy ci sie chce
szpiegowac ;) Sa sposoby, zeby zdobyc haslo, ale zastanow sie jak ty bys sie czula gdyby ktos nie szanowal twojej prywatnosci, mial dostep do wszystkiego czym sie zajmujesz itp. Teraz haslo a potem co? Podsluch? Bedziesz kogos sledzic? Jesli to forma jakiegos rewanzu, to i tak ci nie wyjdzie w ten sposob, najlepiej jest sie zdystansowac i pokazac wyzszosc poprzez ignorancje i swiadomosc, ze nie masz potrzeby tego robic. :)

Gość dffgfg
ja po prostu muszę sprawdzić jedną bardzo ważną rzecz i tyle, nie mam ochoty żyć czyimś życiem, a skoro ktroś logował się z mojego komputera to da się to sprawdzić?

Gość dffgfg
up