Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fanclub zeeenek

Wy też uważacie, że zeeenek to Ogier!!

Polecane posty

Gość ale ty
ok

Gość zeeenek
3-5 randka, w zaleznosci od tego jak bardzo mi zalezy. Przeciez nie wszystkie kobiety sa tak samo warte zachodu. "Zakonczenie wspolpracy" jest dosyc latwe, bo po "3" randkach nie jestesmy ze soba az tak zzyci. Wystarczy schlodzic relacje, rzadziej sie odzywac, albo zwyczajnie napisac/powiedziec ze nic z tego nie bedzie. To akurat robie bez zadnych wyrzutow sumienia, poniewaz nic od niej nie otrzymalem, wiec nie musze dbac o jej samopoczucie. Ludzie randkuja, raz wychodzi, raz nie.

Gość zeeenek
Od razu lepiej po kapieli

Gość zeeenek
"nie obraź sie zeeenek ale jestes wyrachowany" Kazdy czlowiek w jakims stopniu jest wyrachowany. Ty tez zapewne kalkulujesz to i tamto.

Gość zeeenek
Zabcia4 zagranie na emocjach kobiety to jeden ze sposobow jej szybkiego zdobycia. Kobiety w sumie robia podobnie tylko uzywaja innych sposobow.

Gość ale ty
zeeenek, żaba ma rację - jesteś przebiegły

Gość zeeenek
"zeeenek, żaba ma rację - jesteś przebiegły" Hej, ale ja sie niczego nie wypieram. Ustalilismy to juz dawno temu, a Ty Ameryke odkrywasz:)

zeeenek nie wszystkie kobiety sa głupie i od razu biegna do lozka bo uslyszały:"kocham Cie"....lub cos innego co chcialyby pewnie uslyszec milego.....

Gość ale ty
udajesz uczucia, zaangażowanie i zainteresowanie nią, a gdy dostaniesz to co chcesz, to spławiasz, w bardziej lub mniej kulturalny sposób. a nie możesz po prostu wyłożyćkawęna łąwę i powiedzieć: nie interesuje mnei związek jedynie układ? ustalić warunki itp chyba byłoby lżej - po co tak kombinować, udawać?

Gość zeeenek
Zabcia4 wiem o tym, dlatego ja te inteligentniejsze omijam, bo wymagaja zbyt wielkiego zaangazowania, pisalem zreszta juz o tym. Aha i nie chodzi o wyznawanie milosci, o maatkoo, mysle ze w takim przypadku skonczyloby sie na 1 randce:) To kobieta musi oszalec:)

Gość ale ty
żabcia4 - no tak - i dlatego on wybiera te nierozumne

Gość zeeenek
"nie interesuje mnei związek jedynie układ? ustalić warunki itp chyba byłoby lżej - po co tak kombinować, udawać?" Aha i wydaje ci sie, ze dziewczyny chetne na seks bez zobowiazan rosna na drzewach? Po takiej propozycji dostalbym w twarz od 9 na 10 kobiet.

Gość ale ty
lepsze to, niż tkwić w ułudzie i być oszukiwaną

zeeenek ja na Twoim miejsu nie omijałabym inteligentniejszych kobiet, widac ze boisz sie wyzwan.....wyrywasz tylko kobiety naiwne...

Gość ale ty
żabcia4 zeeenek ja na Twoim miejsu nie omijałabym inteligentniejszych kobiet, widac ze boisz sie wyzwan.....wyrywasz tylko kobiety naiwne... bo on lubi iść na łatwiznę - zeeenon zobacz ile ja już o tobie wiem :D

Gość Ile kobiet już skrzywdzileś
??

zeeenek znasz przysłowie: z kim sie zadajesz takim sie stajesz? to zle o Tobie swiadczy ze inteligentne omijasz

Gość zeeenek
"zeeenon zobacz ile ja już o tobie wiem " No jestem pod wrazeniem:) Zabcia4 ale mnie nie interesuja zadne wyzwania. Ja chodze w zyciu na latwizne, lubie wygode i swiety spokoj.

Gość zeeenek
" to zle o Tobie swiadczy ze inteligentne omijasz" Ale ja nie szukam poklasku. Ty weszlas w ocenianie mnie. Wiekszosc facetow robi ten blad, ze przejmuje sie ocenami kobiet, czy wszystkim tym, co nazywamy "wjezdzaniem" na ego faceta. Jestes taki, jestes owaki. Mnie to nie rusza.

Gość ale ty
a te 2 piękne co tam dymasz to wiedzą o sobie? że je naprzemiennie teges?

Gość zeeenek
"a te 2 piękne co tam dymasz to wiedzą o sobie? że je naprzemiennie teges" Nie wiedza, bo ich to nawet nie interesuje. Jedna jest zreszta mezatka:) Druga to kolezanka jeszcze ze studiow, zwykla relacja bez uczuc.

Gość ale ty
Nie wiedza, bo ich to nawet nie interesuje. Jedna jest zreszta mezatka Druga to kolezanka jeszcze ze studiow, zwykla relacja bez uczuc. kawał chuja z ciebie a z niej zwykła kurwa. czyli jednak nie zasadnicze zawodowe ściemniaczu za##bany!

Gość zeeenek
Zasadnicze zawodowe:) Jestem operatorem wozka widlowego:)

Gość ale ty
zeeenek Zasadnicze zawodowe Jestem operatorem wozka widlowego sam mnie poprosiłeśo zadawanie pytań - staram się wybierać takie najbardziej neutralne szeroko omijające twój stan majątkowo-cywilny. ale nie uważasz, ze rozmowa w której ściemniasz co drugi post jest mało wartościowa??

zeeenek nie wzbudzasz tu sympatii wśród kobiet ha ha sorki narazi zmykam może tu wpadnę dziś jeszcze popisać z zeeenkiem babiarzem ;)

Gość zeeenek
"sam mnie poprosiłeśo zadawanie pytań - staram się wybierać takie najbardziej neutralne szeroko omijające twój stan majątkowo-cywilny." Jestem kawalerem. "ale nie uważasz, ze rozmowa w której ściemniasz co drugi post jest mało wartościowa??" Ok, sciemnilem z wyksztalceniem, ale celowo chcialem sprowadzic sie do poziomu operatora wozka, bo wtedy latwiej jest wyjasnic unikanie inteligentnych kobiet.

Gość Ile kobiet już skrzywdzileś
??

Gość ale ty
bo wtedy latwiej jest wyjasnic unikanie inteligentnych kobiet. no to dlaczego ich unikasz? boisz się że się zakochasz czy idziesz na łatwiznę?