Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mistyk z Arborei

Dlaczego nie warto być miłym dla kobiet..

Polecane posty

Gość Mistyk z Arborei

1. Z miejsca zostaniesz wpisany na listę "tylko kolega/przyjaciel" 2. Przy każdej nadarzającej się okazji będą wymagały od Ciebie pomocy. 3. Będąc na liście "tylko kolega/przyjaciel" jedyne co możesz z nimi przeżyć to wspólne płakanie po tym jak ktoś inny ją zdradził/zaliczył i się nie odzywa/porzucił (zostawił) itp. 4. Żadna Cię nie będzie widziała jako kandydata na partnera więc zawsze będziesz sam. Takie punkty można mnożyć w nieskończoność. :(

Gość zeeenek
I co z tego?

Gość sylvia 007
Milym jest sie z natury a nie dla kogos.

Gość zeeenek
"Milym jest sie z natury a nie dla kogos." Nie, mona byc takze dla kogos

Gość gimbusman punk
Mistyk z Arborei frajer jesteś jak jesteś miły dla kobiet nie tylko frajer ale i ciota, pedał, pipa i w ogóle nie facet.

Gość generał konkretny
mistyk jak ktoś rozmawia przez telefon i nagle zagwiżdże gwizdkiem to słuchający rozmowy ogłuchnie na zawsze czy tylko na chwilę?

Gość generał konkretny
hej, mistyk bardzo mnie nurtuje ten problem :P, :P, :P

Gość generał konkretny
natrę sobie pachy gęsiwem i pogdakam jak kura dopóki ty mi nie odpowiesz :classic_cool:

Gość hfjghkkkkui
Będąc miłym co najwyżej sobie popatrzysz na dziewczynę.

"Byłem na kursie PUA, zapłaciłem 500 zł i teraz wiem wszystko. Co prawda ciągle jestem prawiczkiem ale to się zmieni do 2013 bo to juz mój czas i nabije jakąś soczystą 40 na mój członek" Synu z Mistykiem w tle :) A bacz, abyś w drzazgę nie trafił , bo raz na potem w traumę wleziesz.

Gość księżniczka und śmiechulinka
Kobiety są tylko do porodu, a mężczyzna od zapłodnienia! Potem odchów i strata życia! Kawaler stary rucha młode i naiwne! Księżniczka nie pracuje to głową działa cały czas! Jej mózg potem zostaje przeciążony od wszystkiego! Jeśli księżniczka jest sama to ma za dużę wymagania, lecz na faceta i tak skrycie poluje! Księżniczki młode z reguły grzmoci kasiasty! Te mniej atrakcyjne fantazjują o chooj wie kim, a i tak za mąż wyjdą z czasem! Spokoza! Każdy se porucha z czasem! A jak nie ma z kim to się orgazmy ręcznie wywołuje!

Gość wielke PHI!
Mam wrażenie że w tym przypadku autor jest miły żeby osiągnąć swój cel. A takie intencje się wyczuwa

Gość misuo polar
Będąc miłym, grzecznym i nieśmiałym startowałem do jednej z lepszych lasek w szkole. Nie do jakiejś tam kurewki ale takiej która ma posprzątane w głowie. I co? i wielkie gówno z naszej znajomości. A taki śmieć co się zachowuje jak wariat, przeklina itd. to ona go lubi.

Dodaję punkt nr 5: Nawet jeśli cię skreśliła jako partnera to nigdy nie szepnie słówka swoim koleżankom, że jej 'kolega' jest wolny. Chyba, że przestaniesz być jej potrzebny; bądź pewien, że wtedy wszystko co jej powiedziałeś zostanie użyte przeciwko tobie (archiwum gg.) Będziesz obiektem kpin jej koleżanek i kolegów (tych fajniejszych od ciebie) wszędzie gdzie się przeniesie - więc nigdy, NIGDY nie dawaj żadnej szmacie swojego zdjęcia. ZWŁASZCZA gdy chce pokazać je koleżankom... o ile chcesz skończyć na Kwejku.

Gość buquile
A ja dodam 6 punkt: Kobiety lubią "ustawiać" i "naprawiać" mężczyn. Facet który jest miły jest społecznie nieszkodliwy, czyli nie ma materiału do pracy, przejmowania się jego wyskokami, matkowania i starania by się zmienił.

W moim przypadku Twoja teza się nie sprawdza ;) Uwielbiam miłych facetów i myślę o nich poważniej niż o innych. ''Draniów'' mam za przyjaciół.

Gość zeeenek
Buquile jestes kobieta czy facetem?

Gość buquile
Jestem mężczyną

Gość buquile
Jeśli myslisz że chłopak by zdobyć kobietę powinien słuchac porad bardziej kobiet niz mężczyn, no bo, one znają tajemnice od kuchni - jesteś na najlepszej drodze by nie zdobyć żadnej.

Gość beasty boyy !
hehe potwierdzam, spotykam sie teraz z pewną dupeczką i sama mi powiedziała, że jak facet jest zbyt miły, ciapowaty , i taki dobry to z miejsca jest skreślony u niej :) i tak każda ma zapewne.. dlatego ja jestem dla niej hamem i moge ją ruchać codziennie :D

Gość ekmmmmmm
czyli, przez analogie, kobieta ktora chce lepiej zrozumiec mezczyzne, powinna sluchac porad kobiet czy mezczyzn?

Gość ekmmmmmm
beastyy boy - to skoro jestes dla niej CHamem, mozesz byc pewien, ze ona za chwile od Ciebie ucieknie do takiego, ktory ma klase.

kobiety są zazdrosne o siebie i nigdy nie dają sobie dobrych rad dotyczących związków itp.

Gość buquile
Koledzy, kobiety nie dają dobrych rad co do związków, bo ich zachowania są w większości instynktowne a nie rozumowe. Ja możesz dac dobrą radę jak nie wiesz co toba kieruje, nie mówiąc o innych.

Gość beasty boyy !
ekm... a czy nie mozna byc chamem z klasą? ja takim wlasnie jestem.. laska mi ję z ręki doslownie moge z nia robic wszystko.. a koledzy ktorzy sa dla niej mili, sa dla niej frajerami :)

Gość zeeenek
"Jeśli myslisz że chłopak by zdobyć kobietę powinien słuchac porad bardziej kobiet niz mężczyn," Nie masz zielonego pojecia co mysle, zapytalem z ciekawosci:)

Gość milk chocolate
Gierki, wystudiowane pozy i brak naturalności w zachowaniu, aż żal bierze patrząc na takich ludzi.

Gość zeeenek
"Gierki, wystudiowane pozy i brak naturalności w zachowaniu, aż żal bierze patrząc na takich ludzi." Takie jest zycie.

Gość chamstwo z klasa
do chama z klasą bo jesteś bardziej prawdziwy niz ci mili miły facet mi się kojazy z takim ,ze laska na niego pluje ,a ten mówi ze to deszcz pada