Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fanclub zeeenek

Wy też uważacie, że zeeenek to Ogier!!

Polecane posty

Gość ale ty
No zgadza sie, ale nadal nie wiem co ma piernik do wiatraka. a co jest tu dla ciebie piernikiem, a co wiatrakiem? bo nie bardzo rozumiem pytanie

Gość abababababab:)
zobacz wyżej - to znaczy bajerować:) dobrej nocy i szczęśliwej podróży:)

Gość ale ty
abababababab:) nawijać makaron na uszy znaczy bajerować to z jakiegoś peryferyjnego, starego slangu, dawno wyszło z użycia. tylko dinozaury to używają :P

"dobrej nocy i szczęśliwej podróży" No papa, tez za pol godziny bede juz pod pierzyna:)

Gość ale ty
dzięuję za życzenia co do podróży:) no taki krótki wypad, średnio miło wpsominam to miasto, ale czasami trzeba

"a co jest tu dla ciebie piernikiem, a co wiatrakiem? bo nie bardzo rozumiem pytanie" Co ma bycie zabawnym i zdolnym do "szalonych pomyslow" z tym, ze ktos nie daje sie manipulowac kobietom i nie szuka zwiazku na sile?

ale ty:) no może i dinozaury, albo pterodaktyle, ale to akurat wiem:) a wiesz,że teraz się nie mówi już jak sobie pościelesz tak się wyśpisz tylko jak sobie pościelesz to mnie zawołaj:)

Gość ale ty
Co ma bycie zabawnym i zdolnym do "szalonych pomyslow" z tym, ze ktos nie daje sie manipulowac kobietom i nie szuka zwiazku na sile? pfffff chyba raczej chodziło jej o to, że jesteś męska dziwka i manipulant, a z drugiej strony masz dobre serce pod pancerzem

bo Zenek jest jak kuchnia typu fusion:)

Gość ale ty
zenek to buhaj, nie ogier

Gość ale ty
zeeenek To w Paryzu ta niespelniona milosc? niestety nie, a chciałabym ;)

"chyba raczej chodziło jej o to, że jesteś męska dzi**a i manipulant, a z drugiej strony masz dobre serce pod pancerzem" Aaa.

"niestety nie, a chciałabym" Wycieczka czy interesy? Nie bylem w Paryzu.

Gość ale ty
Wycieczka czy interesy? Nie bylem w Paryzu. krótki wypad urlopowy :) no to warto się wybrać :) chociaż drogi jest i nie zdążysz wszystkiego zwiedzić

Gość ale ty
to buhaj? buhaj ruhający

"chociaż drogi jest i nie zdążysz wszystkiego zwiedzić" Spoko i tak wole Londyn. Ale do Paryza planuje na jesieni wpasc na kilka dni zobaczyc podstawowe rzeczy.

Buhaj (stadnik lub potocznie byk) - przeznaczony do rozpłodu samiec bydła domowego.. Nie czuje sie przeznaczonym do rozplodu samcem bydla domowego.

Gość ale ty
Spoko i tak wole Londyn. Ale do Paryza planuje na jesieni wpasc na kilka dni zobaczyc podstawowe rzeczy. a ja nigdy nie byłam w uk :( pewnie pełno tam pakistanów i hindusów :/

Gość ale ty
Nie czuje sie przeznaczonym do rozplodu samcem bydla domowego. nomm, ogierem z definicji też nie jesteś :)

"a ja nigdy nie byłam w uk " Ja lubie Wyspe. Warto pojechac. "pewnie pełno tam pakistanów i hindusów" I Polakow:)

"nomm, ogierem z definicji też nie jesteś " A jaka jest definicja ogiera?

Gość ale ty
dorosły, niekastrowany, zdolny do rozrodu samiec koniowatych :D :D :D z wikipedii

No czyli ani buhaj, ani ogier, a zwyczajny facet, jak juz pisalem.

Gość ale ty
No czyli ani buhaj, ani ogier, a zwyczajny facet, jak juz pisalem. nomm,zapewne o przeciętnej polskiej twarzy żaby :P idę lulu dobranoc

"nomm,zapewne o przeciętnej polskiej twarzy żaby " Dokladnie tak. "idę lulu dobranoc" Ja tez. Pa.

Warszawa jest najbrzydszym miastem w POLSCE dziwię się ludziom którzy uważają inaczej.......ostatnio byłam w Warszawie...ładny jest Kraków, Poznań ale Warszawa ohyda.....a MCDonaldy i KFC omijam szerokim łukiem, brzydziłabym się tam cokolwiek jeść....

Gość ale ty
pełno parków, ogrodów, pomników, nowoczesna infrastruktura, no ale fakt, przebywałam tam krótko i nie byłam we wszystkich dzielnicach